Najavio mi se yettel sa ponudom, prelazim sa Totala, koliko mogu da se ciganišem sa njima, neko je gore naveo da je dobio 12 meseci za 1 din, što mi je baš dobra trgovina, u prednosti su u odnosu na A1 jer imaju N1 i Novu S.
jesu. barem od sada kada sam produžio. Meni je odlična optika za tu brzinu koju nude. Nema puno padova brzine, a sve sam na wifi. Beograd, Zvezdara je u pitanju.Da li je N1 i novas u osnovnom paketu na Yetelu? I kkao ste zadovoljni sa njihovim boxom?
Da napisem i resenje a ne samo problem.. Resenje problema je da sam trebao pri registraciji na aplikaciji upisati broj ugovora a ne broj telefona. Upisom broja ugovora sve se otkljucalo i proradilo.Moralo bi kada sve odradis i ne sme ti izaći nemas pretplatu . P mozes ih i sada nazvati, operater te moze provesti kroz postupak ako nesto nije bilo u redu
Biće ti prikazano na računu i pisaće ti u korist pretplatnika, u aplikaciji se ne vidi pretplata kao što je slučaj kod A1. Već smo pisali o tome.ja sam uplatio prvo 3 din koliko mi je bio racun i to direktno kroz aplikaciju platnom karticom, nakon toga uzmem skeniram QR kod sa racuna i uplatim 3125 din ali evo vec par dana kad udjem u aplikaciju ne prikazuje da sam u plusu tih 3125 din. mozda zbog praznika i knjizenja nisu jos prikazali sacekacu jos par dana.
Kako možeš da ustupiš Internet nekome ko je na drugom kraju grada?Pozdrav, ako je nekome potreban hipernet duo, ustupam UO koja je do 5.12.2026, jer zbog preseljenja nisam u mogućnosti da koristim isti. Paket je duo L, cena je 1650 din.
Ako je u Beogradu ili bilo gde može bez problema, rekli su mi u poslovnici, instalacija je besplatna, to se vodi kao preseljenje, a jedno preseljenje je gratis u toku UO.Kako možeš da ustupiš Internet nekome ko je na drugom kraju grada?
Da dodam.Sta od povoljnosti moze da se ocekuje za prelazak sa MTS na Yettel? Ponudjeno nam je 6 meseci 50% za Net TV Premium.
Jesi li siguran da daju 12 za dinar, pa 12 50%? Video sam ove povoljnosti u drugim temama, ali ovde nisam video da je nekom ponudjeno.Ako želite da ostanete, nema potrebe za prebacivanjem, već samo sačekajte pred istek ugovora ili kada vas nazovu sami tražite tu opciju (12m po 1din, 12m 50%) i daće vam. Svakome su prvo probali gore uslove da serviraju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari