Šta je novo?

Gaming - bizarno, smešno, zanimljivo

what-a-difference-v0-pon4gybc5y9g1.webp

1767357749741.png
stari dobri operation flashpoint.

^
Kupio sam ga u jednom supermarketu pre nekoliko godina.
Kasirica se iznenadila kada je videla da figurica kosta 1000 dinara 🙂
Vidim da je ta figurica sada malo skuplja.

Anthem game servers will permanently shut down on January 12, 2026.​

Sećam se kad sam prvi put video ovaj trejler - radost, ushićenje...
Žalosno kako se završilo.

Steta bas jer je igra dosta dobra, ali je falilo nesto da ima pravi hook za veliki broj igraca.
Na kraju nisu ponudili exploration, originalne eventove i ostalo je da se do ludila grinduje za svaki % unapredjenja oruzja i armora.
Sinergija izmedju saigraca je isto veliki faktor i meni je bilo jako tesko da nadjem normalne ljude

Screenshot 2025-12-28 151635.png

Da bi im CP77 izgledao kao sa onih fotorealisticnih videa morali su da instaliraju 72 moda.
A u komentarima ih ljudi zezaju kako je to smesan broj.
Neki pisu kako u Skyrim ubacuju po 1500 razlicitih modova 😱
A ja se osecao kao haker kada sam u GTAV ubacio 20 modova 😆

Na izlozbi Sveta kompjutera se moze videti nekoliko retro racunara pa zbog toga vredi prosetati se do Galerije Srpske akademije.
Planiram da posetim izlozbu ako Bg ne bude okovan ledom kao prethodnih nekoliko dana.
Slike tih racunara mozete pogledati na sajtu Sveta kompjutera ali cu ih slikati i okaciti slike u ovu temu ako budem posetio izlozbu.

Da li neko ima prvi jubilarni broj SK-a koji je izasao na 10. rodjendan casopisa?
Stavite nekoliko slika tog broja u ovu temu ako ga imate u kolekciji.

Poslednja izmena:
nemoj boegracki, samo stancaju dvosmislene himne kriminalcima i onima koji bi to da budu.
mozda se ovi ubisoftovci odcepe pa oforme neki nov studio i lupe jos jednu samarcinu tipa expedition 33

Od 10. januara ce se u Beogradu odrzati Evropsko prvenstvo u vateroplu a verovatno ce ispred Arene moci da se gleda klizanje na ledu ali ne umetnicko 😉
Odlicna prilika da se setimo jedine vaterpolo igre za Commodore 64 iz 1987.

Igram Sniper Elite 5, i malo mi je sto se pojavio glitch gde respawnujes sa mrtvim Nemcem na ramenu, koga apsolutno ne mozes da se resis, vec mi se zaglavilo i oruzje. Ne mogu reci da sam se namucio, ali bilo je natezanja da ubijem 20 Nemaca u jednoj sobi pistoljem sa lesom na ramenu.

Screenshot (2).png
Screenshot (4).png

Za ljubitelje homeworlda stize nesto slicno

Evo i prve slike Lare.

lara-croft-sophie.jpg

u4bmq3wznfdg1.jpeg

Nazad
Vrh Dno