Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Spartacus: House of Ashur - 7/10
Meni se svidela jer volim taj period, krajem sam zadovoljan - Hail Caesar!

Ima li ko predlog za komedije i nesto tipa Alice in Borderland, Kingdom (korejski) i sl.?
Zadnji dobar comedy series koje sam gledao su The Big Bang theory, 2 broke girls i 2 and a half men (dok nisu zamenili Carlija). Znaci 2019 ili kad vec 😭

Koreja ima fenomenalne zombie serije i druge ali sve ili na 3g izbaci, ili otkaze posle prve sezone...
Cak ne mogu da se setim vise imena nekoliko odlicnih serija za koje cekam drugu sezonu 😭 (non-zombie)

Inace predlog za https://m.imdb.com/title/tt13759970/
Serija je nekako pozitivna i prija da se gleda, iako nema neki story.

I ja sam zbunjen, Kingdom uopšte nije komedija. Inače prva sezona je jako dobra, drugu nisam ni završio. Train to Busan jedan u top 3 zombi filmova ikad, ali teško da je komedija.

Nije los Kingdom vrh produkcija ali krindz. Da su tako nesto napravili u EU neko razdoblje stari Rim ili srednji vek cenralna EU/ vikinzi razvalili bi s gledanoscu. Inace ima i prequel specialnu ep

Alfa je mislio ili komedije ili nesto kao te korejske, samo se mozda malo loše izrazio.

obviously-benedict-cumberbatch.gif

Alfa je mislio ili komedije ili nesto kao te korejske, samo se mozda malo loše izrazio.
Ok, moram na trening kako da govorim, mnogo me cesto ne razumeju ljudi sada 🙂
Da, ovo sam mislio 🙂

Kingdom, Busan train, i sl.su jako prijatne meni za gledanje.

Alice in Borderland i Squid Games s2 cekaju da se pogledaju.

Pogledaj američki Shameless da te bog vidi. Koliko će da te vozi ne mogu ti reći jer sam pogledao samo jednu sezonu, a nadam se da ima bar još koja sezona tog nivoa. Dvoumim se da li da krenem sa originalnom engleskom adaptacijom ili da nastavim sa američkom...

Pogledaj američki Shameless da te bog vidi. Koliko će da te vozi ne mogu ti reći jer sam pogledao samo jednu sezonu, a nadam se da ima bar još koja sezona tog nivoa. Dvoumim se da li da krenem sa originalnom engleskom adaptacijom ili da nastavim sa američkom...
Kreni slobodno dalje, na drugu sezonu. Ja sam je odgledao komplet i sve je ta prica, sve se desava i nista se ne desava. Engleska, originalna nije bas to, tj, meni se vise svidja Americka verzija.

The Lincoln Lawyer​

Iz sezone u sezonu sve losije, 4-ta prosto i naivno ali ako je gledate bez nekih ocekivanja, uz kokice mozete a i ne morate da ubijete vreme.

Nije moj tip. Svidja mi se poneka scena na YT sto iskoci short i toliko.

The Lincoln Lawyer​

Iz sezone u sezonu sve losije, 4-ta prosto i naivno ali ako je gledate bez nekih ocekivanja, uz kokice mozete a i ne morate da ubijete vreme.
Zali boze izgubljenog vremena na cetvrtu sezonu. Razvlacenje do besvesti a bukvalno nista se ne desava.

The Witcher, 4. sezona odlična. Bezveze sam odlagao zbog zamene glumca i slabije 3. sezone. Koliko sam mislio da je losa zbog glupavih recenzija i ocene imdb... Ocekivanja nikakva, pa mi je zato verovatno i bolja za celu jednu ocenu. Nije mi bas legao ovaj Hemsvort, ali posle 6. epizode sam se navikao. Jedino ona Milva nema pojma da glumi. Ostali su bili ok.
U rangu sa prvom sezonom.

Law & Order Toronto: Criminal Intent (2024-)
2. sezona
nit' smrdi nit' miriše. neke epizode su zasnovane na istinitim događajima u Kanadi. u jednoj epizodi tužilac je u sudu, što je bilo iznenađujuće. nervira fazon kad pri samom kraju otkriju nešto što uopšte nije prikazano i na osnovu toga se reši slučaj. ima i Šerlok Holms fazon. sve u svemu, mogli su i da se ne odluče i na 3. sezonu

The Rookie (201😎
7. sezona
propustio sam poslednje epizode 5. i celu 6. sezonu, a sada mi deluje da nisam mnogo propustio. ova 7. sezona je najmanje policijska, po čemu je (bila) poznata serija. sve nešto "idi mi dođi mi", međuljudski odnosi, itd itd. mada, ima i dobrih epioda, moram priznati. jedna od njih je omaž filmu "Brzina" iz 90-ih. a ima i ona dokumentarac fazon, koja je trenutno najgora epizoda u celoj seriji

Nazad
Vrh Dno