@
slavoljubf, ako sam ja bio u podrumu ti si se popeo onda na krov zgrade
😀
Ne, nisam bio u podrumu, u podrumu A1 nikad ovde nije imao signal, ovde ako se zaglaviš u liftu negde na minus spratu možeš da plačeš ako imaš samo A1.
Sa telefonom je sve u redu i problem je do lokacije, jer na drugim radi bolje. I sam si napisao da si merio ispred bankomata ili Lilija. Untra u zgradi je problem, uđi na neki sprat zgrade i vidi.
Obzirom da sam postavio snimke gore jutros gde se vidi slab signal, očito da ujutru bio smanjen signal ili nešto ugašeno, jer sada situacija da se malo poravio signal i vidi se na slici, trenutno 4G sada ima slabiji signal od 5G i variraju oba, signal se oko 10 kada sam pogledao popravio malo za crticu i na 4G i 5G, ali daleko od tvojih rezultata, i nije do telefona, nije samo kod mene problem i problem je ova lokacija a ne telefon, najveći problem je što baterija ludi na telefnu ovim oscilacijama signala, pre kada je bio pun signal bilo pesma, tako sam i provalio da nešto nije u redu, signal varira 1-2-3 crtice i samo na ovoj lokaciji, mogu da ti snimim test sa drugih lokacija da vidiš da nije do telefona. Upload je i dalje smešan, ne bi smelo da se zove ovo 5G.
4G ima veći problem sa sgnalom u vidu da pada i varira, na 5G sam prešao zbog toga i kreno da eksperimetnom samo zbog signala da ne gledam kako često varira signal na 4G, ali i 5G ima problem na ovoj lokaciji.