Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Како да искључим аутоматско плаћање без ауторизсциј или како се то зове, да ми тражи пин код?
Банка Интеза.
Posle svake kupovine moj ti je savet ukloni karticu da ne razmisljas, bar ja tako radim, kad hocu da platim 3 sekunde mi treba da je skeniram i zavrsim placanje.

Da li se nekome dešavalo na flashsale da dodje do izbora adrese, potvrdi plaćanje i da tek tu kaže da je prodato? Na kartici nije bilo dozvoljeno plaćanje, a nije moglo da se plati kreditom, pa dok je uključeno, prošao skoro ceo minut.

Da li sa tog account ima svrhe pokušavati opet?

Nema claim credita vec neko vreme. Uskoro zavrsavam po prvi put QQQQ. Medjutim svakodnevno mi nudi Daily Rewards od 5.000 din. za neku kupovinu. Kao probu odabrao sam da to bude u credit-ima. Hoce li stvarno biti u kreditima ili ce biti neka kombinacija kupona, vaucera i kredita?

Nema claim credita vec neko vreme. Uskoro zavrsavam po prvi put QQQQ. Medjutim svakodnevno mi nudi Daily Rewards od 5.000 din. za neku kupovinu. Kao probu odabrao sam da to bude u credit-ima. Hoce li stvarno biti u kreditima ili ce biti neka kombinacija kupona, vaucera i kredita?
ovo drugo, mix dobijes

I dalje ne mogu da verujem gde se kinezu nadju u racunici.

Pa ne nađu se.

TEMU nije profitabilan već presipaju profit iz svoje matične kompanije PDD Holdings. Prošle godine su po svetskom tržišnom udelu stigli Amazon (oko 25%), ali po vrednosti prometa su i dalje daleko iza Amazon-a. Amazon je visoko profitabilan i ima promet preko 10x veći od TEMU-a.

U prevodu - koristite dok traje.

Како да искључим аутоматско плаћање без ауторизсциј или како се то зове, да ми тражи пин код?
Банка Интеза.

Ukloni karticu i koristi Apple Pay.

Koliko sam ja razumeo, mora novi telefon, nova mreza, novi nalog.
Ja sam sa 2 ražličita telefona dobio, naravno drugi nalog i broj, ali isti wifi, čak sam i adresu promenio, ali adresa možda i nije bitna, trenutno igram bez popunjenih podataka, pa ako dobijem, upisaću i adresu.

Meni je danas izbacio neku ponudu da dobijem 10.000din kredita… tj kao fali mi još 100 dinara i moram da kupim nešto za preko 1600din da bih dobio tih 100 i onda ukupno ovih 10.000 din kredita.
Da li je imao neko tako nešto i koja je fora?

Meni je danas izbacio neku ponudu da dobijem 10.000din kredita… tj kao fali mi još 100 dinara i moram da kupim nešto za preko 1600din da bih dobio tih 100 i onda ukupno ovih 10.000 din kredita.
Da li je imao neko tako nešto i koja je fora?
to je wincredit? Mislim da moras da potrosis oko 50,000din da dobijes tih 10,000din kredita. Posalji screenshot promo stranice, da vidimo procenat

Ja sam sa 2 ražličita telefona dobio, naravno drugi nalog i broj, ali isti wifi, čak sam i adresu promenio, ali adresa možda i nije bitna, trenutno igram bez popunjenih podataka, pa ako dobijem, upisaću i adresu.
Pa mozda ti se u medjuvremenu promenila IP adresa. Sve u svemu, ja bih resetovao ruter za svaki slucaj, ako je vec ispucana i mobilna mreza kao opcija.

Ne dobijam nikako na mom nalogu mobilni telefon preko flashsale , uvek je rasprodato. Doduse nikad nista nisam ni dobio sa tog naloga. Supruga jeste na njenom, neki low budget tablet.
Elem.
Zelimo da otvorimo nove naloge i pokusavamo preko njih.
Interesuje me sledece (od onih koji su otvarali nove naloge i dobili flashsale):
1. Da li mozemo da pokusavamo sa postojeceg telefona (ako pamti imei, mac..) ? Preko dual/parallel apk.
2. Da li ste stavljali drugo ime i prezime, adresu, broj telefona? (Email svakako ide drugi)
3. Da li koristite mobilne podatke ili wifi? Sa ili bez vpn-a na region Srbija?
4. Da li ste pravili nalog preko nekog promo linka za flashsale, ili klasika bez ref linka?

Ja sam sada napravio novi nalog i preko onog linka mi je odmah dao flash sale, sada cu da tipkam pa javljam, iskreno ne nadam se da iz prvog puta nabodem.

Ušao u prvi krug qqqq pa malo pojašnjenje

Svaki dan će mi otvarati po jedan proizvod ako sam dobro razumeo.

Jel pozicija mojih odabranih nagrada tačna?
Ako sam dobro razumeo, danas sam izvukao free, sutra mogu da pokupim, ali nisam U obavezi da uzmem polja 2-3 da bih uzeo polje 4 jel?

I pre-claim je samo da ubrza proces, ništa drugo?

Za svako polje sam odlučuješ da li ćeš ga iskoristiti tako što ćeš kupiti nešto od ponuđenog za 1000 din. Moraš da svakog dana otvaraš polja da bi mogao da dobiješ glavnu nagradu koja je oko 4000 din vrednosti u zamenu za kupovinu od 1000 din.

Ja dobih danas Samsung A56, usao prvi put preko linka sa teme, a danas usao u temu app i kucao flashsale01 u minut do 20h

Da li neko ko je dobio vec A56 moze da potvrdi da je legit? 😁 I dalje ne mogu da verujem gde se kinezu nadju u racunici.
Dobio je moj drugar nedavno A56. Pre nekoliko dana mu je stigao, 100% original Samsung.

ja ga imam vec par meseci pisah ranije vec radi odlicno i drzi baterija jedino je mana da je punjenje 10w max ali za 99din nema zamerki

Možda da nam napišeš nekakvu malu recenziju, kakav je isl. Neku slikicu.
Malo sam cackao, rekao bih prosecan tablet sto se tice brzine i reagovanja na dodir. Zvuk je meni okej, ima dva zvucnika. Tablet je za moj ukus velik ili se mozda samo nisam navikao. Dobije se zastitna maska uz tablet. Sve u svemu za 99 din, realno nemam na sta da se zalim 😅

IMG_3200.jpegIMG_3201.jpegIMG_3202.jpegIMG_3203.jpeg

Стигао Realme 14T за 99 дин. Пошто ћу да га продајем да ли неко зна да ли је могуће остварити неку гаранцију ?

Prilozi

• 20260127_142138.jpg
    20260127_142138.jpg
    206.2 KB · Pregleda: 46
A56 su stizali sa samsungovom garancijom (može se proveriti preko serijskog broja telefona), ali, nažalost, ta garancija ne važi u Srbiji.

u slučaju neispravnosti možeš da im vratiš uređaj u periodu od 3 meseca i refundiraće ti punu cenu koliko si platio za njega.

Очигледно ништа од гаранције, то му обара цену али шта је ту је. У сваком случају хвала Temu на поклону.

za pocetak ce mu cenu ubiti to sto taj telefon niko ne zna i ne trazi, garancija ce tu imati najmanji uticaj

moze da ponudi 3 meseca garanciju, toliko dugo temu i prihvata return

Nazad
Vrh Dno