I kod mene izlazi ta greska 403,recimo kad udjem da vidim koje su serije ili filmovi u trendingu ne izbacuje listu a isto tako i za ostale liste,Samo ako ukucam ime serije i filma mogu dospeti do njih,Pozzz, nesto Elementum poceo da zeza u zadnje vreme, cas radi, ne radi, javlja neku gresku 403, sreca pa je tu Fen, i RD pa zavrsava posao, ali ljudi koji ne placaju RD vidim masovno se zale
Levca sine,neka idu na search sve šljaka,mora trud malko da ulože, nije im to Blic TV 🙂Pozzz, nesto Elementum poceo da zeza u zadnje vreme, cas radi, ne radi, javlja neku gresku 403, sreca pa je tu Fen, i RD pa zavrsava posao, ali ljudi koji ne placaju RD vidim masovno se zale
Podešavanja Elementum, podešavanja Trakt, prijavite se nalogom, i Trakt radi.Trakt pravi problem, ako skrolujete malo niže na TMDB kategorije, videćete da sve radi. Dešavalo se već ranije, verujem da će proraditi.
Menjali si nesto oko autorizacije i api verovatno, pa sad to ne radi, mozda i cloudflare restrikcije...Drugari,postoji li kakava insajderska informacija za vavoo.Ne radi vec 7 do 10 dana.I svi addoni bazirani na vavoo oz.michaz repa.Znaci ni aguia vavoo ni bau bau vavoo.Interesuje me ako sta zna neko o uzroku i sansi da se vrati..hvala...
Jesi li probao lično ili negde pročitao? Pošto sam to prvo probao i nije htelo, mada moguće da sad radi, prošlo je od tada nedelju-dve.Podešavanja Elementum, podešavanja Trakt, prijavite se nalogom, i Trakt radi.
Evo prije par sati proradi vavoo mochaz live tv kao da su me čuli.Hvala ti.Menjali si nesto oko autorizacije i api verovatno, pa sad to ne radi, mozda i cloudflare restrikcije...
Sve ce teze biti da to radi, evo kako su i daddylive blokirali da ne radi posle dugo vremena...
Interesantno je da na vavoo rade filmovi mada se ne pustaju ispravno strimovi, seckaju, dakle moguce da ce se naci resenje ako se neko uhvati toga, narocito michaz posto je to austrijski servis...
Probao lično.Jesi li probao lično ili negde pročitao? Pošto sam to prvo probao i nije htelo, mada moguće da sad radi, prošlo je od tada nedelju-dve.
Radi sad i kod mene, hvala.Probao lično.
Moze pojasnjenje kako da se prijavim nalogomPodešavanja Elementum, podešavanja Trakt, prijavite se nalogom, i Trakt radi.
Nešto mi je zanimljivo što sam pročitao na nekom sat forumu neki ai addon iliti plugin kako oni zovu. Da li je to već neko napravio za kodi? To je ono kao direktno iz streama iz audia autogenerisani titlovi. Kao na YT.. Koliko brzo napreduju brzo će biti to upotrebljivo, mislim.
meni sinoc SportHD super radio!Molim vas ako neko zna ima li kakav "sportski" Add-on na Kodi-ju (gledam Kodi na Tesla TV), ono jedno vreme je bio DaddyLive i DaddyLive V2, ali više ne rade uopšte...ima li šta da sportskim kanalima...? Hvala
A evo neko je ipak pokrenuo stvar doduše sa eng na poljski ali i to je nešto 🙂Dobro si razumeo, plugin snima audio, to posalje na ai koji generise prevod na zadati jezik.
Jos je u fazi razvoja, za iptv radi ok za dvb ima kasnjenja i nije upotrebljivo jos uvek.
Koliko znam ne postoji za Kodi.
Da, ali koliko sam skapirao on koristi njihov interni api, i placa se njima a ne openai ili googlu, a oni koriste te modele za prevod...Postoji taj AI prevod al za Stremio i smešno košta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari