Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Istice mi ugovor maja, imam sat koji sam uzeo prosle godine mislim na 2 godine uz mob broj je vezan taj sat, tj. ugovor, jel moram da isplatim ceo iznos sata ako se resim da predjem u mts(zvali i ponudili 15 meseci po 1)?
Ne moze da ostane sat i njega placam do kraja otplate na to sam mislio

Je l' imate neki kontakt za proverenog A1 agenta za Beograd? Pokušaj sa jednim od agenata nije uspeo nakon inicijalnog kontakta i dogovora. Samo je nestao i prestao da odgovara na poruke i pozive. U pitanju je prelaz sa MTS-a za postpaid + Kućni Net Duo 5G.

Je l' imate neki kontakt za proverenog A1 agenta za Beograd? Pokušaj sa jednim od agenata nije uspeo nakon inicijalnog kontakta i dogovora. Samo je nestao i prestao da odgovara na poruke i pozive. U pitanju je prelaz sa MTS-a za postpaid + Kućni Net Duo 5G.
Nemas nikakav popust mimo popusta i u poslovnici sto dobijes tako da slobodno možeš u poslovnici to da odradis

Podnela ćerka zahtev za prelazak iz Yetela u A1 uz kupovinu telefona. Posle sedam dana odemo da vidimo zašto nas ne zovu, kažu da čekaju telefon. Evo prođe i 15 dana ništa. Ima li neko iskustva?

Mene su zvali danas iz A1,iako mi uo ističe krajem juna, da obnovim već danas uz neo ultra, sa 50% popusta. Nešto im se žuri mnogo, ali to mi nije povoljna opcija u odnosu na ono što mi nudi mts, a to je 15m po dinar. Pri tom A1 5G nemam u stanu u centru, dok mts imam, jer je starija zgrada, a mts ima baznu stanicu na zgradi pored.

Mene su zvali danas iz A1,iako mi uo ističe krajem juna, da obnovim već danas uz neo ultra, sa 50% popusta. Nešto im se žuri mnogo, ali to mi nije povoljna opcija u odnosu na ono što mi nudi mts, a to je 15m po dinar. Pri tom A1 5G nemam u stanu u centru, dok mts imam, jer je starija zgrada, a mts ima baznu stanicu na zgradi pored.
Ako im se zuri, kazes moze odmah alj 12x1 i 12x50% nova UO. 😃

Svako ko obnavlja ugovor sa A1 SRB, isključivo treba da traži samo 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu ( popust za taj novi dvogodišnji ugovor iznosi 75% ).

Valjda se podrazumeva da nas većina treba da traži / zahteva ovu najjeftiniju trenutnu ponudu kod A1 SRB mreže kada je u pitanju obnavljanje ugovorene obaveze.

Ja bih pristao i na 24 x 50%, al niko da ponudi.
Vratiću se na dobri stari pripejd, nema mi druge.

Ima li još neko problema sa mrežom u BG?
Na Čukarici od juče sam primetio slab signal, gde je bio pun sada ima 2 crtice i 4G i 5G. Kao da se raspada mreža, 5G radi 50/3Mbos, dobro vidite upload je 3Mbps na 5G.
Pisao sam baš ovde:

Banovo brdo, normalno radi.

6227.jpg

Zvali me sa 1238 nude 30% popusta za sve mesece svih paketa mada retko koji moze da parira neo surfu od 852 din sto sam imao.

Podneo zahtev sa A1 mega plana na globaltel , potpisao , odmah danas salju poruku 6x meseci 1 dinar, ostatak 50% . Sta raditi? Da li zovu jos jednom i daju jos nesto pogodnije ili pristati na ovo 🙂

Podneo zahtev sa A1 mega plana na globaltel , potpisao , odmah danas salju poruku 6x meseci 1 dinar, ostatak 50% . Sta raditi? Da li zovu jos jednom i daju jos nesto pogodnije ili pristati na ovo 🙂
Supruga je isto nedavno podnela zahteva za prenos sa A1 Mega plana na Globaltel. Takođe, prvo stigla ista takva poruka, ona je ignorisala. Sutradan je zvala žena iz A1, ali nažalost ja nisam bio tu, a supruga nema pojma ništa u vezi sa tim, pa je samo otkačila tu ženu (svakako ne bi ostala u A1, kakva god ponuda da je bila), ali jeste mi prenela ovu informaciju: kaže da je toj ženi rekla da je već dobila poruku i da ne prihvata tu ponudu, na šta joj je ona rekla da postoji i bolja ponuda od toga, ali pošto nisam bio tu, nemam pojma koja je to ponuda. Samo kao info da mooožda postoji i neka bolja ponuda od toga, mada i ta ponuda iz poruke je izvanredna, kome odgovara vezivanje na 24 meseca.

… moguće, voleli bi da znamo, ako neko ima iskustva sa drugom ponudom… moguće da nude i više, ali je i ovo jako pristojna ponuda, nakon 12meseci free MP…

Supruga je isto nedavno podnela zahteva za prenos sa A1 Mega plana na Globaltel. Takođe, prvo stigla ista takva poruka, ona je ignorisala. Sutradan je zvala žena iz A1, ali nažalost ja nisam bio tu, a supruga nema pojma ništa u vezi sa tim, pa je samo otkačila tu ženu (svakako ne bi ostala u A1, kakva god ponuda da je bila), ali jeste mi prenela ovu informaciju: kaže da je toj ženi rekla da je već dobila poruku i da ne prihvata tu ponudu, na šta joj je ona rekla da postoji i bolja ponuda od toga, ali pošto nisam bio tu, nemam pojma koja je to ponuda. Samo kao info da mooožda postoji i neka bolja ponuda od toga, mada i ta ponuda iz poruke je izvanredna, kome odgovara vezivanje na 24 meseca.
Hvala na odgovoru ! Nista onda cekamo i govorimo kako nismo zadovoljni ponudom. Pa javljam cim se izjasne sta i kako 😀. Mada iskreno 6 meseci i ostatak 950din mesecno je smesno.

Jel se A1 internet raspao ili je samo do mene?

Jednom prijatelju je otišao displej na telefonu, a i onako mu ističe ugovor za tipa mesec-dva, pa me zanima jel daje A1 neki popust na tarifu ako se uzima uređaj? Čini mi se da sam viđao ovde tipa da ide 30%? Mada možda i grešim.

Suprugu obavestili iz mts da joj ugovor ističe 6-og februara.Da li može danas da traži prenos broja u A1 ili sutra?Ona misli da joj još danas važi ugovor sa mts

Jel se A1 internet raspao ili je samo do mene?
Bukvalno raspao. Pišem o tome i primećujem par dana, u Bg je raspad, upload kao da je 3G. na 5G upload 10-11Mbps.

Juce,jedno sat,dva ovako.

Prilozi

• IMG_3224.png
    IMG_3224.png
    105.1 KB · Pregleda: 160
Tu gde sam trenutno,nema 5g.

Hvala na odgovoru ! Nista onda cekamo i govorimo kako nismo zadovoljni ponudom. Pa javljam cim se izjasne sta i kako 😀. Mada iskreno 6 meseci i ostatak 950din mesecno je smesno.
Pozvao sam ih bez prethodno podnetog zahteva za prenos broja da vidim da li ce isto da mi ponude ili nesto bolje ali ne.. Navodno najbolja opcija za prelazak sa prepaida na postpaid im je 3m 1din i 21m 50%. Isprobacu sa prenosom polovinom meseca pa cemo videti dal ce nesto da ponude.

Nazad
Vrh Dno