Мистерија...Kako će protočni da reši problem sa djubretom koje dolazi iz cevi do bojlera? 🫤
Ako je baš korozija, verovatno su u objektu stare, čelične cevi, koje se troše. Kod mene su bile pune rupa, čak se jednog trenutka desilo da šišti voda u zidu, prestalo za dan dva, nigde nije procurilo. Kad smo lupali to kupatilo, shvatim da su cevi pune rupa i da je te rupe zapušio kamenac iz vode i komadići zemlje. Kad nestane vode, to otpadne, pa voda curi i pored cevi, dok se opet ne zapuše. Ovaj opis je samo da pretpostavite sta je iz tih cevi izlazilo u redovnoj upotrebi.
Распитај се да ли је 9 киловата довољна снага...Mogao bi ja i Protočni, trofazni. neka preporuka? samo da nije glomazan, do 9kw
Zašto do 9kW?Mogao bi ja i Protočni, trofazni. neka preporuka? samo da nije glomazan, do 9kw
Мистерија...
У претходном пословном простору смо имали проблем да када се у почетку пусти врућа вода, она буде браонкасте боје и мирише на корозију... Објекат је био нов и верујем да су уграђене пластичне цеви. Бојлер је такође био нов, ми смо били први корисници... Некако сам најближи томе да верујем да је у бојлеру био проблем.
Распитај се да ли је 9 киловата довољна снага...
Pretpostavljam da grejas vodu na max. temperaturu, jer je mali kapacitet bojlera? Meni to izgleda kao pesak, ako bi otvorio bojler da ocistis verovatno bi nasao gomilu peska-kamenca. Pa ti ostaje da sam cistis bojler cesto. Svodi se na: visa temperatura zagrevanja = vise peska u bojleru.Trebam pomoč oko Bojlera. Prije ca. 7god renovirao kupatilo, i zbog malog prostora kupatila i tuš kabine primoran da kupim mali kockasti bojler od 30L. Nađem Ariston Andris, emajliran. Nakon kratkog vremena primjetim da na vručoj vodi na slavini izlazi hrđava voda. Tako se koristilo 4-5godina i počne curiti goda iz njega, riješim da ga zamjenim.
Opet prisiljen na kockasti, kupim isti, jer nema drugih u ponudi. Opet nakon mjesec-dva hrđa na vručoj vodi iz slavine. Stavim one filtere sa Temu na česmu, nakon 5-6 dana su za zamjene. Šta da radim?
Da ima toliko peska, prva bi blokirala mašina za pranje veša, jer bi na istoj zapušio filter.
Ja nisam ni sumnjao da ima pesak iz vodovoda, vec je moje sumnja veoma jasno nedvosmisleno napisana, procitaj opet. Nisi citirao, pa se logicno odnosi na prethodni napisan komentar.Oladi malo.
Mašina na ulazu ima filter. Ako voda iz vodovoda sadrži nečistoće, filter blokira ulaz vode i mašina izbaci grešku.
Sad malo jasnije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari