Prizma je valjda kinez a Omron japanac.Pitanjce, za neku povremenu kontrolu pritiska, da li bi mi posao radio i najjefitiniji Prizmin uređaj (YE660D)?
Nije mi ni jasna tolika razlika u izboru modela i cena. Ok, kvalitetniji uređaji, više nekih opcija...ali kontam treba mi da izmerim pritisak i to je to.
Supruga imala problema sa pritiskom i trebala je na svakih par sati, tokom par dana da meri i belezi pritisak i sa tim podacima da dodje na kontrolu.Čemu praćenje rezultata?
Svaki put kad staviš narukvicu,psiha učini svoje i "nabije" ti pritisak pri merenju.
Uzimaš terapiju redovno,poznaješ svoje telo.
Za nas sa hipertenzijom idealan sat.Da li je neko probao ovaj sat i kako mu se pokazao. Cini mi se da sam negde video da je u kini registrovan kao medicinsko pomagalo. Cena mu jeste malo jaca i sam Huawei ekosistem mi nije privlacan, ali sam mislio kada mu malo padne cena da mozda i nije losa kupivina za redovno pracenje krvnog pritiska.
Hvala za info, nije mi hitno, ali Galaxy watch 4 mi je vec star poprilično, a ovo izgleda kao odlična stvar, jer meri u realnom vremenu, a ne kao samsung odprilike u odnosu na kalibraciju.Moja doktorka zgužvala papir i bacila.
Za nas sa hipertenzijom idealan sat.
NIsam probao.Držao u ruci,bio je vezan pištalicom u A1.
Izlazi D3 krajem godine.To čekam.
Svake 2 godine izlazi nov model.
Ako nije hitno,sačekaj nov model.
NIsmo svi isti i nemamo svi istu psihu. Ako poznajes svoje telo, šta će ti merač pritiska?Čemu praćenje rezultata?
Svaki put kad staviš narukvicu,psiha učini svoje i "nabije" ti pritisak pri merenju.
Uzimaš terapiju redovno,poznaješ svoje telo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari