Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Naplacuju skrivene troskove eto to.

Ne znam da li ima jos neki prodavac, ja sam porucio sa ovog linka 14.01

Sa istog linka porucio onaj dan kad je lanikor stavio link,mislim da je bio 12 januar i stiglo je za 15 dana.Posiljka je bila LA i nista mi nije naplaceno.Postar zvao da vidi ima li koga kod kuce pa da ponese posiljku.

Otisao sam do poste da proverim sta je sa Kumijem i dadose mi ga kao najnormalnije. Ne znam koliko bi jos blejao bez veze da nidam otisao da ga trazim. Iako sam hteo da ga nosim, dok je putovao, diplomatski mi je objasnjeno da ga treba preusmeriti za poklon 😎

Da preporučim 2 kvalitetna proizvoda sa AliExpress:
Drvena polica/ormančić za flomastere i olovke, interesantno i lepo, može se spustiti cena s novčićima
C922 Pro Stream Webcam, u ovoj prodavnici uz kupon oko 6000 dinara, u našim radnjama minimum 10000 dinara. Registrovao sam serijski broj na Logitech sajtu i radi uz Logitech softver, original je.

Nekako mi stalno iskaču kojekakve lampe Litokalla I Warsun, svašta sam kupio za pripremu za novu sezonu kampovanje ali ova recimo brutalno sija, a može i da posluži kao powerbank.

I just found this on AliExpress:
Warsun Camping Lights Waterproof IPX6 SMD Rechargeable Outdoor Hanging Lights Portable Fill Light Work Maintenance Lighting

Ima li načina da dobijem olovku u donjem desnom uglu kad nešto tražim u pretrazi , to je se pojavljivalo dole desno i moglo je da se uzme 10 coinsa klikom na to i za feedback tih par artikala, sad imam neki bug jer nemam uopšte taj pencil da se pojavi. Ne vredi brisanje keša za aplikaciju, sve je to probano.

Ima li načina da dobijem olovku u donjem desnom uglu kad nešto tražim u pretrazi , to je se pojavljivalo dole desno i moglo je da se uzme 10 coinsa klikom na to i za feedback tih par artikala, sad imam neki bug jer nemam uopšte taj pencil da se pojavi. Ne vredi brisanje keša za aplikaciju, sve je to probano.
Nije mi radilo to dva, tri dana i posle se samo pojavilo ponovo.

Koliko vuče taj usisivač? Ne deluje mi kao pametna ideja priključiti usisivač od 600W ili više na taj inverter.

Olovka za dobijanje 10 coinsa radi od 1. do 20. u mesecu. Juče je krenuo novi ciklus od 20 dana

@vlada23 nije to slučaj kod mene, znam da od 1 do 20 ne radi preuzimanje coinsa, Ali i u tom periodu moguće je videti olovku, na nju kliknuti, ali kao što rekoh nije moguće coins preuzeti. Kod mene je problem što uopšte nemam u donjem desnom uglu pencil, jednostavno ne postoji. Radio je i bio tu mesecima unazad.

Poslednja izmena od urednika:
ANENG je dobra firma

US $9.76 | QOOVI 65W GaN Charger USB Type C Fast Charging Quick Charge 4.0 Adapter USB-C PD Charger For Samsung Xiaomi Macbook iPhone ipad

5 долара 45w, поверити овај бренд свакако.
Nije dobra ponuda, Essager 30W su se prodavali nešto iznad 1$ a 100W za nešto preko 10$.

Stigli su mi oni kramponi za sneg i ne izgledaju lose ali su meni premali i ne mogu da ih navucem na patiku osim malo na vrh pa bih morao da gazim kao balerina 😆

Drugo sto mi je stiglo je onaj smart utikac za struju od 16.12. tj. stigao mi je greskom drugi artikal. Bez udubljivanja, izgleda kao slicna stvar ali ima kleme za zice tako da nije za spoljnu upotrebu ko nece da misli o strujnim udarima. Ono sto sam porucio mi je prvenstveno trebalo da radi kao tajmer tako da nemam nikakve koristi od ovoga.

US $6.05 | 2025 New 5.3 Foldable Wireless Bluetooth Headsets Headset Gamer Choice Retro Over Ear Headphones DJ Stereo Sounds Bluetooth
Jel ima načina nekako ovo da se kupi? 😊 Preko Rumunije i MKD ne dozvoljava
O1CN017uFr2G20Ioe3DVqO5_!!6000000006827-2-tps-24-24.png
This product can't be shipped to your address.
Select another product or address.

Nazad
Vrh Dno