Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Pozdrav,
da li je neko kupovao one brijace sto su za gilete fusion nastavci...sa 5 ostrica
u zadnje vreme kupujem na pijaci na komad,a od kada sam video da ima za npr 600 dinara 10 komada sumnjam da i oni prodaju isto
jel kupovao neko,kakvog su kvaliteta?
Mozda je indivudualno, a i zavisi na koje naletis, ali neke sto sam uzeo davno sa alija da probam su ******. Evo bas sinoc, shvatim da bih trebao da promenim i vidim da nemam vise Gillette i naletim na kutiju tih kineskih. Ma jok, isto ****** kao i pre. Taj vec zatupljeni original je 10x bolji.

Pretraga teme kaze 600 do 857 dinara 🙂

A3008 koji je "bolja" varijanta sam platio sa svom pratecom opremom 12$, a nisam ga vidjao za manje od 8-9$ bez pratece opreme.

Samo sto je to bilo pre par meseci, sad ko zna koliko je.

Moj KUMI GW6 se vraća nazad prodavcu, nije uspio da se ukrca na avion.

Prilozi

Prilozi

• Screenshot_20260125_000144_AliExpress.jpg
    Screenshot_20260125_000144_AliExpress.jpg
    167.8 KB · Pregleda: 65
Javite kad naletite na neki punjac koji podrzava Quick charging kod Mi 14T posto Toocki 65W koji sam narucio ne podrzava pa ga puni samo obicno :/ I naravno i neki kabl za to.

Da li neko ima iskustva sa MOKIN USB-C habovima? Treba mi neki pouzdan a ovi imaju najbolju kombinaciju portova. ESSAGER je proverena opcija u slučaju da ipak idem na poznato. Ili imate neko iskustvo i drugu preporuku? 🙂

Potreban hdmi i displayport kabl

Da li se nekome smanjuje konacna vrednost sa one "coins saving recap" stranice? Do sad je bilo preko 700€ u novcicima a do pre neki dan ispod 680€. Nista nije isteklo. Da ne utice mozda promena vrednosti valute na to?

Da li se nekome smanjuje konacna vrednost sa one "coins saving recap" stranice? Do sad je bilo preko 700€ u novcicima a do pre neki dan ispod 680€. Nista nije isteklo. Da ne utice mozda promena vrednosti valute na to?
Nakon 6 meseci se brisu coinsi koje nisi iskoristio, samo ti se zbog toga smanjio broj coinsa.

Je l ima neko preporuku za bt zvucnik sa microsd karticom? Mo mogucstvu do 20ak evra, ali moze i malo preko

Gledaj na TEMU !!!
Kroz Gift Calendar - QQQQ ako je aktivan na nalogu , mozes da kupis i za 500-600 dinara.

npr. Zealot S32 - nije bas "glasan" ali ima prilicno cist zvuk , nije najjeftiniji plastikaner i podrzava uparivanje u TWS ( stereo ) modu

Ja sam pre neki dan uzeo one 240w(2m) kablice C > C Rocoren. Tipa 9-10din po kablicu, naravno samo da dodju i da mi ne naplate nesto dodatno 😀

ne znam za vas, ali u zadnje vreme ništa kršteno ne mogu da nađem na aliju, a da je iole povoljno, cene su katastrofa
Primetio sam da preko MKD coinsa više nema onih popusta od 70-80-90%, sad ako ubodem 5% premija...

Provalili Makedonce, moramo da se selimo 😁

Malo sam se selio u okolne zemlje, Rumunija ima za sad najveci coins popust, gledao sam po tuki kablu, kod njih je 85% off.
Ostale susedne zemlje su kao i MKD na 75%, dok maticna Srbija ima ispod 60% koliko sam zapazio.

Malo sam se selio u okolne zemlje, Rumunija ima za sad najveci coins popust, gledao sam po tuki kablu, kod njih je 85% off.
Ostale susedne zemlje su kao i MKD na 75%, dok maticna Srbija ima ispod 60% koliko sam zapazio.
Da li prolazi bez problema isporuka za Srbiju kad staviš Rumune?

Ma bedni su popusti generalno ovih dana.

Sad su aktuelni SATA na USB 3.5" adapteri sa napajanjem za relativno male pare

Ako je ~4$ i nize dobar je popust. Ja sam uzeo za 3 i kusur za rezervu, ujedno mi je trebao jos jedan 12V adapter

I just found this on AliExpress:
US $4.97 | BGGQGG SATA To USB 3.0 Adapter Cable External Converter Support 2.5/3.5 Inch External SSD HDD Hard Drive Disk with Power Adapter

Nazad
Vrh Dno