Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za iPhone

• Začetnik teme Začetnik teme rix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovde piše da je original, a imaš i ovu drugu varijantu koja je takodje jeftinija 😃

Uzete 2 zastite za kameru i staklo sa sajta, stiglo za 2 nedelje paket je bio 42 evra bez dazbina ikakvih kod nas proslo. Zastite na 2 telefona zalepljene bez problema perfektno.

Vidim da Spigen ima svoj store na AE. Što ne naručite od njih? Mislim i da su cene ok

Jucer dosla Nomad za 17. Bas je dobro urađena ovakp na prvu. Vrijeme ce pokazati koliko je kvalitetna.

Stigo dbrand. Bas se potrudili oko pakovanja, verovatno je zato i cena jaca 🙂

Pogledajte prilog 512602 Pogledajte prilog 512604Pogledajte prilog 512603

Elem Prism 2.0 staklo je top, prvi put da koristim staklo koje nema black edge ivice, uvek je nekako falilo to malo pixela sto mi je prekrivalo, sad vise ne kao sto moze da se ivdi na slici. Medjutim vidim da corneri nisu top, ili je problem sto je slika za iPhone 16 PM, nisam uspeo da nadjem za 17 PM.

Pogledajte prilog 512605

Maska ko maska, Grip je stvarno neka svoja posebna prica, no-slip je top notch. Manu bi stavio sto nije vise plis pozadi, pa me brine sta ce biti ako izmedju bude prasina / cestica. Fali mi deo da mogu da stavim wrist strap, nema one dve rupice kao na ostalim maskama. Inace uzeo sam leather black sticker, i mogu reci da je sasvim ok.

Magsafe sa tim stickerom pozadi drzi mi bolje nego kad stavim magsafe uredjaj na samoj poledjini telefona.

Pogledajte prilog 512606Pogledajte prilog 512607Pogledajte prilog 512608
Koliki je iznos na kraju sa sve poštarinom, carinom i pdv-om?

Standard shipping si birao pri poručivanju?

Dopadaju mi se njihova Prism 2.0 zaštitna stakla, ali još uvek razmišljam da li da ih poručim.

Salju Aramex postom. Na kraju doslo do Dubaia, pa su sa Aramex prebacili na UPS Express. Platio 10% carinjenje i 20% PDV, racun na cenu + 30% carina.
Sreca ne placa se spedicija kao kod fedexa.
ne znam sta da ti kazem trebas i da pazaris preko 60$ valjda kod njih da bi ti postarina bila besplatna.
Ako uzimas bez maske mislim da ti se ne isplati. Zar ne mozes negde da pronadjes slicna stakla? Meni obrni okreni sve to isto dodje ili si procitao da su bas tolko specijalna negde ? 😀

Salju Aramex postom. Na kraju doslo do Dubaia, pa su sa Aramex prebacili na UPS Express. Platio 10% carinjenje i 20% PDV, racun na cenu + 30% carina.
Sreca ne placa se spedicija kao kod fedexa.
ne znam sta da ti kazem trebas i da pazaris preko 60$ valjda kod njih da bi ti postarina bila besplatna.
Ako uzimas bez maske mislim da ti se ne isplati. Zar ne mozes negde da pronadjes slicna stakla? Meni obrni okreni sve to isto dodje ili si procitao da su bas tolko specijalna negde ? 😀
Hvala na odgovoru. Jedina slična stakla koja sam uspeo da pronađem su Spigen. Slična im je i cena. Dbrand mi se dopada zato što idu od ivice do ivice i nemaju rupu na prednjoj kameri nego prekrivaju ceo ekran. Bukvalno se ne vidi da je zaštitno staklo na ekranu. Plus, instalacija je jednostavna i idu 2 komada u paketu. Takođe, imam i njihov kod sa 20% popusta.

Reci mi samo još ovo, birao si Standard shipping? Vidim na njihovom sajtu da imaju 3 opcije za dostavu. Pretpostavljam da je Aramex za Standard opciju.

Hvala na odgovoru. Jedina slična stakla koja sam uspeo da pronađem su Spigen. Slična im je i cena. Dbrand mi se dopada zato što idu od ivice do ivice i nemaju rupu na prednjoj kameri nego prekrivaju ceo ekran. Bukvalno se ne vidi da je zaštitno staklo na ekranu. Plus, instalacija je jednostavna i idu 2 komada u paketu. Takođe, imam i njihov kod sa 20% popusta.

Reci mi samo još ovo, birao si Standard shipping? Vidim na njihovom sajtu da imaju 3 opcije za dostavu. Pretpostavljam da je Aramex za Standard opciju.
Ne secam se sta sam birao shipping mi je bio 0.00$
Vrlo verovatno standard jer sam mislio iskreno da salju klasicnom postom i da ce stici preko poste srbije 😀 hteo sam da izbegne i fedex, ups, dhl, al eto kako se zavrsilo.

Javi posle na dm ako taj popust moze da se deli gledam zeni da uzmem masku za obican iphone 17 i stakla.

Sto se toce stakla pazi oko instalacije istog:

Ja tipa imam malo vise gap izmedju maske i stakla na desnoj ivici nego levoj. Neprimetno je samo je problem sto ja to znam i imam problem u glavi kad nisu dve strane simetricne ili kad odstupa nesto za 0.05mm 😂

Veliki pozdrav, prelazim uskoro sa iPhone 15 na iPhone 17 Pro Max i sada gledam koji adapter bi mi najviše igrao za 17 PM, da li oriđinale Apple ili da vijam Ankerove? I da li da ostajem na 20W ili da penjem na 40W?

Da li je neko skoro kupovao nešto sa Spigen Poland? Do sada sam poručio gomilu stvari i sad pokušavam novu porudžbinu ali nešto ne radi. Dobijem poruku "There was connection error... " što nema smisla.

Najverovatnije uzimam za par meseci iPhone 17 i sve se već raspitao za uplate uz moj 13 Pro Max.
Pitanje je za ovu skroz providnu požuteće li vremenom sa strane? Zato bih uzeo i ovu providnu ali sa crnim ivicama. Najverovatnije ću Sage Green, meni je prelep. Hvala, društvo.
P.S. Verujem da vam ovo neće biti komično pošto verujem da većina nas kupi masku/maske pre samog moba. 😆Živeliii!
IMG_2188.jpegIMG_2189.jpeg

Apple tek posle par godina dobije boju, što je super.
Rhinoshield takođe.
Uglavnom su to PC blend maskice.

Има ли неко искуства са оваквом заштитом, како делује у руци, повећава ли много масу телефона?

Prilozi

• IMG_8162.jpeg
    IMG_8162.jpeg
    280.1 KB · Pregleda: 40
  • IMG_8163.jpeg
    IMG_8163.jpeg
    267.6 KB · Pregleda: 40
zastita treba da bude u stanju da apsorbuje udarac, metal ce ga samo preneti na telefon..

zastita treba da bude u stanju da apsorbuje udarac, metal ce ga samo preneti na telefon..

Изгледа да на ивицама има неку врсту пластике или силикона управо за апсорпцију ударца… Још једно питање се поставља а то је дал омета мобилни и вифи сигнал. Погледао сам управо видео на ЈТ о овој заштити:

Kako pručujete sa Spigen PL za Srbiju? Kad stavim da sam u Srbiji, delivery deo mi daje samo PL mogućnost

Kako pručujete sa Spigen PL za Srbiju? Kad stavim da sam u Srbiji, delivery deo mi daje samo PL mogućnost
Ja sam pre nekoliko godina kupio Spigen preko poljskog ebay (ebay.pl), evo izgleda da može i dalje tako, ne znam je li cena ista...

Prilozi

• IMG_4419.jpeg
    IMG_4419.jpeg
    125.3 KB · Pregleda: 39
Naručen ovaj ovitek 🙂 Malo duže se čeka Imam na pixel 8 pro isti, kamera odlično zaštićema kao i ekran.

Apsolutno su nas izbacili iz nekog razloga. To je od skoro, pošto sam pre nekoliko meseci poručivao sa njihovog sajta.

Kupio sam sa Poljskog sajta Spigen EZ Fit stakla (dva u pakovanju sa plikatorom) i kao po pravili nakon tri meseca u gornjem levom uglu počnu da se odvajaju.
Kada sam kupio telefon stavio sam neko no name staklo u radnji u gradu koje je izdržalo godinu dana i onda pokazalo odvajanje.

Nazad
Vrh Dno