Uzeo Mecool km7 plus i ima android 14. Po meni nema povoljnijeg trenutno seetifikovanog boxa, ako izuzmemo Xiaomi box s3 gen, koji ima svoje prednosti, ali i mane, i naravno onn 4k plus koji pa mora da se budzi sa aktiviranjem za nas region i nema usb port.Mecool je idealan proizvođač za tebe pošto maltene nikad ni za jedan box ne puste firmware update, nakon što box puste u prodaju pa do kraja života 😂😂
Gde ima za 5800 sada, to mozda bila akcija u nekom trenutku. Al ovako sada nema sanse. Ako bude opet ta cena naravno da je najbolja kupovina, ali tesko za narednih pola godine.Bolji hardver ima Xiaomi TV Box S (3rd Gen), tu je i Dolby Vision i još neke bitne stvari kao WiFi 6, jedino što Mecool ima ethernet ali i on je 100 Mbps 🙂
Okreni obrtni Xiaomi za 5800 din sa fiskalnim i 2 godine garancije za Srbiju ostaje najbolja kupovina.
Meni bilo tacno u dinar 20% vec dva puta za iznos preko 50 usd kad ide preko CN..... A generalno sta god ide preko CN....naplacuje se 20%. Neka seciva za brijac 2500 din i naplatili 500 din.A i CN, na taj iznos ne verujem da ce biti samo PDVa, verovatno i carine (jer je preko 50EUR).
Wifi na Xiaomi 3gen je loš u odnosu na sve što sam probao. Ne prelazi 270Mbps dok Onn 4k pro, Mecool regularno idu preko 400mbps na istoj poziciji, tako da je to minus. Imam i video baš to testiranje. Kakav god Ethernet bolje ikakav nego nikakav, jer nekim ljudima to znači ako im ruter nije u blizini. Daljinski na Xiaomi baš loš, soci. Onda nema AV priključak dok nekima i to znači kao ni SD slot koji možeš da iskoristiš da proširiš memoriju. Pa ti sad daješ cene u idealnom slučaju sa kuponima, a to nije baš realno. Većina kupaca ne uhvati akciju sa kuponima. Za garanciju ok, ali u principu to se teško kvari, a nije vrednost 600 EUR pa da mi garancija prevagne za odluku o kupovini, al ako ima nije na odmet naravno.Ananas 6890 din trenutno - kupon i to mu dođe to 🙂
A i da se plati 6890 din opet je Xiaomi box bolja opcija zbog hardvera, Dolby Vision, WiFi 6, fiskalnog/garancije...
Kakvi idealni slučajevi, 6890din je trenutna cena bez ikakvih čekanja ili kupona!? 🙂Pa ti sad daješ cene u idealnom slučaju sa kuponima, a to nije baš realno. Većina kupaca ne uhvati akciju sa kuponima.
Wifi na Xiaomi 3gen je loš u odnosu na sve što sam probao. Ne prelazi 270Mbps dok Onn 4k pro, Mecool regularno idu preko 400mbps na istoj poziciji, tako da je to minus. Imam i video baš to testiranje. Kakav god Ethernet bolje ikakav nego nikakav, jer nekim ljudima to znači ako im ruter nije u blizini. Daljinski na Xiaomi baš loš, soci. Onda nema AV priključak dok nekima i to znači kao ni SD slot koji možeš da iskoristiš da proširiš memoriju. Pa ti sad daješ cene u idealnom slučaju sa kuponima, a to nije baš realno. Većina kupaca ne uhvati akciju sa kuponima. Za garanciju ok, ali u principu to se teško kvari, a nije vrednost 600 EUR pa da mi garancija prevagne za odluku o kupovini, al ako ima nije na odmet naravno.
Gledao sam ovaj novi S, ajde sto nema lan priključak ali nema ni audio izlaz.Xiaomi jedino ima da se kupi u prodavnicama
To i nije muzicki streamer, nego TV box.Gledao sam ovaj novi S, ajde sto nema lan priključak ali nema ni audio izlaz.
Nema.Zar nema spdif?
To je više nego dovoljno
I jeste muzički streamer zašto ne bi bio, ima chromecast
ja sam 2g koristio kao takav i za to je odličan.
Nemam lično ali pratim temu pratio sam i jedno vreme oglase da li im novim i polovnim pada cena i da li bi se tad isplatilo ga uzeti umesto nekog android box. Zaključak ako ne igraš igre i negledaš video sadržaj sa svog hard diska ne,uređaj je i danas što se tiče hardvera i karakteristika vrhunski,ali već godinama nema ažuriranje softvera tako koliko sam upratio da su ga i oni koji ga imaju stavili u fioke i zamenili ga nekim novijim android box uređajem.Koliko sam izguglao jedino Nvidia vredi, ostalo su manje više kompromisi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari