Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

To je sve ewaste. Neki proveren teclast, alldocube sa 8gb pravog rama (ne ono virtuelno njesra) je neki minimum.
Inače preporuka za Teclast Artpad Air, odličan tablet za klince. Ja sam narucio do sad tri komada. Može da se uhvati jako povoljno kad je na akciji + kuponi

Kuku... ajde da ubedim ovu moju nesreću da batali te gluposti i da si kupi nešto pismeno (eventualno pojuri tablet na flashsale).
A i po recenzijama se vidi da su ljudi "oduševljeni", mada opet, bolje iskustvo iz prve ruke 😊

Ako je ta "starija osoba" tražila tablet koji košta par hiljada, teško da će da kupi Teclast Artpad Air, koji košta bar 7-8 puta toliko.

Ja sam ih uzeo za 8, 9 i 10.500din. Ne znam koliko jeftinije treba da bude, najbolje da džabe podele 🙂

Ako je ta "starija osoba" tražila tablet koji košta par hiljada, teško da će da kupi Teclast Artpad Air, koji košta bar 7-8 puta toliko.
Ma nisu pare u pitanju nego što je džabe i bogu je drago, uklavirila da su ti mališani taman po meri za neko lagano korišćenje i zevanje po internetu koliko da se zaštedi baterija telefona (što generalno i jesu kad valjaju), a kolektivno smo bez ideja za qqqq nagrade, pa ajde što da ne.
pa dele skoro pa džabe... 99 dinara 😀
... taj rad 🙂

Ubo sam veceras Teclast T70 sasvim slucajno, mozda sam mogao da izaberem i nesto drugo al ovo je bio split second decision. Juce sam prvi put probao i evo veceras ubodem nesto iz drugog puta.

Drug veceras izvukao na flashsale tablet Pritom 10.1". Od skoro (mesec dana) klikce na moju preporuku.
IMG-172d4c6ac6b24958e3075f78c263c147-V.jpg

2gb rama... Al se usrecio 😀

Za 100 din i da ga podmetne pod nogu od stola ako se ljulja nije steta 😂

Za 100 din i da ga podmetne pod nogu od stola ako se ljulja nije steta 😂
Što je džabe (+99 din.) i bogu je drago, ali uporediš to ili onaj plastikaner za jaja (ili moje redmi sluške koje ne mogu sebi da oprostim) sa samsung tabletom ili telefonom... pa tačno da se utepaš ko siroče.

Edit: drndam sinoć neki Tesla tablet koji mi se vuče po kući sigurno 7-8 godina i koji je žešći krš bio i kao nov (1+16gb, android 6), ništa živo na njemu ne radi osim temua 😈

Pa jeste, ja sam se "prijavio" za tako neki tablet od 10" i kad sam kliknuo iskocilo mi je da je to out of stock ali da izaberem nesto drugo i ja kliknem na prvo sto je licilo na tablet bez da sam gledao sta je. Bila je cela lista, mozda sam mogao i telefon da ubodem pa da obradujem kevu npr 🤷‍♂️

Moze objasnjenje gde tacno nadjete sve proizvode koji su na flashsale? Ja sam ulazio preko linkova koje je ostavio hatab001 (post 6588) i na taj nacin bih se prijavio na taj jedan proizvod, nisam do sad uspeo da dobijem proizvod, vec bi bi rasprodan, ali nisu mi ni nudili neki drugi proizvod (kao sto kaze shomiNBGD)

A si usao bas u 20:00 ili?

Dada, kliknuo cim se pojavilo i samo je pisalo da je vec prodato

Pa na koji link klikneš u toku dana, za njega učestvuješ u 20h. Za sutra, ako klikneš na neki drugi link, učestvuješ za to...

Da, ali moje pitanje je gde se nalazi komplet lista proizvoda za flash sale... @hatab001 je izvukao te linkove od negde pa se pitam odakle, jer ja to nigde ne vidim na sajtu/aplikaciji

Ne znam da li to postoji uopste, ja sam se prijavio za jedan item a ponudilo mi je drugi naknadno, ne znam zasto 🤷‍♂️
Usao sam u 19:59 i refreshovao non stop dok mi se nije pojavilo da mogu da kliknem na dugme 🤷‍♂️

@Vujkee kod tebe se desilo da ne dobiješ proizvod uopšte, sold out = vidimo se sutra u isto vreme.

Druga situacija je kad te algoritam izvuče ali je u međuvremenu artikal za koji si aplicirao rasprodat, onda ti ponudi da biraš.

Da li se još nekom desilo da je više puta poručio istu stvar slučajno?
Sigla mi je poruka da mi stiže paket i pogledam, kad ono nešto što sam poručio juče. I onda shvatim da sam u stvari zaboravio na prvu porudžbinu i poručio još jednom 🙂
Neću da vraćam, treba mi, ali ovo mi se već desilo. Igubio sam se u gomili porudžbina, paketa i nagradnih igri. Nekad poručim odmah, nekad sačekam da kupim kroz kupon ili igru, pa na kraju ne znam da li sam samo stavio u korpu ili kupio ili sam samo razmišljao o tome... izlapeo sam...

Da li se još nekom desilo da je više puta poručio istu stvar slučajno?
Sigla mi je poruka da mi stiže paket i pogledam, kad ono nešto što sam poručio juče. I onda shvatim da sam u stvari zaboravio na prvu porudžbinu i poručio još jednom 🙂
Neću da vraćam, treba mi, ali ovo mi se već desilo. Igubio sam se u gomili porudžbina, paketa i nagradnih igri. Nekad poručim odmah, nekad sačekam da kupim kroz kupon ili igru, pa na kraju ne znam da li sam samo stavio u korpu ili kupio ili sam samo razmišljao o tome... izlapeo sam...
Probaj da obrises karticu, bice teze da pogresis.

Nisi shvatio. Hoću da kupim. Samo ne češljam po prethodnim porudžbinama da vidim da li sam već kupio.
A i plaćam sa Google pay, tako da nema smisla da brišem karticu. Ne bih mogao nigde da plaćam, ne samo na Temu.

Pa da, zato su ga meni OPET ukinuli 🤣

Da li popust za placanje Visa virtuelnom karticom otp banke od 20% vazi samo za jednu kupovinu ili moze vise puta da se koristi ?

Meni se ne obracunava popust od 20% otp Visa virtuelne kartice danas, moze li neko da proveri ima li kod vas popusta ???

Nazad
Vrh Dno