Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Anakonda je katastrofa. 1/10.

Прелеп филм. Хвала ти @Diablo 2 на препоруци, ти кад препоручиш, баш ми легне.
Враћаћу се овом филму. Најтоплија препорука.
Nema na čemu, brate moj.
Pre neki dan konstantno razmišljao da li da uzmem beli ili zeleni iPhone 17 i odjednom sam se toliko osetio postiđeno i izvinio se Bogu što se opterećujem glupostima totalnim.
Nismo svesni koliko sitnice znače i da nas jednostavno sutra možda i ne bude.
Suština života je u davanju i zahvalnosti. Prosto je.
Baš mi je drago, brate.

Pre neki dan konstantno razmišljao da li da uzmem beli ili zeleni iPhone 17 i odjednom sam se toliko osetio postiđeno i izvinio se Bogu što se opterećujem glupostima totalnim.
Nismo svesni koliko sitnice znače i da nas jednostavno sutra možda i ne bude.
Film je bas uticao na tebe izgleda

Knives Out (2019)

Za ovaj vikend planiram Knives Out 3 ali meni nikako se nije dalo da ga pustim a da pre toga ne obnovim prvi deo koji me je oduvao i kog smatram jednim od najzabavnijih i najboljih filmova proteklih godina. Drugi deo mi je bio samo okej.
Na drugo gledanje Knives Out ne gubi na svojoj oštrini, duhovitosti i šarmu. Čak suprotno. Apsolutno fenomenalan film koji ima i glavu i trup i rep, što bi se reklo. Sve je na svom mestu.
Gluma savršena. Neću trošiti reči.
Desetka koju sam mu dao 2019 ili 2020. godine je samo potvrđena a sutra jedva čekam da gledam treći deo.

10/10

Blade Runner 2049
reprizirao ovo remek delo. Ovaj put u najvišoj rezoluciji i kvalitetu za pun vizuelno zvucni ugodjaj, jedino mi krivo sto nemam 7.1 sistem, posto vidim da i to nudi u opcijama.
Svakako, vrhunski film u svakom aspektu.
Bez ocene, jer ovaj film spada u one koji su van konkurencije.

Meni je taj film nista spec, pretenciozan, trudi se da bude filozofski kompleksan, a na momente je vise parodija na sopstveni identitet. Original je remek djelo u poredjenju sa tim nastavkom. Da ne pominjem tvist, koji je jedan od onih najglupljih izlizanih fora koje su prevazidjene u proslom veku. Ali dobro, kapiram da se osta ljudi lozi na to, jer vole da veruju da su pogledali nesto posebno. A ovaj Deniiiii Vilnev lik ubi sa sterilnoscu i njegovom produkcijom koju fura u svakom filmu - lice, nisi ti za naucnu fantastiku idi snimaj krimi trilere i drame.

2049 ni prići originalu i da je snimljen prvi ne bi imao ni blizu ovoliku ocenu jer jedan solidan deo njegove ocene proističe iz nostalgije i veze sa originalom i ogromnog čekanja na nastavak. Da ne pominjem da mi je Gosling u glavnoj ulozi apsolutno neharizmatičan da ne kažem promašaj.

Denijeva produkcija pomera granice, bukvalno nesto najbolje na SciFi sceni zadnjih 20 godina.

The Housemaid -- užasna muzika, odabir i produkcija, SS ne ume da glumi (a čak nema ni nešto da se vidi uzevši u obzir njen prethodni opus), predugačak, naivan.

The Rip -- dosta bolje nego što sam očekivao, jer sam očekivao debakl. Dobri i Dejmon i Aflek (i ostatak ekipe sasvim fin). Still, daleko je to od nekadašnjih akcionih (triler) filmova, u šta bi se ovaj uklopio odlično, po mom mišljenju. Ovako dobijemo nepotrebni i mutavi car chase etc. na kraju da bi se masa znojila od adrenalina. (molim nitpickere da zanemare što je film based on a true story from 2016.)

Odgledao konačno Housemaid, i kao veliki obožavatelj lika i dela Sidni Svini, moram da kažem da sam blago razočaran. Realizacija je ok, film je dinamičan i dobro se razvija, mada i tu imam primedbi (najviše na deo sa objašnjavanjem, prilično nepotrebno), problem je sama priča. Neću obrazlagati jer bih zašao u spoilere a i ne želim da trošim vreme i prostor na nešto što je već milion puta obrađeno u poslednjih recimo 5 godina. Ono što je dobro su razigrane dojke gore spomenute glumice koje su uglavnom u prvom planu, a ima i malo golotinje, tako da verni fanovi neće biti razočarani.

Greenland 2 КАКВО МЕГА СМЕЋЕ. Први је и имао смисла и био солиднма забава, али ово?!?!?! НИЂЕ везе.

4/10

Прескочите.

Ja tek sada odgledao Warcraft (2016.). Ok film da se popuni nedelja vece.

Pa dobro, bas mladi predator mora nekako da se razlikuje od "zrelog" predatora (30-50 godina 🙂 ) ili starog predatora....

Taj film je pogrešan na svakom mogućem nivou. Šta je sledeće, film o tome kako je Alien postao zao jer su ga maltretirali u osnovnoj školi a nije imao podršku roditelja?

Nazad
Vrh Dno