lignjorad
Poznat
- Učlanjen(a)
- 14.10.2025
- Poena
- 45
kod mene imaMeni se ne obracunava popust od 20% otp Visa virtuelne kartice danas, moze li neko da proveri ima li kod vas popusta ???
kod mene imaMeni se ne obracunava popust od 20% otp Visa virtuelne kartice danas, moze li neko da proveri ima li kod vas popusta ???
Znaci ja cu cekati jos 4 meseci. 😭Posle 5 meseci napokon proradio claim credit🤣
neko uradio return scam. Kupovao sam vise razer stvari i nije bilo problemaStigao Razer miš dobijen za 99 dinara, kutija je viper v3 pro dok je unutra v2 pro 😂
Deluje i da je korišćen. Izgleda koliko para toliko muzike
Dobro došao u klub brateVerovatno. Vidim fali i 2.4 ghz receiver. Temu mi nudi samo refund koliko vidim, što mi ne znači ništa jer će mi vratiti 99 dinara. *** dešava se izgleda
Probaj kad izaberes za vracanje postom, on ti obracuna 99 din da ti vrati kao i vrednost popusta tj koliko je kostao mis ali na Temu kreditni balanas, pise ti sve.Verovatno. Vidim fali i 2.4 ghz receiver. Temu mi nudi samo refund koliko vidim, što mi ne znači ništa jer će mi vratiti 99 dinara. *** dešava se izgleda
Stvarno, dobices mis za dz, nije u redu sa njihove strane 😅 Osim, ako ti ne budu trazili da vratis, onda ces dobiti nista za 0 dinara.Verovatno. Vidim fali i 2.4 ghz receiver. Temu mi nudi samo refund koliko vidim, što mi ne znači ništa jer će mi vratiti 99 dinara. *** dešava se izgleda
Kako aktivirate tu virtuelnu Visu, ja imam OTP Prestiž paket i uopšte nemam Visu, samo MC i Dinu. Bzvz, da je imam baš bi sad dobro došla za Temu.Da li popust za placanje Visa virtuelnom karticom otp banke od 20% vazi samo za jednu kupovinu ili moze vise puta da se koristi ?
Vau dobio sam umrljan miš sa nečijom mrtvom kožom. Stvarno nisu trebali. Možda mogu da kloniram tog lika koji je ostavio tragove po mišu. Taj gejmer se nije udostojio ni da vrati dongle, da mogu bar da koristim njegovog starog miša.Stvarno, dobices mis za dz, nije u redu sa njihove strane 😅 Osim, ako ti ne budu trazili da vratis, onda ces dobiti nista za 0 dinara.
Probaj za povrat ako ti pise ovako, vrati im uzmi novac i kupi sta ti odgovara, ne treba ti to smeceVau dobio sam umrljan miš sa nečijom mrtvom kožom. Stvarno nisu trebali. Možda mogu da kloniram tog lika koji je ostavio tragove po mišu. Taj gejmer se nije udostojio ni da vrati dongle, da mogu bar da koristim njegovog starog miša.
Sad sam proverio sve u stotinku,ma nije mi bitno da klikcem nego su pisali ovde kad su dobijali da su pre 20:00 vec mogli da kliknu zato se ja obradovao 🤣Sto se tice tvrdnje da akcija za 99dun pocinje ranije, pre ce biti da vam vreme na telefonu nije bas u syncu, tipa kasni 5-6 sekundi. Mozete da odete na sajt time.is i dobicete estimaciju koliko je tacan vas sat. Pa ako bas zelite tacno u 8 da klikcete, podelite ekran na dva prozora, drzite tacno vreme u jednom a temu u drugom. Mada mislim kao i mnogi drugi da je sve to vec unapred namesteno.
Ma naravno da nećeš da koristiš to smeće, samo ako si platio 99, onda mi je nerealno očekivati povraćaj veći od toga.Vau dobio sam umrljan miš sa nečijom mrtvom kožom. Stvarno nisu trebali. Možda mogu da kloniram tog lika koji je ostavio tragove po mišu. Taj gejmer se nije udostojio ni da vrati dongle, da mogu bar da koristim njegovog starog miša.
Ne treba ti Visa da bi dobio Visu 🙂Kako aktivirate tu virtuelnu Visu, ja imam OTP Prestiž paket i uopšte nemam Visu, samo MC i Dinu. Bzvz, da je imam baš bi sad dobro došla za Temu.
Za Visa Virtual treba da bude aktivan i sms servis, generise se kroz app otp, ako nije ukljucen sms servis mora da se ode do filijale.Kako aktivirate tu virtuelnu Visu, ja imam OTP Prestiž paket i uopšte nemam Visu, samo MC i Dinu. Bzvz, da je imam baš bi sad dobro došla za Temu.
TI skljblj SSD ovi pisu nekih 30gb relativno brzo dok ne popune kes a onda rade na 12mb/s kao USB 2.0. generalno I zvucnija imena rade istim principom Ali imaju veci dram I naknadno upisuju oko 40mb/s sto ipak jeste razlika zbog koje ih placamo vise. Necu da komentarisem kvalitet cipova Ali ne treba ih stavljati u neki racunar sa bitnim podacima. Po Meni bolje nekih polovni markirani SSD nego ovi nonameE *** ja danas poručio ssd 256GB, da li sam se zeznuo ili su ok? Izašao me je ispod 3000rsd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari