veljkovicdani
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.07.2009
- Poena
- 330
Da li je neko vraćao poklone dobijene na QQQQ?
Vratio bih glavnu nagradu i nagradu koju sam dobio prvi dan kada sam zapoceo igru(vratio bih samo nagrade bez proizvoda koji su plaćeni) pa me zanima da li će uopšte vratiti novac odnoano kredit pošto nagrade nisu plaćene?
Ako to uspe otkrio si infinite money glitch.Koja je logika u tome da vratis nesto sto je placeno 0?
Valjda vratis dva artikla koja si kupio zajedno sa nagradom i dobijes nazad tih 1000 din ili vise koliko si ih platio. Ne gleda tamo covek reklamacije, vec se vecina automatski resava preko AI.
Kada se ide na povracaj pise da ce se uplatiti povracaj na temu kredit tako da moze,cim stigne kod njih u magacin koji je kod nas,ne ceka se kina,obicno traje dan dva.Da li je neko vraćao poklone dobijene na QQQQ?
Vratio bih glavnu nagradu i nagradu koju sam dobio prvi dan kada sam zapoceo igru(vratio bih samo nagrade bez proizvoda koji su plaćeni) pa me zanima da li će uopšte vratiti novac odnoano kredit pošto nagrade nisu plaćene?
I da li se za povratak novca čeka da se paket vrati u Kinu ili samo da stigne u Beograd do Transfere ?
Ok,hvala...i meni je pisalo da ide kao kredit ali rekoh opet da proverimKada se ide na povracaj pise da ce se uplatiti povracaj na temu kredit tako da moze,cim stigne kod njih u magacin koji je kod nas,ne ceka se kina,obicno traje dan dva.
Logika je u tome da vratim dobijeni poklon od 0 dinara a da nazad dobijem 8500dinara kredita koliko ustvari ti proizvodi koštaju kada bi se kupovaliKoja je logika u tome da vratis nesto sto je placeno 0?
Valjda vratis dva artikla koja si kupio zajedno sa nagradom i dobijes nazad tih 1000 din ili vise koliko si ih platio. Ne gleda tamo covek reklamacije, vec se vecina automatski resava preko AI.
Ok,hvala...i meni je pisalo da ide kao kredit ali rekoh opet da proverim
Logika je u tome da vratim dobijeni poklon od 0 dinara a da nazad dobijem 8500dinara kredita koliko ustvari ti proizvodi koštaju kada bi se kupovali
vraćao sam ja. Pare dobiješ nazad posle dan-dva čim stigne u transferuDa li je neko vraćao poklone dobijene na QQQQ?
I da li se za povratak novca čeka da se paket vrati u Kinu ili samo da stigne u Beograd do Transfere ?
Ja sam "šarao" dosta ali najčešće sam lovio Redmi i Samsung a35, koji su mi non stop izlazili na reklamama. Juče i danas a56 i proslo...ceo decembar i januar sa dva naloga pokusavam svaki dan a56 uzeti jer mi bas treba telefon, trenutni se raspada, i dalje nista
kao reklama na drustvenim mrezamaGde se inače najlakše ulove te flashsale promocije da uošte udjes u opticaj?
То ми баш и не пије воду, шта ако тај неко заборави да се улогује?Jedina razlika veceras je bila sto nisam osvezavao stranicu nego sam cekao da se dugme samo "pojavi". Ali kao sto je neko napisao, unapred je odredjeno ko ce sta dobiti taj dan tako da ni jedna taktika ne pomaze...
Постоји и та теорија, по којој сам и ја добио 2 награде, и то преко инстаграм рекламе, где и не можеш лепо да видиш о чему се ради, а ни да бираш и наравно, оба, да кажем таблета, јер ово друго и није телефон, јер има лажан ИМЕИ број, вреде једва нешто више од тих 99 динара. Ко жели да то провери, нек изабере они посуду за јаја или сл глупост, врв ће му се посрећити.Pa to je zato što samo jednog iz Srbije algoritam izabere za A56 na željeni dan, danas je to bio Ćira tako da nismo mogli mi ostali.
Kapiram da se sad dosta pročulo o tim dobicima, ne bi me iznenadilo da na dnevnoj bazi barem nekoliko stotina ljudi klikće za A56, a algoritam izabere samo jednog po nagradi, tako da mi ostali izvisimo. Verovatno je lakše dobiti neke druge artikle za koje manji broj ljudi klikće.
nije on jedini. Otvori fb grupe da vidis koliko ljudi dobije istu nagradu svaki danPa to je zato što samo jednog iz Srbije algoritam izabere za A56 na željeni dan, danas je to bio Ćira tako da nismo mogli mi ostali.
Kapiram da se sad dosta pročulo o tim dobicima, ne bi me iznenadilo da na dnevnoj bazi barem nekoliko stotina ljudi klikće za A56, a algoritam izabere samo jednog po nagradi, tako da mi ostali izvisimo. Verovatno je lakše dobiti neke druge artikle za koje manji broj ljudi klikće.
vraćao sam ja. Pare dobiješ nazad posle dan-dva čim stigne u transferu
za glavnu qqqq nagradu ćeš dobiti kredit pa posle trošiš na šta želiš
onoliko koliko kosta u regularnoj prodaji na temu. Klikni return pa ces videti, ne moras da ga pokrenes skrozKoliko para dobiješ nazad ako je nagrada koštala 0 din. Kako procene vrednost poklona?
Izgleda nema više 8/256GB modela. U mojoj okolini je osvojeno 9 x A56 8/256 i 1 x laptop N95/32/512Samo da stigne...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari