vemiessubdentem
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.12.2020
- Poena
- 155
Cao ljudi,sta bi bilo sad najisplativije uzeti za period od 20ak dana? Bitna je samo DATA, da li neki paket za strance ili?
mts turist sim sa 200gb ili a1 hello stranger.A1 hello stranger imas 100gb za 500 dobijes uz karticu kad kupis dopunis jos 500 da produzis na 10 dana i dodas kasnije jos 1500 i aktiviras net 30 dana 10/10 neogranicenoCao ljudi,sta bi bilo sad najisplativije uzeti za period od 20ak dana? Bitna je samo DATA, da li neki paket za strance ili?
Moze da se aktivira nemoj da plasite coveka.… jedno čudno pitanje…na jednom broju koristi se šest meseci A1 Mega plana… na pola meseca, potrošeni su svi minuti… da li bi se prekinulo automatski obnavljanje Mega plana, ako bi sada uplatio i aktivirao Dobar plan od 15 dana…?!
Cao ljudi,sta bi bilo sad najisplativije uzeti za period od 20ak dana? Bitna je samo DATA, da li neki paket za strance ili?
Naravno.Да ли МТС на захтев власника врши деактивацију и дерегистрацију припејд бројева?
Хвала.Naravno.
Мени на једном броју истиче план и кредит за пар дана, свакако сам планирао да га вратим у МТС на одежавање, значи, након 2 месеца у МТС, могао бих поново у А1 на 6М МП?Ali samo 2 meseca unapred do 31.03. – čisto da se neko ne seti da ode, pa se vrati za 2 meseca 😉
Kod kog operatera je na prepaidu sad najveći rok važenja kartice uz 1. dopunu?
Ovde se može videti moja detaljna tabela trenutnog stanja. Najduže traje u Yettelu, ali je i veći iznos dopune i kraće traje (dva meseca umesto tri), tako da su MTS i Globaltel bolji za održavanje broja. A1 je ubedljivo najlošiji.Kod kog operatera je na prepaidu sad najveći rok važenja kartice uz 1. dopunu?
Dobro si pročitao, ali loše razumeo. Svakako nisi jedini, jer stvarno to čudno predstavljaju. Kartica zapravo važi dodatnih 330 dana (iliti 11 meseci) nakon isteka kredita, koji važi 60 dana (iliti 2 meseca). Kad se to sabere, ukupno važenje kartice je 390 dana (iliti 13 meseci), malo više od MTS-a.za Yettel sam negde procitao 330
Evo ja sam se vratio iz mtsa i imam automatski aktiviran plan izgleda da sam bio prvi za prenos u 2:01 mi stigla poruka na staru karticu da mi je prenesen broj... I ujutru kad sam ubacio A1 karticu isto na novu u 2:02 dobio dosli u mrežu i mega plan aktivan na 6 meseci. Naravno primio sam te poruke ujutru ali sve se uradilo u dva minuta bukvalno... Najefikasniji prenos koji sam imao ikada...Ovde se može videti moja detaljna tabela trenutnog stanja. Najduže traje u Yettelu, ali je i veći iznos dopune i kraće traje (dva meseca umesto tri), tako da su MTS i Globaltel bolji za održavanje broja. A1 je ubedljivo najlošiji.
Dobro si pročitao, ali loše razumeo. Svakako nisi jedini, jer stvarno to čudno predstavljaju. Kartica zapravo važi dodatnih 330 dana (iliti 11 meseci) nakon isteka kredita, koji važi 60 dana (iliti 2 meseca). Kad se to sabere, ukupno važenje kartice je 390 dana (iliti 13 meseci), malo više od MTS-a.
Ukoliko nije bilo slučajno, jedino mi pada na pamet da si me citirao jer si pogrešno shvatio moju rečenicu da je A1 najlošiji. Ciljam konkretno na slučaj održavanja broja, jer se kod njih ne može kredit uplatiti jednom godišnje, kao kod drugih, nego mora na svaka četiri meseca, budući da već tad suspenduju broj, a zatim ga ubrzo i skroz deaktiviraju. S druge strane, ume zbog gužve kod njih da se prenos produži i na punih sedam dana, ali kontam da se protiv toga ne može, gužva je gužva.Najefikasniji prenos koji sam imao ikada...
Bilo bi zanimljivo kad bi se kartice mogle reciklirati, ali ne, možeš samo da je baciš. Za prenos je baš neophodno da od njih dobiješ novu MNP karticu sa privremenim brojem.Dal znači da se sačuva trenutna sim kartica od A1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari