Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Član koji ne vidi razliku između foruma i Kupujem-Prodajem...

Mogu misliti kolika bi tek bila drama da živi od prodaje kada se ovako angažovao tek zbog povremene prodaje.

Ne mogu da razumem dramu oko oglasa. Mozda zato sto sam uspeo jednu stvar da prodam ovde,sve ostalo preko KP. Nekako ovde nemam srce pa i kad stavim,vise reda radi a ne ocekujem nista. Verovatno koji samo ovde prodaju,cene taj pristup oglasima.

Meni cudno da su ljudi toliko opsednuti oglasima.. Ako si toliki spekulant, brale na pijac rano ujutru pa se dokazuj...

Није вама лако Дјук…

Svi nalozi osim ovog sada su, inace, banovani.
Kako bude, bice.
Nista novo, klasika u macevanju sa povratnicima.
Btw Corvus malo zagrebao po arhivi i nadje da je (do sada) Zorz72 sesti banovan nalog, ali verovatno da ima vise.

Sad će da se registruje sa Papadubi, da se ne skonta 😀

Meni nije čudno to što navaljuju ovde sa oglasima. Usko profilisano članstvo, oglasi besplatni, nema ih toliko da brzo padnu na neku zabačenu stranu, pa ne moraju da plaćaju ni za vidljivost, forum ima dosta ljudi koji su entuzijasti i vole raznu tehniku, pa skoro sve može da nađe kupca...

Idealno mesto za prodaju tehničke opreme, telefona i svih drugih sličnih i srodnih stvari.

Upravo tako, idealna platforma za preprodavce.
Problem je sto bi neko da stekne korist, makar bila i dinar na ustrb poverenja izmedju clanova kao i administracije koja stiti koliko moze, a to nece da moze ovde.

Zdravo ljudi, hteo bih da postavim oglas za aparat za kafu, ali videh da treba da imam 250 objava, i godinu dana star nalog. Nalog mi je star 10 godina 😀 Je l' ima neki izuzetak za ovih 250 objava, neću da spamujem forum bezveze, nemam ništa pametno trenutno da kažem
Posto su me pitali privatno zasto ne moze, da naglasim pravilo za postavljanje oglasa:

Šta mogu da oglasim?
Imajući u vidu da je Benchmark IT zajednica koja je organizovana po kategorijama i forumima, generalno možete oglasiti sve što ima veze sa tim kategorijama.

Sledeće tipove opreme nije dozvoljeno oglasiti:

1. Bela tehnika i sitni kućni uređaji koji ne spadaju u red pametnih uređaja (prečišćivači vazduha, robot usisivači, kafe aparati, sijalice i sl.).
  2. Automobili i delovi za automobile.
  3. Nameštaj sem kancelarijskih stolica i stolova.
  4. Nakit, satovi, parfemi i sl. potrošačka roba.

Btw Corvus malo zagrebao po arhivi i nadje da je (do sada) Zorz72 sesti banovan nalog
Pardon, sedmi, jer je upravo opet pokusao da napravi novi nalog.

Пападуби72? 😁

Mislim da nije u redu. Covek bas voli forum a vi mu ne date da ga voli u punom kapacitetu.😀

Ti urađaji su izbačeni od skoro? Ranije su kačeni aparati za kafu, robot usisivači... Mislim da i sada ima aktivnih oglasa.

Pre desetak godina na benchu su mogle da se kupe povoljno kvalitetne komponente, uglavnom solidno ispod cene koja je bila na sajtovima za oglasavanje i iz tog razloga sam cesto menjao komponente. Zadnjih par godina se ne secam da sam video neki oglas a da je vredelo da se kupi (mada iz tog razloga i dosta slabije pratim pa mozda nesto interesantno i promakne).

Ima jako dobrih oglasa, samo treba da se prati i bude strpljiv. Ne mora nuzno ni da bude nesto jeftinije ako je to to sto se trazi jer znas da je ocuvano.

Na licnom primeru - prosli i trenutni CPU, poslednje 3 graficke, trenutna maticna, 2 od 4 RAM stika, telefon, tablet itd itd itd. i sve su to bile kupovine po jako korektnim cenama i to dosta od pomenutog u poslednjih 6-12 meseci.

Ovde prvo pogledam kad nesto kupujem jer manje-vise znas od koga uzimas. Uz to cesto ljudi pisu o proizvodu koji prodaju u odgovarajucim temama pa imas i neki istorijat bez da napinjes coveka koji prodaje.

Tako da podrska za miliciju, oglasi moraju da se zasluze.

Da li se može, sme, oglasiti na ustupanje broj mobilnog telefona, da neko preuzme broj i tarifu, da mu prebacim to u vlasnistvo?
Ako sme, gde da se oglasi u kojoj sekciji oglasa?
Hvala

Da li se može, sme, oglasiti na ustupanje broj mobilnog telefona, da neko preuzme broj i tarifu, da mu prebacim to u vlasnistvo?
Ako sme, gde da se oglasi u kojoj sekciji oglasa?
Hvala
Ne, to nam uopste nije potrebno na forumu

Ti urađaji su izbačeni od skoro? Ranije su kačeni aparati za kafu, robot usisivači... Mislim da i sada ima aktivnih oglasa.
Ne znam od kada ali Bench zeli da se ogradi od svega sto ima dodira sa higijenom iz ociglednih razloga.

Posto su me pitali privatno zasto ne moze, da naglasim pravilo za postavljanje oglasa:

Šta mogu da oglasim?
Imajući u vidu da je Benchmark IT zajednica koja je organizovana po kategorijama i forumima, generalno možete oglasiti sve što ima veze sa tim kategorijama.

Sledeće tipove opreme nije dozvoljeno oglasiti:

1. Bela tehnika i sitni kućni uređaji koji ne spadaju u red pametnih uređaja (prečišćivači vazduha, robot usisivači, kafe aparati, sijalice i sl.).
  2. Automobili i delovi za automobile.
  3. Nameštaj sem kancelarijskih stolica i stolova.
  4. Nakit, satovi, parfemi i sl. potrošačka roba.

Pardon, sedmi, jer je upravo opet pokusao da napravi novi nalog.
Hvala na odgovoru, pročitao sam to, ali ima mi smisla da to sme da se oglašava jer imaju takve teme na forumu koje dosta članova posećuje (kafe aparati), a i videh neki oglas da se poklanja aparat za kafu pa rek'o može. Ovo za higijenu onda ima smisla, poštujem.

Ja volim Bench oglase... Nekako se osećam kao da trgujem u okviru porodice. Naravno, od te trgovine sam namirio treće koleno, ali ipak....
Sećam se i teme za "ispitivanje" prevara u oglasima i čitavih popcorn čitanja.
Oglasi ovde i treba da budu strogo regulisani jer nisu deo profita foruma, već deo emotivnog nasleđa prošlosti i jak pečat poverenja

Jedno zapažanje zar je moguće da neki korisnici foruma ne shvataju da ima mnogo dobih, korisnih tema i onda je svojim kršenjem pravila obesmisle pa je zatvori mod tim. Mislim na temu za ponude za mobilne operatere, ajde da je neka tema poput slika i sl. pa manje stete ima.

Hajde da su neki sto se tice te teme, vec vecina uopste ne kapira kako stvari funkcionisu iako im je vise puta objasnjeno od strane agenata, sto je rezultiralo da je previse ljudi komentarisalo sa "shit tema, niko mi se nije javio, zatvarajte!" jer im se niko nije javio na njihove "zeljene" zahteve.
Posto nemam nameru niti viska vremena da konstantno nekom crtam da njemu bude bolje, bilo je lakse zatvoriti temu.
Toliko.

Mislim da bi bilo fer onda zabraniti traženje agenata u temama za mobilne operatere.
Kad već neće da im bude bolje, neka im ne bude bolje nigde.

Prijavljujte pa cemo resavati

bolje da ste u toj ko se zali delili poene ili zabranu foruma nego sve da kaznjavate.
Ovako ce da krene spam svuda i da se i vi vise cimate i da ljudi nemaju kako da dodju do "deal-a"

bolje da ste u toj ko se zali delili poene ili zabranu foruma nego sve da kaznjavate.
Ovako ce da krene spam svuda i da se i vi vise cimate i da ljudi nemaju kako da dodju do "deal-a"
Tema je svakako bila eksperimentalna + na osnovu cega da kaznjavas ljude, to je glupo.
Ovako se samo vratilo na staro tj sve je isto kao pre otvaranja teme. Pa ko prezivi - pricace.

Da li forum podrzava numericki prikaz trenutno online posetilaca, kao sto je bilo nekada na starom, u futeru?

Да се уведе рубрика - читуље. Да могу да каче ови што воле да објаве ко је све одапео, а и ми неинфорисани да се информишемо.
Фала!

Nazad
Vrh Dno