Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024+) - nije tema za Iris aplikacije ni za MTS BOX pakete

Ljudi ćao, malo sam čačkao po Hp 4024, i uspeo sam da mu otkljucam android u nekoj meri, uspesno instalirao Stremio, stariji Atv Launcher koji dobro radi, ovaj fake youtube smartTube, obe aplikacije rade savrseno, samo mi je jedini problem dodavanje precice za otvaranje launchera, nikako ne mogu da dam accessibility za aplikaciju Button Mapper, i takodje da dodam ako neko ima dobrih novijih app neka preporuci, google se ne moze koristiti bez misa, tv bro app nije sjajna, firefox za tv verzija odlicna ali prestala podrska ne moze se koristiti.20260124_221731.jpg

Da li može na irisu da se smanji kašnjenje 7 sekundi kasni u odnosu na realno vreme na wifi kad povežem bilo je 5 sekundi

Ljudi ćao, malo sam čačkao po Hp 4024, i uspeo sam da mu otkljucam android u nekoj meri, uspesno instalirao Stremio, stariji Atv Launcher koji dobro radi, ovaj fake youtube smartTube, obe aplikacije rade savrseno, samo mi je jedini problem dodavanje precice za otvaranje launchera, nikako ne mogu da dam accessibility za aplikaciju Button Mapper, i takodje da dodam ako neko ima dobrih novijih app neka preporuci, google se ne moze koristiti bez misa, tv bro app nije sjajna, firefox za tv verzija odlicna ali prestala podrska ne moze se koristiti.Pogledajte prilog 525162
Kako si instalirao launcher? Vidim da su sad dev opcije otkljucane posle azuriranja, ali ne povezuje mi se sa pc

Kako si instalirao launcher? Vidim da su sad dev opcije otkljucane posle azuriranja, ali ne povezuje mi se sa pc
Snaosao sam se i resio sam mapiranje.
@zoranijus
Da bi instalirali aplikacije na HP4024 povezite se na wifi (ne na eternet) preko *1397# menija, i (za svaki slucaj) ukljucite USB debugging u System > Developer options.
Na pc preuzmi minimal adb, povezi se pomocu
adb connect ip_adresa
i instaliraj zeljeni launcher (ja koristim FLauncher) i Button Mapper (arm-v7a)
Da bi omogucio accessibility, preko adb pokreni ove dve komande:
adb shell settings put secure enabled_accessibility_services "flar2.homebutton/a.i"
adb shell settings put secure accessibility_enabled 1

Trebalo bi da se pokrenuo Button Mapper na boxu, ako nije pokreni ga preko:
adb shell monkey -p flar2.homebutton 1
Mapiraj bilo koje dugme da otvara launcher i to je to
Aplikacije instaliras preko adb ili instaliraj Send files to tv da bi bilo lakse

MOVE aplikacija za android box, radi na hp4024. Mora se instalirati sa Xplore ili nekom drugom apk jer je u zip-u...
Kad pomenu ovo .Kad su mi doneli Move box na HP 4024 su instalirali Move iako sam vec imao Move update .Sa fleske .Rece mi serviser da treba tako .
I morali su da na modemu prebace na lan 1 move box da bi proradio .

Za ovu aplikaciju

MOVE [2.01.99-release].zip

je potreban internet i move nalog, može global, cg, bih,mts.Odabere se operater i unesu kredencijali. Radi, za sada, na svim mrežama....

Na ruteru nokia od sinoc stalno svetli led ispod koje piše VOIP. Pre nije.
Hajde neko da mi objasni u reč-dve ako nije problem.

LED VOIP na Nokia ruteru označava da je aktivna internet telefonija (fiksni telefon preko interneta).
Ako sada stalno svetli, a ranije nije, najčešće znači jedno od ova dva:
• 📞 Provajder je aktivirao VOIP liniju (telefon je registrovan na mreži)
• 🔌 Telefon je uključen u ruter ili je port postao aktivan
• ⚙️ urađen je daljinski update/podešavanje od strane provajdera
Ako telefon radi normalno — nema razloga za brigu.
Ako nemaš VOIP telefon, a lampica svetli — takođe nije kvar, samo je servis registrovan.

Kako misliš da bude uspešno registrovan ako nema validnog broja telefona dodeljenog? 😅

Imam obiĉan fiksni u box3. Nista nisam menjao niti pomerao mesta usb kablovima. Ali sada blješti led lampica non-stop.i iritira me ta jacina pa cu da joj metnem izolirku preko ;-)

Snaosao sam se i resio sam mapiranje.
@zoranijus
Da bi instalirali aplikacije na HP4024 povezite se na wifi (ne na eternet) preko *1397# menija, i (za svaki slucaj) ukljucite USB debugging u System > Developer options.
Na pc preuzmi minimal adb, povezi se pomocu
adb connect ip_adresa
i instaliraj zeljeni launcher (ja koristim FLauncher) i Button Mapper (arm-v7a)
Da bi omogucio accessibility, preko adb pokreni ove dve komande:
adb shell settings put secure enabled_accessibility_services "flar2.homebutton/a.i"
adb shell settings put secure accessibility_enabled 1

Trebalo bi da se pokrenuo Button Mapper na boxu, ako nije pokreni ga preko:
adb shell monkey -p flar2.homebutton 1
Mapiraj bilo koje dugme da otvara launcher i to je to
Aplikacije instaliras preko adb ili instaliraj Send files to tv da bi bilo lakse
Bravo na uspehu, nisam ulazio na forumu vidim tek sad poruku, Na mom HP4024 secure settings prihvataju upis ali dumpsys accessibility pokazuje services:{} – servis se ne startuje. Jelde to znaci daа je Accessibility runtime blokirana u firmware-u. Ako kod tebe radi , imas drugi firmware

Nazad
Vrh Dno