Sa istog linka porucio onaj dan kad je lanikor stavio link,mislim da je bio 12 januar i stiglo je za 15 dana.Posiljka je bila LA i nista mi nije naplaceno.Postar zvao da vidi ima li koga kod kuce pa da ponese posiljku.Ne znam da li ima jos neki prodavac, ja sam porucio sa ovog linka 14.01
![]()
Jeste. Nije nalaceno nista.Jel to bilo LA...HU ili nesto drugo?
Za sta ti konkretno treba 220v u autu tokom voznje pa uopste razmisljas o ovome ?Da li je neko uzimao za auto dc 12v to ac 220v konverter i kakva su iskustva?
Колико си је платио? Сад је 14 долара.Nekako mi stalno iskaču kojekakve lampe Litokalla I Warsun, svašta sam kupio za pripremu za novu sezonu kampovanje ali ova recimo brutalno sija, a može i da posluži kao powerbank.
Nije mi radilo to dva, tri dana i posle se samo pojavilo ponovo.Ima li načina da dobijem olovku u donjem desnom uglu kad nešto tražim u pretrazi , to je se pojavljivalo dole desno i moglo je da se uzme 10 coinsa klikom na to i za feedback tih par artikala, sad imam neki bug jer nemam uopšte taj pencil da se pojavi. Ne vredi brisanje keša za aplikaciju, sve je to probano.
12 i kusurКолико си је платио? Сад је 14 долара.
Ne treba mi tokom voznje vec da npr prikljucim usisivac za ciscenje fleka ili slZa sta ti konkretno treba 220v u autu tokom voznje pa uopste razmisljas o ovome ?
Kupljen jos jedan upravo, ispod 12eКолико си је платио? Сад је 14 долара.
Olovka za dobijanje 10 coinsa radi od 1. do 20. u mesecu. Juče je krenuo novi ciklus od 20 danaIma li načina da dobijem olovku u donjem desnom uglu kad nešto tražim u pretrazi , to je se pojavljivalo dole desno i moglo je da se uzme 10 coinsa klikom na to i za feedback tih par artikala, sad imam neki bug jer nemam uopšte taj pencil da se pojavi. Ne vredi brisanje keša za aplikaciju, sve je to probano.
Nije dobra ponuda, Essager 30W su se prodavali nešto iznad 1$ a 100W za nešto preko 10$.I just found this on AliExpress:
US $9.76 | QOOVI 65W GaN Charger USB Type C Fast Charging Quick Charge 4.0 Adapter USB-C PD Charger For Samsung Xiaomi Macbook iPhone ipad
![]()
QOOVI 65W GaN Ladegerät USB Typ C Schnellladung Schnellladung 4.0 Adapter USB-C PD Ladegerät für Samsung Xiaomi MacBook iPhone iPad - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
5 долара 45w, поверити овај бренд свакако.
I just found this on AliExpress:
US $6.05 | 2025 New 5.3 Foldable Wireless Bluetooth Headsets Headset Gamer Choice Retro Over Ear Headphones DJ Stereo Sounds Bluetooth
Jel ima načina nekako ovo da se kupi? 😊 Preko Rumunije i MKD ne dozvoljava![]()
2025 Neue 5,3 faltbare drahtlose Bluetooth-Headsets Headset Gamer Choice Retro Over-Ear-Kopfhörer DJ Stereo-Sounds Bluetooth - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Vidim da ne šalju za Srbiju bilo koju državu da staviš, samo mi se mnogo dopadaju jer su retro, pa pitam da li možda ima neka fora. Ima fora, adresa iz neke okolne države 😊This product can't be shipped to your address.![]()
Select another product or address.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari