diviner_golden
- Đomlica -
- Učlanjen(a)
- 29.10.2005
- Poena
- 665
u ovom slučaju jedan član, a više naloga...Не волим кад одлазе чланови. Штета.
u ovom slučaju jedan član, a više naloga...Не волим кад одлазе чланови. Штета.
Nista novo, klasika u macevanju sa povratnicima.Није вама лако Дјук…
Svi nalozi osim ovog sada su, inace, banovani.
Kako bude, bice.
Posto su me pitali privatno zasto ne moze, da naglasim pravilo za postavljanje oglasa:Zdravo ljudi, hteo bih da postavim oglas za aparat za kafu, ali videh da treba da imam 250 objava, i godinu dana star nalog. Nalog mi je star 10 godina 😀 Je l' ima neki izuzetak za ovih 250 objava, neću da spamujem forum bezveze, nemam ništa pametno trenutno da kažem
Pardon, sedmi, jer je upravo opet pokusao da napravi novi nalog.Btw Corvus malo zagrebao po arhivi i nadje da je (do sada) Zorz72 sesti banovan nalog
kako robot ne spada u pametne uređaje?sitni kućni uređaji koji ne spadaju u red pametnih uređaja (prečišćivači vazduha, robot usisivači,
Ne, to nam uopste nije potrebno na forumuDa li se može, sme, oglasiti na ustupanje broj mobilnog telefona, da neko preuzme broj i tarifu, da mu prebacim to u vlasnistvo?
Ako sme, gde da se oglasi u kojoj sekciji oglasa?
Hvala
Ne znam od kada ali Bench zeli da se ogradi od svega sto ima dodira sa higijenom iz ociglednih razloga.Ti urađaji su izbačeni od skoro? Ranije su kačeni aparati za kafu, robot usisivači... Mislim da i sada ima aktivnih oglasa.
Hvala na odgovoru, pročitao sam to, ali ima mi smisla da to sme da se oglašava jer imaju takve teme na forumu koje dosta članova posećuje (kafe aparati), a i videh neki oglas da se poklanja aparat za kafu pa rek'o može. Ovo za higijenu onda ima smisla, poštujem.Posto su me pitali privatno zasto ne moze, da naglasim pravilo za postavljanje oglasa:
Šta mogu da oglasim?
Imajući u vidu da je Benchmark IT zajednica koja je organizovana po kategorijama i forumima, generalno možete oglasiti sve što ima veze sa tim kategorijama.
Sledeće tipove opreme nije dozvoljeno oglasiti:
- Bela tehnika i sitni kućni uređaji koji ne spadaju u red pametnih uređaja (prečišćivači vazduha, robot usisivači, kafe aparati, sijalice i sl.).
- Automobili i delovi za automobile.
- Nameštaj sem kancelarijskih stolica i stolova.
- Nakit, satovi, parfemi i sl. potrošačka roba.
Pardon, sedmi, jer je upravo opet pokusao da napravi novi nalog.
Tema je svakako bila eksperimentalna + na osnovu cega da kaznjavas ljude, to je glupo.bolje da ste u toj ko se zali delili poene ili zabranu foruma nego sve da kaznjavate.
Ovako ce da krene spam svuda i da se i vi vise cimate i da ljudi nemaju kako da dodju do "deal-a"
NopDa li forum podrzava numericki prikaz trenutno online posetilaca, kao sto je bilo nekada na starom, u futeru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari