Jedino mi ta kruna bas strci
Jednom. Radi perfektno.Da li možeš da pretpostaviš koliko puta je servisiran za to vreme? Ili čak možda znaš tačno?
Neprocenjivo!Pogledajte prilog 527142 Pogledajte prilog 527143
Nesrećno sam fotografisao prvi put. Ovaj sat star je preko 50 godina.
Sa vremena na vreme ima i za manju cifru, plus free shippnig. Ovaj koji si linkovao je ~ +7€Kineska omaž kopija Orange Monstera. Najlepši ružni sat.
![]()
Tandorio Monster Watch 20ATM wasserdicht 42 mm NH35Automatikuhr Herren 120 Click Lünette Saphirglas Orange Zifferblatt Stahlarmband - AliExpress 1511
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com

U narednih mesec-dva trebalo bi da mi se desi nešto lepo i od životne važnosti i želeo bih da tad počastim sebe. Ne volim automatike, želim da ga stavim na ruku ne misleći na vreme iako sam za vikend nosio svoje G Shockove pa bih najverovatnije ovu Certinu pa me zanima Vaše mišljenje. Hvala svima. 😊
Apsolutno. Pa ova Certina ima vanvremenski diver dizajn.@Diablo 2 ako kupuješ sat koji ostaje, tj. nije neki prolazni koji želiš kasnije prodati razmisli da li ćeš i za 10 ili 20 i više godina želeti da nosiš takav sat.
Pre 20 godina sam kupio sat koji je trebao da me poteća na nešto važno, prilično sam omašio u izboru…Sad skuplja prašinu u fijoci i potseća me pre svega na brzopletost karakterističnu za mladost.
Ali na kraju krajeva suština je ova poslednja rečenica koju je Boki gore napisao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari