Pa u jednu ruku i nije, jer mi kad smo produzavali ugovore nismo imali 5G.Nije li to osnov za raskid ugovora?
Šta si imao pre toga,koji paket. Jel si imao 50%? Ja sam danas otkupio UO, sutra ako stignem, ako ne onda u petak idem da podnesem zahtev za prelazak u A1. Toliko me nerviraju sa ovim ograničenjima brzina, da mi A1 ponudi 50% prešao bih, ne bi me zanimalo šta Y ima da ponudu.Sredinom prošle nedelje sam otkupio ugovor (isticao krajem februara), podneo zahtev za pripejd u A1 uveče, zvali sutradan.
Pitali šta želim, ja rekoh Mobile M ili Yettel 100 za 12x1 i 12x50%. Kaze moze YM M, a Y100 samo 6x dinar. Uzeh M
Jel može online da se podnese zahtev za prelaz u A1?Sredinom prošle nedelje sam otkupio ugovor (isticao krajem februara), podneo zahtev za pripejd u A1 uveče, zvali sutradan.
Pitali šta želim, ja rekoh Mobile M ili Yettel 100 za 12x1 i 12x50%. Kaze moze YM M, a Y100 samo 6x dinar. Uzeh M
Ne znam. Možda bi mogao neko upućeniji da nas posavetuje ovde. Svakako, u ugovoru se ne spominju maksimalne 4G brzine (kao što kaže agent iz njihovog Call centra), već maksimalne brzine u Yettel mreži. Na X-u dobijam neke totalno bezvezne odgovore da nema svrhe nastaviti dopisivanje sa njima....Nije li to osnov za raskid ugovora?
Može ko ima električni potpis 😀Jel može online da se podnese zahtev za prelaz u A1?
Jel može online da se podnese zahtev za prelaz u A1?
Može i bez toga da se zakaže, ali onda dolazi kurir, potpisuje se ugovor, vraća, pa tek kad im stigne potpis pokreću prenos. I, naravno, sve to samo za postpejd. Pripejd mora uživo.Može ko ima električni potpis 😀
Pa Yettel mreža može da razvije veće brzine od ograničenja, očigledno.već maksimalne brzine u Yettel mreži

Identične odgovore i meni davali danas na X-u. Definitivno su ograničili i 4G brzinu Ranije, na određenim lokacijama mi je 4G brzina bila i do 200 Mbps, sada jedva prelazi 110 Mbps.@pajica123 slicnu stvar i kod mene. Oni tvrde da imam maksimalnu 4G brzinu, koja ipak nije ista na svim paketima. Na kraju nisam imao živaca više (za danas 😉 ) a i oni nisu mogli ništa pametno da kažu.
Total 40 sam imao sa 50% popusta na 2 godine. Ustvari, nissm siguran ni da li je to 50%, uglavnom plaćao sam 1750 mesečno.Šta si imao pre toga,koji paket. Jel si imao 50%?
Posle 25 godina sva 3 broja ce biti prebacena u A1 cim isteknu ugovori. Ovakve cigane trpeti necu.
Kod Super Vera, strana do Trgovačke, jutros jedva ima signal tipa jedna crtica, dve crtice ako se pomeram, isto i 4G i 5G. Ovde A1 umire.@alter
koji deo Žarkova? Meni i dalje daje lepo 700k+ down., blizu škole Krstić
Pogledaj na mapi da li si pokriven dobro
![]()
Probaj A1 5G
a1.rs
Bice sve kako treba u narednih 24 do 48h, bez brige.Pristao sam na mobile m 50% i 9 meseci po dinar. Ono sto me zbunjuje sto se i dalje vidi zaduzenje u aplikaciji? Zar ne bi trebalo da pise 1 dinar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari