team1
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.10.2014
- Poena
- 285
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Ćao, tokom prazničnog perioda imao si aktiviranu promotivnu pogodnost – maksimalne 5G brzine, kao dodatnu vrednost uz postojeći paket. Ta promotivna pogodnost je bila vremenski ograničena, bez bilo kakve dodatne naknade i sada je istekla, pa se brzina vraća na standardne parametre paketa shodno zaključenom ugovoru. ~ DajanaI meni na Yettel L 2024, iako ne bi smelo jer jasno piše da imam internet po punoj brzini.
Poslaću im sutra poruku jednu.
Zanimljivo je da se od korisnika zahteva da striktno poštuju pravila a provajderi ih krše.
"Shodno ugovoru je neograničeno brzina do 500gb. Ali nema veze, pun mi je... vaseg sibicarenja, do 18.3 cu dopustiti da traje. Malo ste se zaigrali...."
Yettel Mobile L ima 500 GB po punoj brzini. U pitanju je maksimalna 4G brzina na određenoj lokaciji. Promotivne pogodnosti služe upravo tome da korisnici bez obaveza i bez bilo kakve dodatne naknade isprobaju dodatne mogućnosti mreže. Namera nam je bila da tokom praznika obezbedimo maksimalno iskustvo korišćenja, a sada se usluga vraća na redovne uslove paketa. Ukoliko ti je iskustvo bilo odlično tokom promo perioda, možemo da pogledamo koje su mogućnosti na raspolaganju za promenu paketa na 5G postpejd pakete.