Šta je novo?

Razmena slotova za streaming servise (pravila su u prvoj poruci)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Trazim netflix 4k, nudim hbo max standard , skyshowtime standard, prime video 4k, voyo, apple tv

Nudim Nord VPN i SkyShowtime Standard,treba mi EON Premium TV slot ili Apple + TV.

Jos uvek trazim EON smart tv slot premium (novi paket sa svim tv kanalima) nudim youtube premium Srbija nalog!

Nudim Prime 4K, aktivacija preko tv aplikacije. Trazim Disney, takodje aktiviranje preko tv aplikacije.
Na Prime mi je pre par dana produzen godinji subscription tako da trazim i ja ko moze da ponudi dugorocnu saradnju 🙂

Nudim HBO MAX premium, može za netflix 4k.

Da li bi neko bio voljan da mi pozajmi ili me doda na svoj EON nalog, da testiram na par sati ili dan/dva EON na Google Streamer 4k?

Na ovome radi besprekorno

Google Chromecast + Google TV 4K​

Ne znam zasto mislis da treba da testiras.

@DGoran To nije Google Streamer. A Google Streamer jer inače kršina. I kad je tek izašao na njemu uopšte nije ni radila Eon app nakon instaliranja, tako nešto beše @tambur88 ? Posle je proradilo kad su izbacili novu verziju.

Nudim Max, Deezer, Voyo, Skyshowtime za Netflix za tv ili YouTube Premium.

Poslednja izmena:
Jos uvek trazim Eon smart tv slot (novi premium paket) u zamenu za srpski youtube premium nalog!!!

Тражим А1 смарт налог за мог малог (сина... Мада и није мали, 185 цм/100 кг)
Нудим F1 pro налог - нема 4К, али и онако га има за само пар уређаја. А може у замену и ЕОН премијум за смарт ТВ.

Тражим А1 смарт налог за мог малог (сина... Мада и није мали, 185 цм/100 кг)
Нудим F1 pro налог - нема 4К, али и онако га има за само пар уређаја. А може у замену и ЕОН премијум за смарт ТВ.
Завршено А1 за ЕОН премијум.
Ако је некоме потребан F1 налог нека понуди шта има.

Nudim skyshowtime (yettelov standard sa reklamama), i max za disney+ i youtube premium.

Nudim apple tv+, prime video, hbo max standard, voyo, yettel tv app za Netflix ili Desney!

Nudim TiviMate Premium (x2) za Skyshowtime, Disney...ili neki od US based streaming servisa (Peacock, Shudder...)

To moze da radi kod nas?

Izvinjavam se na off-u.

Bosanski ne može. Tačnije može ali radi samo desetak lokalnih kanala i Pinkovi.
Za crnogorski ne znam.

Nazad
Vrh Dno