Ne znam da li si video moj post za količinu testa po pizzi? Za pizzu od 30 cm je dovoljno 300 gr testa, 40 cm oko 400 gr. Često i manje (do 50 gr manje) ako se želi tanja pizza (sa punijim okvirom).Baš to, dok se uhvati ruka. Ja sam danas 10 puta podigao poklopac da vidim dokle je "stigla". Sledeći put tanje testo i ne diram je 5min.
Zaboravio sam slikuArite 909, imas ga za 12-13000.l kod nas. Za malo jace pare mozes da nadjes razne verzije pica peci kao sa slike, od onih manje poznatih do poznatijih, na gas, struju, pelet. Cak sam vidjao neku za stotinak evra. Mada, mislim da ovo moze da se napravi za mnogo manje.

Hvala na poverenju 😎Po tvom "receptu" sam i pravio ali sam u računici prevideo vodu pa je moja računica bila 1000:4=250 😂. Sledeći put cu koristiti vagu. Između pica sam grejao oko pet minuta i po termostatu do 400 stepeni.
Meni je Ooni peć isto bila vrlo zanimljiva. Iako mi je vizuelno i funkcionalno bila najzanimljivija, ipak sam prelomio na električnu peć.Zaboravio sam sliku
Pogledajte prilog 525270
A evo i linka do Ooni aplikacije. Ima kalkukator za testo, odlicna app da ne moraju da se jure recepti po netu.

Imam resetku u rerni.Bolje bi bilo da kupis neku rešetku za rernu ako mislis na spremanje paprika u obicnoj rerni. Paprike bi se verovatno zalepile za plocu tokom pecenja a rešetke za rernu nisu skupe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari