Ne mora da citaju citavih 200+ tema, imaju search. Problem je sto mrzi uopste da citaju. Neretko se odgovor na postavljeno pitanje nalazi svega par posta iznad, ili stranicu iza.isam ni ja potpuno siguran sta je najbolje, nego verujem da je vecini dosadilo da stalno cita isto, a s druge strane ne mozes kriviti ni ljude koji su se tek ukljucili sto nece da citaju temu od 200+ strana unazad, nego samo pitaju.
A sto ne? Temu je multimilionerska/milijaderska kompanija.I dalje ne mogu da verujem gde se kinezu nadju u racunici.
Ne rasproda se nista u delicu sekunde. Da te je algoritam izabrao, mogao si da udjes i u 20:05 i da i dalje osvojis nagradu.Ne u tom smislu prevara da ljudi ne dobijaju to, vec u smislu da se nesto u delicu stotinke rasproda, taman posla da mislim da je prevara da ljudi to ne dobijaju, Temu je u tom smislu ozbiljna "firma".
"taman posla da mislim da je prevara da ljudi to ne dobijaju, Temu je u tom smislu ozbiljna "firma"."Što se mog iskustva tiče toliko su ozbiljni da je preko AE od desetina kupovina svaka prošla OK a preko Temua sam od ukupno dve kupovine u dve dobio žestoko oštećenu robu...
Naravno govorim samo na osnovu ličnog iskustva i ne sporim da su iskustva drugih moguće dijametralno suprotna a da je kod mene u pitanju bila samo loša sreća...
Da pa moju nagradu video nisam jer je ukradena na carini a odbijaju da pošalju ponovoNe u tom smislu prevara da ljudi ne dobijaju to, vec u smislu da se nesto u delicu stotinke rasproda, taman posla da mislim da je prevara da ljudi to ne dobijaju, Temu je u tom smislu ozbiljna "firma".
Sasvim moguće, naročito što je reč o makazama odsečenim rukavu i nogavici...mozda prodavci sa Temua i oslali neosteceno a ostetilo se u transportu.
Tako mozda i u tvom slucaju mozda je neko u transportu ostetio robu.
Ja sam dobio sa linka iz ove teme.Ima li neko da je dobio nagradu, a da je ulazio preko ovih linkova iz teme ili se dobija isključivo kad naleti reklama na socijalnim mrežama?
Qqqq i flashsale01, kao i claimcredit i ostalo su poenta Temua.Pitanje za moderatore: Da li ova tema moze da se razdvoji na deo za nagradne igre (flashsale i mozda qqqq) i deo za ostale stvari? Ovo sa nagradama se samo siri i ne deluje da ce stati, a objektivno se sve samo ponavlja, i vise lici na chat grupu nego na forum.
Da su teme razdvojene, valjda bi manje ljudi bilo obeshrabreno da procita jednu-dve strane unazad. Ovako kada se vidi 200+ strana, svako ce da se uplasi da ce izgubiti pola dana dok nadje ono sto trazi.
Verovatno ni to nije svima isto, ja sam skoro krenuo u drugi krug i za start mi je trazilo samo jedan artikal, nebitne cene,a sledeci poklon koji mi je nudilo je bio minimum 1000din, tako da nesto mislim da ce i za glavnu nagradu biti 1000din.Elem, otvorila drugarica nov krug qqqq, za prvi poklon / start igre joj traži minimum 700 din. Koliko je u tom slučaju minimum za glavnu nagradu, ostaje 1000 ili...?
Specifična situacija je ovo, ja sam na dva naloga obrnula dva kruga, na jednom krenula i treći, u svima je uslov bio bilo koja vrednost za prvi free proizvod, posle minimum 1000 do zadnje i glavne nagrade.Verovatno ni to nije svima isto, ja sam skoro krenuo u drugi krug i za start mi je trazilo samo jedan artikal, nebitne cene,a sledeci poklon koji mi je nudilo je bio minimum 1000din, tako da nesto mislim da ce i za glavnu nagradu biti 1000din.
Koliko sam ja razumeo, mora novi telefon, nova mreza, novi nalog.koliko je realno da se uzmu dve stvari za 99 dinara? U dve odvojene akcije, koliko j eto izvodljivo, je l imamo takve slucajeve u poslednje vreme?
Alav sam, dobih neki termo stampac, pa sad merkam dji osmo 🙂
Do sad se čini mi se niko nije javio da je osvojio na jednom nalogu dva puta.koliko je realno da se uzmu dve stvari za 99 dinara? U dve odvojene akcije, koliko j eto izvodljivo, je l imamo takve slucajeve u poslednje vreme?
Alav sam, dobih neki termo stampac, pa sad merkam dji osmo 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari