Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

20% je popust na sve ako plaćanje ide OTP Visa karticom, kod plaćanja se automatski obračunava
Koliko sam skontao treba da bude sacuvana ta virtualna kartica na aplikaciji.

Inace, zavrsio mi se jedan ciklus QQQQ, poslat mi je poslednji poklon, nesto je zaglavio pa jos nije krenuo iz Kine. Proslo je par dana i evo juce mi je ponovo krenula akcija, nije neki spec izbor ali sam odabrao 1tb eksterni hdd, trazilo mi je da kupim samo jednu stvar da bi pokrenuo, uzeo sam neku glupost za 363din.
Jos jedna razlika u odnosu na prvi krug je sto mi nije trazilo da odaberem odmah ostale poklone nego samo prvi. Odabrao sam neki produzni i odmah su mi i to poslali bez da su mi trazili da porucim nesto za 1000din. Videcemo kako ce dalje ici.

Dovoljno je samo da se plati karticom OTP banke i obračunaju popust, platio sam preko weba, ne koristim aplikaciju

Kako ti obracuna, skine manje nego sto pise u konacnom obracunu pre placanja?
Ja sinoc bas kad sam aktivirao tu karticu i aj da probam, platio to za qqqq 363din ali mi nije obracunao popust, zato sam mislio da mora da sacuva. Posle kad sam sacuvao uredno obracuna pre placanja. Ne znam sta je fora onda, sto mi nije umanjio cenu.

Kad uneseš karticu za plaćanje ako počinje sa odgovarajućih 6 cifara, skine 20% i to lepo piše u obračunu: "Popust za elektronsko plaćanje"

Pozdrav ljudi, prvi moj post ovde i odmah da se pohvalim: uleteo mi, sinoć, Realme 14 Pro 8/256. Kliknuo sam bio na RedmiNote 14 ali nisu imali i izbacli mi da izaberem zamenu. U brzini izabrah Realme pro, a bilo je još nekih, koliko se sećam, Samsunga A35, Relame 14T i G itd. To mi je bio drugi pokušaj što mi je još neverovatnije. Sad čekam da stigne pa vam pišem utiske. Sve najbolje.

Instalirao juče aplikaciju, kliknuo na onaj link i izabrao tablet (ponuđena tri tableta, neki alat i još nešto), kaže mi da dođem večeras u 20h 🙂
Pitanje: taj link je dostupan i pre 20h, a u 20h će biti enable-ovano "zgrabi"? Otvorim link i čekam 20h? To je procedura?

Pitanje za moderatore: Da li ova tema moze da se razdvoji na deo za nagradne igre (flashsale i mozda qqqq) i deo za ostale stvari? Ovo sa nagradama se samo siri i ne deluje da ce stati, a objektivno se sve samo ponavlja, i vise lici na chat grupu nego na forum.

Da su teme razdvojene, valjda bi manje ljudi bilo obeshrabreno da procita jednu-dve strane unazad. Ovako kada se vidi 200+ strana, svako ce da se uplasi da ce izgubiti pola dana dok nadje ono sto trazi.

@Rio Da, mogli bi da ostavimo ovu temu za nagradne igre i promocije. Ali za šta bi koristili tu zasebnu temu? Za preporuke za kupovinu?

Pa, posto su nagradne igre napravile najvecu pometnju, ja bih njih izdvojio u posebnu temu koja bi se na primer zvala: Temu - nagradne igre (flashsale i qqqq, ili samo flashsale, nisam siguran sta ima vise smisla) gde bi ljudi mogli da se hvale sta su dobili i sta je najvrednije, a glavna tema bi ostala za ono sto je uvek i bila: preostale promocije i preporuke za kupovinu, jer mi ne deluje da tu ima previse ponavljanja.

Mislim, moja ideja je samo da se resi ova anomalija nepotrebnog ponavljanja. Pretpostavljam da su te nagradne igre privremene, i da ce se u jednom trenutku ugasiti, pa neka se i ta tema sama od sebe ugasi zajedno s nagradnim igrama, a glavna bi ostala gde je uvek i bila.

Moze naravno i jedna za promocije i druga za preporuke za preporuke za kupovinu, i to je u teoriji ispravnija podela, ali problem je sto jako mali deo postova ide na preporuke za kupovinu, i to ni malo ne bi resilo problem sa ponavljanjem postova u vecoj temi, pa mi ono prvo resenje deluje bolje.

Nisam ni ja potpuno siguran sta je najbolje, nego verujem da je vecini dosadilo da stalno cita isto, a s druge strane ne mozes kriviti ni ljude koji su se tek ukljucili sto nece da citaju temu od 200+ strana unazad, nego samo pitaju.

Mogla bi tema "Šta da kupim" - po ugledu na "AliExpress šta da kupim"

• TEMU - Šta da kupim?
  • TEMU - FAQ i generalna tema
  • TEMU - Nagradne igre (kuponi, QQQQ, Flashsale, Claimcredit, Wincredit, TEMU Discount Card...)

imacemo onda dve teme:

1. glavnu temu gde niko nece pisati. Mislim izvolte niko vam ne brani da preporucujete proizvode
2. za promocije gde ce biti 200 strana i svi ce pitati, nece niko listati 200 strana

Zna da prodje ceo dan a da niko ne ostavi poruku ovde

Nagradne igre su aktuelne i to je sve sto trenutno zanima ljude

Pa dobro je da imamo dve teme. Slabo pišemo bilo šta pošto se to izgubi u šumi istih pitanja i odgovora za nagradne igre.
Odustane čovek posle nekog vremena da se bori protiv vetrenjača.

Koliko vidim, novijim clanovima trenutno stanje ne smeta, verovatno jer su naviknuti na chat grupe, ali na forumima nije normalno u beskonacnost postavljati ista pitanja.

• claimcredit, wincredit, discount card, rebate100 su sustinski popusti
  • flashsale je nagradna igra (osim ako neko bas hoce da zanoveta zbog 99 dinara), i qqqq je hibrid, ali moze da se kaze da je nagradna igra za ove potrebe.

ove dve grupe zajedno verovatno uzimaju 90% interesovanja, a mozda i vise, pa bi bio jalov posao napraviti zajednicku temu za sve te promocije.

S druge strane, ako se prave tri koliko-toliko ravnopravne teme (nagradne igre; popusti; sta da kupim+FAQ), ova bi verovatno morala da se zakljuca, jer nije realno prepakovati sve ovo.

A posto ovo nije TEMU forum, nego je to samo delic IT foruma, samo laka resenja su realna, a najlakse funkcionalno resenje je izdvojiti samo nagradne igre, a ostalo ostaviti ovde.

Ako bi se ponavljanje u nagradnim igrama svejedno nastavilo, ljubitelji chat grupa bi mogli na miru da uzivaju, a ljubitelji foruma bi mogli da ignorisu tu temu i citaju samo ovu.

Glupo pitanje ali ajde da pitam. Vi što ste dobili nešto za 99 dinara, koliko minimalnu porudzbinu ste poručili: 1700 dinara ili više? I za koliko je stiglo?

Kako samo to kad sam ja video prvi korak posle toga da sledi još neko naručivanje - mada tu sam odmah i odustao...

Ali nisam, mada mi nije nešto ni bitno pošto mi ni to nije bilo baš potrebno, jedino što je bilo jeftino...

Nazad
Vrh Dno