Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za biznis ni za Orion TV aplikaciju)

Čudno da te nisu kontaktirali pre toga, ili ti njih, uglavnom ne šalju sami takve ponude.
Ponuda nije fišing, to je zvanična ponuda, i ti je nisi očigledno pročitao jer da jesi video bi da sve piše. Takav ugovor je apsolutno važeći. Ono što jeste ništavno je odredba o naplacivanju iznosa u slučaju jednostranog raskida u roku od 14 dana za ugovor potpisan na daljinu. Čitaj sledeći put, baš je sve jasno napisano.

Prilozi

• Screenshot_20260130_020617_com_google_android_gm_MailActivityGmail.jpg
    Screenshot_20260130_020617_com_google_android_gm_MailActivityGmail.jpg
    61.5 KB · Pregleda: 103
Ja sam raskinuo prošle godine uo u roku od 14 dana, nisam platio ništa, jer sam već ranije imao uslugu,pa sam napravio prekid od godinu dana zbog poskupljenja. Iako su došli da postave opremu ponovo, ali je instalacija bila već u stanu. Otišao u poslovnicu, poneo opremu, popunio obrazac i to je bilo to.

Pogledajte prilog 525995
Po ovome sto pise naplacuju to prikljucenje u slucaju odustanka od 14 dana.
U tom slučaju lepo sve kablove uzmeš i izbaciš iz stana i moraju nove staviti čak skineš i onaj deo što vodi do kutije. Ne vidim poentu naplačivanja 20000, a instalacija postoji. I da prebacite TV i ruter u najdaljem delu stana. 🤣🤣🤣

To je nezakonito da naplate 20000 dinara.
To je bezobrazluk, najjeftiniji 29 din metar. Ukoliko gledamo coax kabl, za optiku ne znam.

Podneo sam zahtev za prikljucenje na Orion optiku, u odnosu na alternative najpovoljnija je ponuda. Kazu da trenutno nemaju stb, jedino aplikacija, a s obzirom da imam stariji Samsung tv ne znam da li ce uopste uspeti da radi ta varijanta i kako funkcionise sve to

Potraži Orion u prodavnici aplikacija pa ćeš znati ima li, ali opet nećeš znati kako radi. Aplikacija im je inače troma čak i na Android boxu sa brzim procesorom i 4gb rama a mogu misliti tek na starijim smart televizorima.

Meni u jednoj prostoriji radi i na nekom JVC sa 1GB rama. Nije baš glatko kao na boksu sa 4GB, ali može da se koristi, a da ne ide na živce.

Ima da se skine sa njihovig sajta ali je apk file, sa usb memorije ga uopste ne prepoznaje, hteo sam da probam

Kako vam radi net veceras? Moze i generalno a konkretno nbgd blokovi? Kod mene se vuce uzasno, sve koci laguje (eon, youtube, twitch) otvaranje sajtova usporeno, merenje pokazuje 400/400 uz veliki download latency, iako je paket 1.5/1

edit: koji marfi covece, kako sam otkucao poruku tako je sve proradilo 🤨

Paket 1.5/0.5 ali se sve "vuče" kao što si napisao, u bloku 70 sam. cloudflare speedtest prijavljuje od 25-90 Mbit/s za download.
Drugar je u Belvilu i njemu radi super.
Čuo sam se sa korisničkom podrškom, jedva sam ga razumeo šta priča, i VoIP im ne radi kako treba. Imaju problem "u centrali" kao i korisnici optike. Očigledno rešavaju u hodu, pa očekujem da će i kod mene proraditi.

edit: i meni proradilo kako sam otkucao poruku, možda je to pravilo? 🙂

kako sam otkucao poruku tako je sve proradilo 🤨
Kako li ovo meni ne uspeva? 😂
Kod mene već skoro 2 meseca iste destinacije po Srbiji očigledno su limitirane na 350 Mbps (a paket je 500 Mbps). Van Srbije svaki download koji traje duže od 30-ak sekundi za spusta na ~ 20 MB/s max (~ 160 Mbps).

Ponekad na 20-36 sati random danom u nedelji se vrati na 500 a proseku bar 5 dana u nedelji limitirano đubre.

Screenshot_20260202_221852_Chrome.png
Screenshot_20260202_221923_Chrome.png
Screenshot_20260202_221946_Chrome.png
Screenshot_20260202_222010_Chrome.png

Poslednja izmena:
Kako vam radi net veceras? Moze i generalno a konkretno nbgd blokovi? Kod mene se vuce uzasno, sve koci laguje (eon, youtube, twitch) otvaranje sajtova usporeno, merenje pokazuje 400/400 uz veliki download latency, iako je paket 1.5/1

edit: koji marfi covece, kako sam otkucao poruku tako je sve proradilo 🤨
nesto je bilo def veceras (Bezanija) visok ms i slab protok jedno 2h

Ima li neko ideju koga treba da pozovem ako zelim da potpisem novu UO. U ovoj tranziciji poslovanja sa MTSom su izgubili sve brojeve telefona i poslovnice za koje sam znao. Poslao sam mejl pre tri dana na [email protected] ali bez odgovora i dalje.

Jedino da budeš uporan ako želiš da ostaneš kod njih. Moraćeš da čekaš da te pozovu oni. Ja nisam ništa uradio preko call centra, izgubio sam 2 sata čekanja za 2 poziva da bi mi rekli zvaće vas neko oba puta. Pisao sam i preko maila. I posle 10 dana me zvao neko i završio sam za 5 minuta obnovu. Pošalju ti mail sa ugovorom, treba da se potvrdi linkom u mailu da se slažeš i to je to. Dobio sam nova 24 meseca po ceni koju sam plaćao ranije. Srećno šta drugo da ti kažem. Bili su i ranije u rasulu, ali ovo je vrhunac. Mada verovatno može i gore od ovoga.

Ja sam od Oriona dobio 50% na 24 meseca. Jedino što mi se nije svideo vraćanje opreme kurirskom službom. Dexpress je najbolja varijanta vraćanja kurirske službe za opremu.

Instalirana juce oprema, internet i tv, za sad sve radi kako treba. Da li postoji mogucnost da sam nabavim jos jedan android box i da imam iste kanale kao na boxu koji sam dobio od njih? Cini mi da aplikacija za telefon nije identicna. Da li postoji mogucnost da se kanali nekako gledaju i na Windowsu (u paketu stoji 2 smart tv-a i 3 mobilna uredjaja)

Moze, samo moras da instaliras apliakciju sa njihovog sajta da bi dobio kanale za odrasle ako ih imas u paketu.
Nemaju web player tako da ih ne mozes gledati na Windowsu (u browseru).

Uzeo sam osnovni paket, za sad vidim da ih ima na listi, mozda je samo neki promo period. Na kraju to je skroz nebitno, samo bih voleo da mogu da omogucim gledanje na jos jednom televizoru

Nazad
Vrh Dno