Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Ima li neko da je dobio nagradu, a da je ulazio preko ovih linkova iz teme ili se dobija isključivo kad naleti reklama na socijalnim mrežama?

Ja dobih danas Samsung A56, usao prvi put preko linka sa teme, a danas usao u temu app i kucao flashsale01 u minut do 20h

Da li neko ko je dobio vec A56 moze da potvrdi da je legit? 😁 I dalje ne mogu da verujem gde se kinezu nadju u racunici.

Prelistaje par stranica unazad.

IMG_2935.jpeg

Ne deluje kao prevara. Ljudi su vec javljali da su dobili sta su osvojili, ali deluje nerealno 😁

Ne u tom smislu prevara da ljudi ne dobijaju to, vec u smislu da se nesto u delicu stotinke rasproda, taman posla da mislim da je prevara da ljudi to ne dobijaju, Temu je u tom smislu ozbiljna "firma".

isam ni ja potpuno siguran sta je najbolje, nego verujem da je vecini dosadilo da stalno cita isto, a s druge strane ne mozes kriviti ni ljude koji su se tek ukljucili sto nece da citaju temu od 200+ strana unazad, nego samo pitaju.
Ne mora da citaju citavih 200+ tema, imaju search. Problem je sto mrzi uopste da citaju. Neretko se odgovor na postavljeno pitanje nalazi svega par posta iznad, ili stranicu iza.
Ovo vazi za ceo forum, ne samo za ovu temu.
Pitanja koja se najcesce ponavljaju i njihovi odgovori - sve to skupiti i staviti u prvom posto kao neki FAQ.

Kad dodje neko novi i pita nesto za sta ima odgovor u FAQu, brisanje posta i neka vrsta opomene (mozda i kazneni poeni, ban iz teme, kako god moderacija odluci).
@MODERACIJA @DukeLander

I dalje ne mogu da verujem gde se kinezu nadju u racunici.
A sto ne? Temu je multimilionerska/milijaderska kompanija.
Izdvoji par miliona sa strane za ove "nagrade". Sta je to za nju... 😀

Ne u tom smislu prevara da ljudi ne dobijaju to, vec u smislu da se nesto u delicu stotinke rasproda, taman posla da mislim da je prevara da ljudi to ne dobijaju, Temu je u tom smislu ozbiljna "firma".
Ne rasproda se nista u delicu sekunde. Da te je algoritam izabrao, mogao si da udjes i u 20:05 i da i dalje osvojis nagradu.
Takodje, ako ti ja stavim (a vidim i drugi su ti stavili) reakciju, ne moras odmah da se "svetis" i uzvracas reakciju na random post.
Ne budi dete.

^^

Što se mog iskustva tiče toliko su ozbiljni da je preko AE od desetina kupovina svaka prošla OK a preko Temua sam od ukupno dve kupovine u dve dobio žestoko oštećenu robu...
Naravno govorim samo na osnovu ličnog iskustva i ne sporim da su iskustva drugih moguće dijametralno suprotna a da je kod mene u pitanju bila samo loša sreća...

Poslednja izmena:
Što se mog iskustva tiče toliko su ozbiljni da je preko AE od desetina kupovina svaka prošla OK a preko Temua sam od ukupno dve kupovine u dve dobio žestoko oštećenu robu...
Naravno govorim samo na osnovu ličnog iskustva i ne sporim da su iskustva drugih moguće dijametralno suprotna a da je kod mene u pitanju bila samo loša sreća...
"taman posla da mislim da je prevara da ljudi to ne dobijaju, Temu je u tom smislu ozbiljna "firma"."

Da se citiram, ja sam rekao da su ozbiljna firma da ako nesto kupis, to i posalju, ne i kako to stize a realno su mozda prodavci sa Temua i oslali neosteceno a ostetilo se u transportu.
Recimo najsveziji primer od juce podigao paket sa paketomata otvorio i kutija sva izguzvana, javijena ja reko nema nista od onoga unutra, sve je bilo ok unutra al kutija ostecena sa jedne strane, naravno da je prodavac u novoj kutiji poslao ali se ista u transportu "pokvarila".
Tako mozda i u tvom slucaju mozda je neko u transportu ostetio robu.

Da pa moju nagradu video nisam jer je ukradena na carini a odbijaju da pošalju ponovo

Na neku foru sam se jutros projavio za flash sale za 27.01. i još se čudim danas u 20h što dugme nikako da postane aktivno. 🙃

Prevara u smislu navlakuse kao i i svi oni njihovi spinovi. Pa kao free a onda kupi ovo kupi ono.
Definitivno je da nije ko pre klikne vec algoritam odredi unapred ko moze dobiti. Neko dobije posle 2 dana, neko posle 2 meseca, neko nikad.

mozda prodavci sa Temua i oslali neosteceno a ostetilo se u transportu.

Tako mozda i u tvom slucaju mozda je neko u transportu ostetio robu.
Sasvim moguće, naročito što je reč o makazama odsečenim rukavu i nogavici...

Prilozi

• IMG_20250807_145222.jpg
    IMG_20250807_145222.jpg
    154.5 KB · Pregleda: 80
  • IMG_20250807_145231.jpg
    IMG_20250807_145231.jpg
    71.6 KB · Pregleda: 79
Svasta nasa carina radi meni sa AE jednom isekli deo kad su otvarali paket, al ajde nije tema i bilo je pre par godina, al to kazem svasta se desava od mesta polaska do nase kuce.
Bar je na Temu lagano slikas trazis refund i uvek dobijes.

Meni do sada nije stizalo ništa oštećeno od garderobe ali carina retko otvara Temu pakete nisam primetio da su paketi otvarani pa prelepljivani.

Pitanje za moderatore: Da li ova tema moze da se razdvoji na deo za nagradne igre (flashsale i mozda qqqq) i deo za ostale stvari? Ovo sa nagradama se samo siri i ne deluje da ce stati, a objektivno se sve samo ponavlja, i vise lici na chat grupu nego na forum.

Da su teme razdvojene, valjda bi manje ljudi bilo obeshrabreno da procita jednu-dve strane unazad. Ovako kada se vidi 200+ strana, svako ce da se uplasi da ce izgubiti pola dana dok nadje ono sto trazi.
Qqqq i flashsale01, kao i claimcredit i ostalo su poenta Temua.

Moj predlog nije ni bio da se uklone sa foruma, nego samo da se premeste u drugu temu. I to samo deo te "poente" koji moze da se grupise.

Naravno, moze to da se resi i tvrdokornim pristupom kakav zagovara scylla (FAQ u prvi post, i kaznjavanje svakoga ko postavi pitanje na koje postoji odgovor u prvom postu). To nije moj omiljeni nacin, ali je bolji od ovoga sto imamo.

Bemliga, meni ne smeta ni ovako ni onako, samo javite na vreme gde se šta piše da ne pojedemo banane neplanirano 😁
A prema iskustvu sa drugih tema, najveći broj korisnika su upravo ti koji ne čitaju faq/upozorenja nego bubnu poruku pa izedu ban "ni krivi ni dužni". Recimo na iRačun (rajfajzen) temi, bukvalno na svakoj stranici mod upozori minimum po jednom da se ne dele linkovi za referal pod pretnjom smrću banom, kad ono prc - sledećih 10 postova samo referali 🤣 pa stvarno s merak čovek da ih obriše.

Nego da se vratimo na temu temua 😀 vraćala sam se po pretrazi i nisam našla konkretnu informaciju, verovatno svi digli ruke od kupovine na prvom koraku.

Elem, otvorila drugarica nov krug qqqq, za prvi poklon / start igre joj traži minimum 700 din. Koliko je u tom slučaju minimum za glavnu nagradu, ostaje 1000 ili...?

Nema svrhe da razdvajamo teme. Ovako imamo jednu, povremeno, konfuznu, a onako bi bilo dve sa stalnim off-topic tj još teže bismo pratili promene.

Poslednja izmena:
Elem, otvorila drugarica nov krug qqqq, za prvi poklon / start igre joj traži minimum 700 din. Koliko je u tom slučaju minimum za glavnu nagradu, ostaje 1000 ili...?
Verovatno ni to nije svima isto, ja sam skoro krenuo u drugi krug i za start mi je trazilo samo jedan artikal, nebitne cene,a sledeci poklon koji mi je nudilo je bio minimum 1000din, tako da nesto mislim da ce i za glavnu nagradu biti 1000din.

Verovatno ni to nije svima isto, ja sam skoro krenuo u drugi krug i za start mi je trazilo samo jedan artikal, nebitne cene,a sledeci poklon koji mi je nudilo je bio minimum 1000din, tako da nesto mislim da ce i za glavnu nagradu biti 1000din.
Specifična situacija je ovo, ja sam na dva naloga obrnula dva kruga, na jednom krenula i treći, u svima je uslov bio bilo koja vrednost za prvi free proizvod, posle minimum 1000 do zadnje i glavne nagrade.

Ovde je odmah u startu uslov minimum 700, pa me zanima da li se i posle povećavaju limiti, čisto da znam šta da pričam. Vidim da se već dešavalo ljudima ali se niko nije javio posle toga, pitanje je da li se neko uopšte cimao da pod takvim uslovima krene u kupovinu 😛

*** ispadoh stručnjak za Temu po preduzeće, još otkako se raščulo za flashsale... 🥴

koliko je realno da se uzmu dve stvari za 99 dinara? U dve odvojene akcije, koliko j eto izvodljivo, je l imamo takve slucajeve u poslednje vreme?
Alav sam, dobih neki termo stampac, pa sad merkam dji osmo 🙂

Ja sam na startu, za prvi poklon, morao da potrošim 700 din, posle sam sve preskočio do glavne nagrade i na kraju je dobio uz kupovinu od 1000 din. Drugi krug je bio u pitanju.

koliko je realno da se uzmu dve stvari za 99 dinara? U dve odvojene akcije, koliko j eto izvodljivo, je l imamo takve slucajeve u poslednje vreme?
Koliko sam ja razumeo, mora novi telefon, nova mreza, novi nalog.

Pa da, Kinezi su sisali vesla. Samo otvoriš novi nalog i daju ti telefon. Otvoriš još jedan, daju ti tablet. Otvoriš još jedan...
Ne znaju šta će ni sa robom ni sa parama, pa rešili nama da sve poklone.

Meni nije trazio nista da potrosim pri prvom otvaranju prozora, nudio je da posle svakog otvaranja mogu da potrosim tih 1000 din ali nije bio i uslov da ne mogu dalje da otvaram kalendar.

Do sad se čini mi se niko nije javio da je osvojio na jednom nalogu dva puta.

Na dva naloga i dva telefona provereno može. Meni jedan telefon "zaradio" Redmi Buds Play sluške (je**le me sluške, kliknula slučajno na insta reklamu), drugi Teclast tablet (tek krenuo). Imam još tri telefona u kući pa će vidimo za dalje 😈 Mreža je ista (wifi) za sve, naravno povremeno se resetuje da promeni ip, a na ova dva dobitnička su isti i ime i adresa (ne i broj telefona).

Како да искључим аутоматско плаћање без ауторизсциј или како се то зове, да ми тражи пин код?
Банка Интеза.

Nazad
Vrh Dno