Kako kažete, vidim ja da je ovde stvoren klan godinama unazad i da niste objektivni. Nisam ja doživeo ništa dramatičnije, pravio sam sam naloge i plaćao ali je proces složeniji nego na PS.
Kolko ste puta menjali regione zato što ih zaključaju? Kolko pisanja ovde da su kartice nepodržane posle nekog vremena ili kad isteknu? Kolko pisanja o VPN i korišćenju kodova ili plaćanja? Kolko smaranja da nalog i konzola moraju da budu na istom regionu pa makar i malecka greška i odmah ne radi i nije moguće plaćanje? 241 strana o problemima i rešavanju istih...
Znate kolko sam ja imao problema sa nalogom i kupovinom/plaćanjem na PS zadnjih dve generacije konzola? Nula.
Znate kolko sam imao problema sa karticama, raznim zaključavanjima regiona i menjanu adresa i mail-a kako bih ponovo koristio xbox, i to sve u dve godine? 2-3 puta.
Svaka čast što pomažete ljudima da koriste konzolu i kreiraju naloge i vrše kupovine, hvala za to, i meni ste pomogli pre dve godine, ali brate moj komentar je da korisničko iskustvo kod nas sa xbox nije lako i da je konkurencija mnogo lakša za korišćenje. I ako vas baš interesuje, nije mi uopšte problem da platim igru malo više. Nije da kupujem igre svaki dan, zaboravili ste da se igre igraju a ne da se gomilaju u library.
Ajd sad klan, lupajte ljutite dislajkove i komentare.
PS: ili još bolje, prijavite komentar da se obriše, umete i to.
Čekaj. Zbunjen sam. Evo kako je teklo, iz mog ugla: ti si došao, odlučio da napišeš podugačku poruku jer prelaziš sa jedne konzole na drugu, i pritom naveo apsolutno netačnu informaciju kao razlog odnosno objašenjenje. Gde igraš i kako, to je tvoja stvar i tvoje pravo. Mislim da 90% ljudi ovde ima više konzola i da ih apsolutno nije briga na čemu će igrati, dokle god mogu da nalete na "dobar dil." Na to je nekoliko ljudi hladne glave, čisto informativno, odgovorilo da to nije tačno, da je iskustvo identično ako se ne "vija" pomenuti dil, na šta si odmah, iz meni nejasnog razloga, krenuo da nas klasifikuješ? Kao, Sony vs. Xbox klan?
"Više ovde nisi dobrodošao jer vređaš našu svetinju?"
Svašta. Ako tako reaguješ, nema poente da se bilo šta više kaže ili napiše. More komentara i pitanja u ovoj temi dolaze od naizgled beskrajnog mora starih i novih ljudi kojima djomla i još par dobrih samarićana pomažu. Na kraju krajeva, pola stvari koje si naveo kao komplikacije si
sam birao da radiš. Niko te nije terao, kao što niko nije terao nas. Ispostavlja se da ako neko kupi Xbox u Srbiji da dobija praktično neupotrebljivu ciglu bez igara osim ako ne registruje adresu u Nigeriji. Ja sam za četiri godine promenio region tri puta. I svaki put, dok je moglo, povezana kartica je radila savršeno. U smislu: nađem igru ili DLC, kliknem Buy, skine pare, ja igram za 15 minuta. A nisam morao da promenim ni jedan jedini put da su mi US ili EU cene bile okej. U tom slučaju iskustvo kupovine bi bilo identično, samo bi džep bio prazniji. Nije mi nikad trebao VPN, nisam mislim nijednom koristio gift card jer nisam morao. Sve je radilo. Onog momenta kad je prestalo, nisam nastavio da eksperimentišem i tražim rešenje, već sam otišao dalje. Ti, čini mi se,
jesi nastavio dalje, otud i frustracija, i to kontam, ali jedno su
činjenice a drugo je
rezultat onoga što sami odaberemo da radimo.
Možeš ti i na Soniju da praviš novi nalog i kupuješ po nižim cenama.
Bilo kako bilo, ako negde nisam video agresivne "klanove" i tabore to je ovde, na Benču. Ili okuplja razumnije ljude, ili smo svi već toliko matori da smo svesni da prepucavanje oko
tech konglomerata ide samo njima u korist.