SvejednoKoja je bolja rezolucija za hp4024 1080p50hz ili 1080i50hz da podesim
Пише са доње стране стб.Dobih 1 move box na kraju a drugi da sacekam 😁 . Koji model je u pitanju nemam pojma nigde ne mogu da vidim na kutiji 😎
JaDa li je neko uspeo da instalira na HP4024 novu MOVE aplikaciju a da ne izbacuje gresku "GRESKA: UREDJAJ NIJE REGISTROVAN"
Ako ne kažeš kako onda se ne računa 😆
Kako si instalirao launcher? Vidim da su sad dev opcije otkljucane posle azuriranja, ali ne povezuje mi se sa pcLjudi ćao, malo sam čačkao po Hp 4024, i uspeo sam da mu otkljucam android u nekoj meri, uspesno instalirao Stremio, stariji Atv Launcher koji dobro radi, ovaj fake youtube smartTube, obe aplikacije rade savrseno, samo mi je jedini problem dodavanje precice za otvaranje launchera, nikako ne mogu da dam accessibility za aplikaciju Button Mapper, i takodje da dodam ako neko ima dobrih novijih app neka preporuci, google se ne moze koristiti bez misa, tv bro app nije sjajna, firefox za tv verzija odlicna ali prestala podrska ne moze se koristiti.Pogledajte prilog 525162
Snaosao sam se i resio sam mapiranje.Kako si instalirao launcher? Vidim da su sad dev opcije otkljucane posle azuriranja, ali ne povezuje mi se sa pc
Kad pomenu ovo .Kad su mi doneli Move box na HP 4024 su instalirali Move iako sam vec imao Move update .Sa fleske .Rece mi serviser da treba tako .MOVE aplikacija za android box, radi na hp4024. Mora se instalirati sa Xplore ili nekom drugom apk jer je u zip-u...
![]()
Instalira ali zbacuje čim probam da pokrenem?Za ovu aplikaciju
MOVE [2.01.99-release].zip
je potreban internet i move nalog, može global, cg, bih,mts.Odabere se operater i unesu kredencijali. Radi, za sada, na svim mrežama....
Stvarno misliš da ja to mislim a ne chatgpt?😂Kako misliš da bude uspešno registrovan ako nema validnog broja telefona dodeljenog? 😅
Kazni se 😂Stvarno misliš da ja to mislim a ne chatgpt?😂
Bravo na uspehu, nisam ulazio na forumu vidim tek sad poruku, Na mom HP4024 secure settings prihvataju upis ali dumpsys accessibility pokazuje services:{} – servis se ne startuje. Jelde to znaci daа je Accessibility runtime blokirana u firmware-u. Ako kod tebe radi , imas drugi firmwareSnaosao sam se i resio sam mapiranje.
@zoranijus
Da bi instalirali aplikacije na HP4024 povezite se na wifi (ne na eternet) preko *1397# menija, i (za svaki slucaj) ukljucite USB debugging u System > Developer options.
Na pc preuzmi minimal adb, povezi se pomocu
adb connect ip_adresa
i instaliraj zeljeni launcher (ja koristim FLauncher) i Button Mapper (arm-v7a)
Da bi omogucio accessibility, preko adb pokreni ove dve komande:
adb shell settings put secure enabled_accessibility_services "flar2.homebutton/a.i"
adb shell settings put secure accessibility_enabled 1
Trebalo bi da se pokrenuo Button Mapper na boxu, ako nije pokreni ga preko:
adb shell monkey -p flar2.homebutton 1
Mapiraj bilo koje dugme da otvara launcher i to je to
Aplikacije instaliras preko adb ili instaliraj Send files to tv da bi bilo lakse
Milion puta je već pisano ali niko neće da čita postove unazad.Bravo na uspehu, nisam ulazio na forumu vidim tek sad poruku, Na mom HP4024 secure settings prihvataju upis ali dumpsys accessibility pokazuje services:{} – servis se ne startuje. Jelde to znaci daа je Accessibility runtime blokirana u firmware-u. Ako kod tebe radi , imas drugi firmware
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari