Šta je novo?

A1 optički internet

• Začetnik teme Začetnik teme bbK1ng
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma ništa specijalno, 9 meseci po dinar na 2 godine.

A kako ja da verujem da je taj stvarno agent a ne prevarant koji će moje podatke da iskoristi za ko zna šta? Uvek ima dve strane medalje.

Poslednja izmena:
Svi smo mi isto preko A1 agenta ugovarali posebne pogodnosti.
Normalno je da mu proslediš jmbg i broj LK, jer mora sa tim podacima da ti popuni ugovor i dodeli dogovoreni promo.
Bukvalno istu stvar bi uradio i u poslovnici - daješ zaposlenom LK na uvid.
Terenski agent je zvanično A1 zaposleno lice sa zvaničnim A1 vozilom, pa tako i njemu možeš dati LK podatke.
Slažem se s tobom da trebamo svi biti oprezni kome dajemo LK na uvid, ali A1 terenskom agentu možeš.

A1 ima besplatne mesece, nema to za 1 din ? mozda se sad nesto pormenlio, ali ja sam dobio 12 meseci free i onda 3500din

to ti je to, besplatni mesec 100% popusta na X broj meseci, tj. drugačije poznati kao ''1 din''

Staring Episode 2 GIF by The Office

Ma ništa specijalno, 9 meseci po dinar na 2 godine.

A kako ja da verujem da je taj stvarno agent a ne prevarant koji će moje podatke da iskoristi za ko zna šta? Uvek ima dve strane medalje.
Pa pitaj i ti njega za neki podatak ili da ti pokaze neku legitimaciju kao sto je i on tebi trazio da utvrdi tvoj identitet.

Poslao upit na a1, zvali me danas. Moze 3 meseca p dinar ili 24 po 3000, jaci paket duo. Kada istekne yettel, mora da prodje 3 dana, pa da dodju njihovi monteri. Rekao sam da cu javiti. Ako ima neki agent ili neko ima broj agenta za Beograd koji nudi 9 meseci, rado bih ga kontaktirao.

Ma daj coveku. Tako sam i ja odradio pre 15 dana. To je procedura.
Tih 9 meseci za 0 dinara je odlicna ponuda. To sam isto i ja dobio.

Bolje od svega što mts ili bilo ko drugi nudi za Duo plus

Evo da se i ja ukljucim u ovu pricu, jer sam danas dobio poziv od agenta A1, da ako zelim da se prebacim kod njih, kako nov korisnik, za isti paket o kome se gore pise, dobijem SAMO 6 meseci po 1 din. (lokacija Kragujevac). Vidite da je svuda razlicito, ili kako ja kazem, "kako se Vi postavite prema agentu", tj da li cete pristati na to ili traziti mozda i nesto vise meseci po 1 din 🙂

Je l moze neko, ko je dobio popust 1 dinar za x meseci ! da screenshot racuna, bas me zanima sad ?
kod mene je ovako
Opera Snapshot_2026-02-04_140420_mail.google.com.png

Tako je,stoji 0 din.

jel moze bre na ovom ruteru da se promeni lokalna ip, ja nigde ne vidim, imam samo dhcp i listu klijenata

Bio sam da se raspitam za optiku, kažu da nema popusta što se optike tiče, samo za mobilni paket.
Imam još jedno pitanje u vezi sa optikom, jel su svi pod cg nat-om kod a1?

Jesu, za optički pristup je najbolji ovaj redosled izbora ako ti cg nat smeta:
Yunet ( javna statička ip )
MTS ( javna dinamička ip )
A1 i Yettel ( oba cg nat, mora zakup statike )

Ne znam koliko se dobija kod akvizitera za novi ugovor optiku, ali za prelazak sa mts-a na a1 optiku se dobija 9m po 1din + 15m po 2000 (300/150) kad uzmes staticku ip adresu dobijes mesecno 1750din (300/150) kod mts-a izadje 1800din (400/400) ali imas dinamicku ip adresu

Deaktiviraš preko app ako su ti istekla ili ističu 3 meseca free, isto kao što i ja treba uskoro za Netflix mada sam im poslao mejl sa još nekim pitanjcima usput pa očekujem odgovor koji su najavili da će brzo stići.

Mislim da su namestili tako da ne mozes iz plikacije,stalno baca gresku. Ja ih morao zvati.

Bio sam da se raspitam za optiku, kažu da nema popusta što se optike tiče, samo za mobilni paket.
Imam još jedno pitanje u vezi sa optikom, jel su svi pod cg nat-om kod a1?

Ja nisam, za +500 din mesecno 🤣

Tako će biti i kod mene.

• Like
Reagovanja: sh_
Meni fali jedino neki dodatak 1000/1000 recimo, to bi bilo top, inace za sada sve radi ok, nakacio nas, pc i tv.

Postovanje svima. Trudim se pre nego sto ista pitam da vracam temu i citam ali tih par stranica nasumicno sto sam vracao nisam nasao podatak pa ako mi moxete naoisati koliko ste zadvoljni OPTICKIM A1 internetom? Treba ugobor kod sbba da mi istekne a zelim samo net bez tva pa mi je A1 jako primamljiv. Hvala unapred svima

Nisam ranije imao optiku, prešao sa MTS Vdsl na A1 600/300 i za ova 4 meseca sve ok. Brzina na kablu je propisana, upload čak i preko 300, na wifi brzina zavisi od uređaja na kojim se koristi (telefon oko 350/300, malo stariji laptop oko 250/150 wifi a puna brzina na kablu) sve radi dobro i brzo na svim uređajima, 2 stb A1 povezana na wifi i rade super, jednostavno bez ikakvih zamerki do sada a nadam se i ubuduće. Dobio i onaj mesh, dvosoban stan, ponekad ga koristim, ponekad ne, za moje potrebe i više nego dovoljno i dobro.

Nikakvih prekida do sada nije bilo, ide preko MTS infrastrukture, jedini sam u zgradi sa A1, par korisnika MTS optike i par korisnika Yettel optike, nema nas ni 10 sa optikom od 30 i kusur stanova u zgradi.

Nazad
Vrh Dno