Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

A šta se očekivali koji moj oko dizajna!? 🙂
Bukvalno godinama guraju to, a i za S26 seriju se zna mesecima kako će izgledati...
Realno to je to, nemaju tu mnogo šta novo ili revolucionarno da izmisle, ako ništa, za razliku od jabuke, bar imaju FOLD/FLIP telefone koji izgledaju drugačije.

A serija ista priča:
Samsung-Galaxy-A57-AH-exclusive-1.webp

A ovaj privacy screen,
Pa čekajte ljudi... zar nije na ranijim modelima bila reklamna fora baš to, što Samsungov ekran možeš gledati iz bilo kog ugla a videti sve, za razliku od drugih? Kao i za televizore? A sad je kao top da se ne vidi.
Ne znam, možda ja prebacujem nešto, ispravite me.

Za privacy screen je dovoljan bas mali ugao da se nista ne vidi, tu je razlika. Kod mene u firmi su popularne te folije na laptopovima.

A ovaj privacy screen,
Pa čekajte ljudi... zar nije na ranijim modelima bila reklamna fora baš to, što Samsungov ekran možeš gledati iz bilo kog ugla a videti sve, za razliku od drugih? Kao i za televizore? A sad je kao top da se ne vidi.
Stvar je u tome da ces to moci da ukljucis/iskljucis. Tako da, ekran zadrzava dosadašnji odlican ugao gledanja, ali kad zelis privatnost, to jednostavno iskljucis.

A šta se očekivali koji moj oko dizajna!? 🙂
Bukvalno godinama guraju to, a i za S26 seriju se zna mesecima kako će izgledati...
Realno to je to, nemaju tu mnogo šta novo ili revolucionarno da izmisle, ako ništa, za razliku od jabuke, bar imaju FOLD/FLIP telefone koji izgledaju drugačije.

A serija ista priča:
Samsung-Galaxy-A57-AH-exclusive-1.webp

Најтужније од свега, што су са изласком S26 серије тотално нагрдили и А серију. Погледајте само А55, А56 наспрам А57, туга, чемер, јад.

A ovaj privacy screen,
HP ovo ima odavno, već godinama.
Klikom se pali privacy, kada se se strane lošije vidi, klikom se gasi, kada dobiješ odličan ekran.

Drago mi je sto su dodali privacy screen, fleksuju da umeju, svaka cast, ali mi deluje da su nasli "problem" da bi pokazali da imaju resenje. Privacy je resiv staklom od 3$ i procenat ljudi koji ima potrebu ili ga koristi je bas mali. Gde su bolje kamere i veca baterija?

Drago mi je sto su dodali privacy screen, fleksuju da umeju, svaka cast, ali mi deluje da su nasli "problem" da bi pokazali da imaju resenje. Privacy je resiv staklom od 3$ i procenat ljudi koji ima potrebu ili ga koristi je bas mali. Gde su bolje kamere i veca baterija?
Većina ljudi je danas ionako toliko izolovana, u svom svetu, bez društva i ljudi oko sebe, da i nema ko da im gleda u ekran, a i kad pogleda, videće kako skrola Tik Tok.

Stvar je u tome da ces to moci da ukljucis/iskljucis. Tako da, ekran zadrzava dosadašnji odlican ugao gledanja, ali kad zelis privatnost, to jednostavno iskljucis.
Stvarno neverovatan napredak vredan par dolara sa AliEkspresa, ako nekome to treba. Nema veze što su napravili sapun i kamere/bateriju nadogradili 0.463%

Listam temu od kako je otvorena "brt" 😵‍💫
U nadi da ću, možda, posle 3 godine ipak dobiti razlog da zamenim svoj voljeni 23u. Iako nema puno izgleda za tim, ja se i dalje nadam, ali se isto tako i neminovno nerviram. Nadam se da ti je to okej, ne ugrožavam te.

Ovo i nije telefon za vlasnike s25, s24 serije već za ljude koji imaju starije telefone ili za one koji menjaju telefone jednom godišnje i žele da imaju uvek najnoviji telefon. 😉

Javila se i druga strana koja proziva za isto ono što njih prozivaju 😀

Sve u svemu telefoni postaju dosadni...

Njima je finansijski najisplativije da izbacuju iste telefone i gugl i apple i sam. Nije niko lud da menja dizajn, unjtrasnje komponente, raspored i nanovo da se cesu po glavi ako ne bude zadovoljavajuci QC, pregrevanja, problemi sa baterijama... sad se iphone setio da menja dizajn jer im je isplativo da prelaze na svoj modem i prilagode da ceo SoC bleji u onoj grbi. Vrv ce se i samsung iz nekog razloga isplativosti setiti da menja svoj dizajn, nekad. Ali ne treba ocekivati nista epohalno od S serije ona je sad workhorse flagship mora da bude pouzdana, da traje garantni rok 1-2-3god kako gde i to je to. Za egzibicije su izbacili fold/flip. A svi znamo kako prodjose s25 edge i iphonr air... vrv ti neuspeli pokusaji da budu inovativni ih blokiraju da se zaigraju sa standardno popularnom S serijom tj pro serijom kod apple.

Listam temu od kako je otvorena "brt" 😵‍💫
U nadi da ću, možda, posle 3 godine ipak dobiti razlog da zamenim svoj voljeni 23u. Iako nema puno izgleda za tim, ja se i dalje nadam, ali se isto tako i neminovno nerviram. Nadam se da ti je to okej, ne ugrožavam te.
Ljutiš se što ti nisu uzeli novac iz novčanika? Kakve barabe...

Po malo sam se interesovao za S26U , ali mislim da ću preskočiti, iskreno smeta mi i što olovka nema BT više jer sam to često koristio za fotografije.
Radije bih istu bateriju koja će mrvicu kraće da traje zbog boljeg ekrana nego ovako što oduzimaju nešto zaista korisno....
Naravno ja sam u mizernih par % koji su koristili olovku...
Jel ovo zvanicno da nema BT u olovci.
Koristio sam ultre 21 22 23 i onda mali napredak preskocim 24 u fazonu 25 cu. Oni izbace BT ja ne kupim meni dovoljan razlog. Nadao sam se vratice bar na 26 pa da budem miran neko vreme. Inace olovku koristim svaki dan za neke tabele a odmor mi je nezamisliv bez nje

Extra ce izgledati ova Ultra ako je kao na slici iznad. Ne znam kako me vidite razlike, ali daleko su vece nego kod iphone . Ovo je neki sad vibe kao sto izgleda Edge, samo je ultra upakovana, i jako slican dizajn tablet seriji. Bice ovo lep telefon.

Nazad
Vrh Dno