Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Прорадило преузимање са сајта!!! 🥳

Pozzz, nesto Elementum poceo da zeza u zadnje vreme, cas radi, ne radi, javlja neku gresku 403, sreca pa je tu Fen, i RD pa zavrsava posao, ali ljudi koji ne placaju RD vidim masovno se zale

Pozzz, nesto Elementum poceo da zeza u zadnje vreme, cas radi, ne radi, javlja neku gresku 403, sreca pa je tu Fen, i RD pa zavrsava posao, ali ljudi koji ne placaju RD vidim masovno se zale
I kod mene izlazi ta greska 403,recimo kad udjem da vidim koje su serije ili filmovi u trendingu ne izbacuje listu a isto tako i za ostale liste,Samo ako ukucam ime serije i filma mogu dospeti do njih,

Levca sine,neka idu na search sve šljaka,mora trud malko da ulože, nije im to Blic TV 🙂

Trakt pravi problem, ako skrolujete malo niže na TMDB kategorije, videćete da sve radi. Dešavalo se već ranije, verujem da će proraditi.

Da, na TMDB radi, iskreno mene elementum manje zanima jer gledam preko FEN -a i RD, ali probao samo tek onako da vidim, tu je *** kao alternativa za NEDAJ BOZE

Drugari,postoji li kakava insajderska informacija za vavoo.Ne radi vec 7 do 10 dana.I svi addoni bazirani na vavoo oz.michaz repa.Znaci ni aguia vavoo ni bau bau vavoo.Interesuje me ako sta zna neko o uzroku i sansi da se vrati..hvala...

Drugari,postoji li kakava insajderska informacija za vavoo.Ne radi vec 7 do 10 dana.I svi addoni bazirani na vavoo oz.michaz repa.Znaci ni aguia vavoo ni bau bau vavoo.Interesuje me ako sta zna neko o uzroku i sansi da se vrati..hvala...
Menjali si nesto oko autorizacije i api verovatno, pa sad to ne radi, mozda i cloudflare restrikcije...
Sve ce teze biti da to radi, evo kako su i daddylive blokirali da ne radi posle dugo vremena...
Interesantno je da na vavoo rade filmovi mada se ne pustaju ispravno strimovi, seckaju, dakle moguce da ce se naci resenje ako se neko uhvati toga, narocito michaz posto je to austrijski servis...

Podešavanja Elementum, podešavanja Trakt, prijavite se nalogom, i Trakt radi.
Jesi li probao lično ili negde pročitao? Pošto sam to prvo probao i nije htelo, mada moguće da sad radi, prošlo je od tada nedelju-dve.

Menjali si nesto oko autorizacije i api verovatno, pa sad to ne radi, mozda i cloudflare restrikcije...
Sve ce teze biti da to radi, evo kako su i daddylive blokirali da ne radi posle dugo vremena...
Interesantno je da na vavoo rade filmovi mada se ne pustaju ispravno strimovi, seckaju, dakle moguce da ce se naci resenje ako se neko uhvati toga, narocito michaz posto je to austrijski servis...
Evo prije par sati proradi vavoo mochaz live tv kao da su me čuli.Hvala ti.

Nešto mi je zanimljivo što sam pročitao na nekom sat forumu neki ai addon iliti plugin kako oni zovu. Da li je to već neko napravio za kodi? To je ono kao direktno iz streama iz audia autogenerisani titlovi. Kao na YT.. Koliko brzo napreduju brzo će biti to upotrebljivo, mislim.

Napraviš nalog na Trakt.tv, zatim u podešavanjima elementuma nađeš ona koja su vezana za trakt i klikneš na "authoize elementum on Trakt.tv". Dobićeš kod koji treba da upišeš na trakt.tv/activate i to je otprilike to. Naravno moraš se ulogovati na Trakt.tv.

Nešto mi je zanimljivo što sam pročitao na nekom sat forumu neki ai addon iliti plugin kako oni zovu. Da li je to već neko napravio za kodi? To je ono kao direktno iz streama iz audia autogenerisani titlovi. Kao na YT.. Koliko brzo napreduju brzo će biti to upotrebljivo, mislim.

Dobro si razumeo, plugin snima audio, to posalje na ai koji generise prevod na zadati jezik.
Jos je u fazi razvoja, za iptv radi ok za dvb ima kasnjenja i nije upotrebljivo jos uvek.
Koliko znam ne postoji za Kodi.

• Like
Reagovanja: Bon
Molim vas ako neko zna ima li kakav "sportski" Add-on na Kodi-ju (gledam Kodi na Tesla TV), ono jedno vreme je bio DaddyLive i DaddyLive V2, ali više ne rade uopšte...ima li šta da sportskim kanalima...? Hvala

Ne mogu da otvorim nijedan kodi addon dok sam povezan na kucnom Wi-Fi (Supernova FTTH)
Probao sam na firesticku i xiaomi tv sticku, samo vrti beskonacno. Preko hotspota sa telefona radi.
Gde moze biti problem?

I već je neko napravio "fork" koji prevodi na rumunski umesto na poljski 😁

Nisam probao na sta lici, jer mana ovakvih addonova je sto koriste OpenAI API a koliko ljudi je spremno to da placa?
Napravio sam neku probnu varijantu sa Grok API koji je free dovoljno ali nisam zadovoljan kvalitetom prevoda pa sam odustao...

Postoji taj AI prevod al za Stremio i smešno košta.
Da, ali koliko sam skapirao on koristi njihov interni api, i placa se njima a ne openai ili googlu, a oni koriste te modele za prevod...
A sam kvalitet neko ko je probao moze da kaze kakav je...

Nazad
Vrh Dno