Stvar je u tome da ces to moci da ukljucis/iskljucis. Tako da, ekran zadrzava dosadašnji odlican ugao gledanja, ali kad zelis privatnost, to jednostavno iskljucis.A ovaj privacy screen,
Pa čekajte ljudi... zar nije na ranijim modelima bila reklamna fora baš to, što Samsungov ekran možeš gledati iz bilo kog ugla a videti sve, za razliku od drugih? Kao i za televizore? A sad je kao top da se ne vidi.
Ne znam, možda ja prebacujem nešto, ispravite me.
Најтужније од свега, што су са изласком S26 серије тотално нагрдили и А серију. Погледајте само А55, А56 наспрам А57, туга, чемер, јад.A šta se očekivali koji moj oko dizajna!? 🙂
Bukvalno godinama guraju to, a i za S26 seriju se zna mesecima kako će izgledati...
Realno to je to, nemaju tu mnogo šta novo ili revolucionarno da izmisle, ako ništa, za razliku od jabuke, bar imaju FOLD/FLIP telefone koji izgledaju drugačije.
A serija ista priča:
![]()
![]()
Samsung Galaxy A57: Ultimate Buyers Guide
The Samsung Galaxy A57 design gets shown in our exclusive renders. This is what the company's upcoming mid-ranger will look like.www.androidheadlines.com
HP ovo ima odavno, već godinama.A ovaj privacy screen,
Pa čekajte ljudi... zar nije na ranijim modelima bila reklamna fora baš to, što Samsungov ekran možeš gledati iz bilo kog ugla a videti sve, za razliku od drugih? Kao i za televizore? A sad je kao top da se ne vidi.
Ne znam, možda ja prebacujem nešto, ispravite me.
Većina ljudi je danas ionako toliko izolovana, u svom svetu, bez društva i ljudi oko sebe, da i nema ko da im gleda u ekran, a i kad pogleda, videće kako skrola Tik Tok.Drago mi je sto su dodali privacy screen, fleksuju da umeju, svaka cast, ali mi deluje da su nasli "problem" da bi pokazali da imaju resenje. Privacy je resiv staklom od 3$ i procenat ljudi koji ima potrebu ili ga koristi je bas mali. Gde su bolje kamere i veca baterija?
Stvarno neverovatan napredak vredan par dolara sa AliEkspresa, ako nekome to treba. Nema veze što su napravili sapun i kamere/bateriju nadogradili 0.463%Stvar je u tome da ces to moci da ukljucis/iskljucis. Tako da, ekran zadrzava dosadašnji odlican ugao gledanja, ali kad zelis privatnost, to jednostavno iskljucis.
Malo prelistaj temu pa ces videti da sam apsolutno isto rekao sto i ti. Relax samo brt.Stvarno neverovatan napredak vredan par dolara sa AliEkspresa, ako nekome to treba. Nema veze što su napravili sapun i kamere/bateriju nadogradili 0.463%
Ljutiš se što ti nisu uzeli novac iz novčanika? Kakve barabe...Listam temu od kako je otvorena "brt" 😵💫
U nadi da ću, možda, posle 3 godine ipak dobiti razlog da zamenim svoj voljeni 23u. Iako nema puno izgleda za tim, ja se i dalje nadam, ali se isto tako i neminovno nerviram. Nadam se da ti je to okej, ne ugrožavam te.
Jel ovo zvanicno da nema BT u olovci.Po malo sam se interesovao za S26U , ali mislim da ću preskočiti, iskreno smeta mi i što olovka nema BT više jer sam to često koristio za fotografije.
Radije bih istu bateriju koja će mrvicu kraće da traje zbog boljeg ekrana nego ovako što oduzimaju nešto zaista korisno....
Naravno ja sam u mizernih par % koji su koristili olovku...
Ne ljutim se, nego se nerviram što nas prave magarcima... jer pratim temu i intenzitet magarčenja. 😅 Ali eto hvala im, zameniću bateriju 23ci pre leta i ostatak novca u džep.Ljutiš se što ti nisu uzeli novac iz novčanika? Kakve barabe...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari