Šta je novo?

Stremio

Da li moze da se menja interfejs/UI na stremio android-u?
Znam za windows da moze, ali me interesuje na android boxu.

Ništa osim par sitnica koje su i jedva primetne. Može eventualno da se instalira mobilna verzija da bi se dobio onaj mrežasti/grid pregled, ali nije toliko praktično na televizoru zbog veličine prikaza. U suštini najviše ta opcija i nedostaje u nativnoj aplikaciji za brži pregled u katalogu.

Ljudi, nov sam u ovome, prelistao temu i nasao par zanimljivih adona, tako da za sada imam torrentio i hayduk, za prevode titlove naravno... Sta mi jos preporucujete, ovaj hayduk je predobar... Nesto slicno da radi ovako fluidno... Hvala unapred.

Ljudi, nov sam u ovome, prelistao temu i nasao par zanimljivih adona, tako da za sada imam torrentio i hayduk, za prevode titlove naravno... Sta mi jos preporucujete, ovaj hayduk je predobar... Nesto slicno da radi ovako fluidno... Hvala unapred.
cemu nesto novo ako je sve odlicno?podsecas me na moju suprugu, uvek menja nesto kad ide PERFEKTNO 😀

Hahhaha, pa recimo gledam neke starije serije, i ima samo po jedan izbor... I 720p je... Pa reko mozda ima jos neki da imam jos vise izbora. 😃

Hahhaha, pa recimo gledam neke starije serije, i ima samo po jedan izbor... I 720p je... Pa reko mozda ima jos neki da imam jos vise izbora. 😃
Besplatno ne jedino da platiš RD pa da podesite da vuče linkove i sa njega. Ali i onda je pitanje da li ima sačuvan neki bolji kvalitet pogotovo za starije serije,za filmove je već dosta veći izbor čak i za starije naslove.

Updateovao stremio, svidja mi se kako player izgleda.
I ja danas posle duzeg vremena udjoh u stremio da odgledam nesto, kad ono nov intefejs. Konacno! Konacno da podesavanje kasnjenja titlova mogu da namestim kao covek, da su komande na ekranu dok ide film i podesavanje uzivo, pozicije, velicine itd

Iskreno nemam pojma, samo se pojavilo.
U pitanju je TCL tv sa androidom, a svaka platforma ima drugacija azuriranja i interfejs. Na Samsung TVu opet drugaciji interfejs za Stremio.

Ok, nemam iskustva sa tim, probao sam Stremio samo sa Hajdukom (znam da je HTTP).
Šta je onda preporuka? Real Debrid + Debridio, nešto bolje? Hvala!

Povremeno nije loše da ponovimo, real debrid je web servis na kome se vrti torent. Platiš mesečnu siću da nikad više nemaš upload za torente niti možeš da se pojaviš na nekoj crnoj listi sa svojim IP. Za paranoične postoji i lista podržanih VPN, mada je meni radilo sa Private VPN ali onda mora da se pazi da neki ukućan ne pusti neki film sa TV bez VPN pošto onda detektuju upotrebu sa 2 geolokacije i suspenduju nalog, ukoliko ne primetiš upozorenje.

Bukvalno smo porodično progledali sa debridom, radi iz hotela, raznih zemalja, skidaš šta hoćeš. Svečano smo deinstalirali sve torent klijente sa svih uređaja.

I ja danas posle duzeg vremena udjoh u stremio da odgledam nesto, kad ono nov intefejs. Konacno! Konacno da podesavanje kasnjenja titlova mogu da namestim kao covek, da su komande na ekranu dok ide film i podesavanje uzivo, pozicije, velicine itd
Jesi li testirao podešavanje kašnjenja titlova? Kod mene na ovoj novoj verziji ne radi kako treba. Ništa se ne menja bez obzira koliko kašnjenje postavim.

Povremeno nije loše da ponovimo, real debrid je web servis na kome se vrti torent. Platiš mesečnu siću da nikad više nemaš upload za torente niti možeš da se pojaviš na nekoj crnoj listi sa svojim IP. Za paranoične postoji i lista podržanih VPN, mada je meni radilo sa Private VPN ali onda mora da se pazi da neki ukućan ne pusti neki film sa TV bez VPN pošto onda detektuju upotrebu sa 2 geolokacije i suspenduju nalog, ukoliko ne primetiš upozorenje.

Bukvalno smo porodično progledali sa debridom, radi iz hotela, raznih zemalja, skidaš šta hoćeš. Svečano smo deinstalirali sve torent klijente sa svih uređaja.
Puno hvala. I dalje se držim torrenta, šta ću, mator...
Ali za ove moje što žive na zapadima, ovo deluje kao odlično rešenje!

Upravo tome i služe Debrid servisi. Bez njih Stremio koristi torrente, sa njima povlači materijal sa njihovih servera preko HTTPS. Provajderi, samim tim i EU, ne mogu flagovati taj saobraćaj kao pirateriju.
Neko je pre pisao da je Hayduk "opasan", ali ako je i on HTTPS onda nema problema, jer ne mogu da uhvate IP ako se samo streamuje. Naravno, ni to nije legalno, ali je siva zona jer ne moze da se uprati.

Koristi i HTTP.

A i ovo prosto nije tačno.
Onda se u tom slucaju svodi sve na to da li je adresa sa koje se streamuje na blacklisti ili ne (verovatno RD nece da stave na blacklist posto tu moze da bude svasta pa be mogu da budu sigurni sta tacno streamujes).
Slobodno reci ako lupam gluposti 🙂
Bolje to nego da neko nadrlja.

Ko da RD stavi na bleklist?

To mogu pojedinačno provajderi i neke zemlje, ali nije to ništa što VPN ne bi rešio.

Na osnovu čega će DE da proglasi ceo RD sadržaj nelegalan?

Na osnovu čega će DE da proglasi ceo RD sadržaj nelegalan?
Ni nece jer ima svega tu, ali npr neki server gde ide samo stream proglase i verovatno na osnovu toga gledaju ko se kaci na njega, a ne na osnovu sadrzaja, jer se u oba slucaja svede na http/s. Isto kao sto ne mogu da proglase torrent protokol kao nelegalan...

Koliko se secam, Nemci ne jure ljude koji skidaju, vec ljude koji dele sadrzaj. A ko skida preko torrenta, automatski i deli taj sadrzaj, tako da je u problemu.

U suštini samo onaj koji deli sadržaj bi trebalo da je u prekršaju. Onda bi Haudyk trebalo tretirati ko RD inače bi to bilo praćenje treće strane ako mogu da te uhvate ako ne deliš sadržaj. Ko što radi torrent gde istovremeno skidaš i deliš sadržaj. Danas sutra da te neko uhvati da koristiš RD ili Haudyk za gledanje ilegalnog sadržaja pre bi ti dokazao za RD gde si članstvom i pretplatom sigurno negde malim slovima prihvatio uslove da si ti kriv za sve i da se RD odriče odgovornosti za sadržaj koji dele korisnici.

Ne ide to tako. RD jeste odgovoran za sadržaj koji deli, zato su i morali da isele servere iz Francuske.

Nazad
Vrh Dno