Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Moja jos nije preuzeta od strane kurira, narucio 05.01., planirano vreme isporuke 24.01.

Urgencija je izgleda bila Uspešna. Jutros dobih poruku da me pošiljka ceka u paketomatu. 18 dana 😡

Ni meni nisu odgovorili na 2 upita u vezi paketa koji stoji vec XX dana kod AKS-a.
Ananas vise moj dinar videti nece bez obzira sto su oni svoj deo posla obavili na vreme.
To sto saradjuju sa najgorom kurirskom sluzbom je iskljucivo njihov problem.

Nije AKS nego City Express - isto sr...
Ja se ganjam za pakete koji još nisu isporučeni, kao i za paket za koji je navedeno da je isporučen, a nije.
Takođe, imao sam pre par meseci situaciju da je paket oštećen od strane kurirske službe (nije mi ni isporučen). Međutim cifra je bila baš mala (300din), pa bisam hteo da se smaram - ali neozbiljno od Ananasa što sami nisu pokrenuli neku refundaciju ili sl.

Ja lepo rekoh AKS.
Ananas vise moj dinar videti nece.

1768571386393.png

Meni dostavlja isključivo City Express.
Nisam znao da sarađuju sa više kurirskih službi ? Ili su ih promenili ove godine ?

Nisu nista menjali, po sopstvenom nahodjenju salju: Postexpressom, Citijem ili Aksom.

Naručeno iz Sparka abrzo 12. po obaveštenju na sajtu trebalo da stigne 13. ili 14. a stiglo danas. AKS...
Lično, ništa strašno, ali da je bila hića bio bi problem.

.....
Ananas vise moj dinar videti nece.
Mislim da isto važi i za mene. A potrošio sam baš mnoooogo para na Ananasu prošle godine.
Jedna oštećena pošiljka, jedna koja je navodno isporučena a nije (rekli da će vratiti novac prošle nedelje, a nisu), sada i dalje čekam pošiljku od 24.12. za koju mislim da neće biti isporučena...

@cobraje ma znam a hteo sam da ga narucim i cekao caleta da dodje sa posla i oko 13:30h bilo kasno 🥺

A trebalo je da narucim i lako bi otkazao jer to kod njih moze ja msm jedno 24h, ***. Mozda iduce nedelje bude onaj od 43" za 10.000 din.

Mozes da otkazes do trenutka dok nije status "spakovano". Ja obicno uzimam na prvu loptu kad nesto ima bas dobru cenu, a onda razmislim da li mi treba. TV je bio na stanju u 12:30.

Hm, jel to za vaucer a5000 mora korpa da bude min 35000 BEZ DOSTAVE?
Ja mislio mozes uzeti nesto npr. za 34.500, dostava tipa 850, sve ukupno >35000 i iskoristis vaucer.
Ali ne zeli, izbacuje gresku: voucherify-custom-min-cart-level-35000

Tek kad stavim proizvod/e >35000 (bez dostave) tek tad prihvati vaucer.

Sve mi bilo u glavi da je sa sve dostavom.
Moja greska.

Meni su jutros iz aplikacije nestali naruceni artikli, jedan je srecom na dostavi a drugi poruceni jos nije spakovan, sta se desilo pojma nemam.
Poslao sam upit podrsci pa cekam odgovor, mozda neko imao slican slucaj?

Jel ima neko ceka kurira mozda za neki povrat? Podneo sam zahtev 11.01 i dalje nema kurira, kapiram da je guzva i sve ali dve nedelje je bas mnogo. Jos samo fali da mi kazu proslo vam je zakonskih 14 dana za povrat.

Jel ima neko ceka kurira mozda za neki povrat? Podneo sam zahtev 11.01 i dalje nema kurira, kapiram da je guzva i sve ali dve nedelje je bas mnogo. Jos samo fali da mi kazu proslo vam je zakonskih 14 dana za povrat.
Ja čekam od 7.1. za povrat patika.
Na sajtu u "Moji povrati" piše taj datum povrata, tako da ne mogu da ti kažu da je prošlo tih 14 dana.

Cekam misonju narucen 15 01.Te spakovan ,te kod kurira,a dostave nigde.Kad narucim Nestor sa KP desi se Dana's narucim u podne,sutra pre podne Sam preuzeo packet.

Ovaj fox tv od 43" za 10.000 vec nije na stanju. Uneo sam podatke i da kliknem poruci i izbacise da ne moze... 🤮

Imam utisak da ih negde oko 12:20 uvek i uklone kao po nekom tajmeru. Jedino sto ne znam je kad je vreme pustanja ponude.

Pise ti - u podne.

I meni izmace, hteo sam da uzmem jedan za penzionere ali sam se kasno setio.

Nazad
Vrh Dno