Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Moras da pritisnes u Notifiactions and Sounds > Notifications for chats odeljak > pise ti tap to change pa mozes da menjas pojedinacno za grupe stvari, prva ti je za Private Chats

Prilozi

• Screenshot_20251222_224156_Telegram.jpg
    Screenshot_20251222_224156_Telegram.jpg
    42.6 KB · Pregleda: 34
Probaj Telegram plus ako ne možeš običan da nateraš da radi

Nema znacajne funkcionalne razlike, Plus ima i teme i moze se vise prilagoditi.

Potrebna mi je internet radio aplikacija koja je "najuser friendly" za noobove. Hoću gospodži da namestim na telefonu za Android Auto tako da mora da bude ekstra prosta i pregledna.
Još ako ima widgete za radio stanice ihaa.

Zašto internet radio za android auto? Imam neku kung fu multimediju u kolima na kojoj ne radi radio u pozadini ako odem na Android Auto (zbog navigacije npr). Znači ili AA ili FM radio. Da bi rešio radio + navigacija, mora internet radio (downloadovana muzika smara).

Nijedna nije baš noobproof
Pominjali smo
VRadio je fenomenalna app, može da se nađe narodno izdanje

Ja koristim Simple Radio i bas je ono simple😀. Ima da se nadje pro verzija na netu nema nikakvih reklama i AA je vidi

Ja već godinama koristim online radio box, moglo bi se reći da je noobproof, a radi i na android auto.

Konačno popravljen Solid Explorer tako da radi i na Android/Google TV uređajima 🙂
Nema je na PlaxStore-u, ali može da se skine APK odavde i instalira na TV:

Screenshot-20260109212203.png

Ja sam jedan od vernih korisnika Solida.. I radujem se ovome.
EDIT:Kad skinem aplikaciju,Solidexplorer je u ekstenziji APKM, umesto APK.
Kako to prebaciti u APK?

Poslednja izmena:
Da, samo instaliraj na tv:

Odobri dozvole i instaliraj taj apkm fajl preko apkmirror installer aplikacije.
Da instaliram na TV prvo "Apkmirror installer", pa posle toga kroz njega da instaliram Solid explorer.apkm??Tako?

Konačno popravljen Solid Explorer tako da radi i na Android/Google TV uređajima 🙂
Nema je na PlaxStore-u, ali može da se skine APK odavde i instalira na TV:

Screenshot-20260109212203.png
Džaba kad i dalje ne vidi fajlove u Android/Data na Androidu 14, ili ima nešto novo?

Ne vidi tu, ali to mi i ne treba, važno je da vidi internal memory i fleš 🙂

Apdejtovao mi se android na 16-icu i prestade da radi YT Revanced a ni YT Music. Jel to do androida ili neki trenutni problem sa revanced-om?

Meni radilo sve normalno, jutros apdejtovao na A16 u malopre da pustim YT i neće, samo kao učitava.

Edit: sad probao preko mobilnog neta i sve radi normalno, čim uključim wifi opet ne radi. Sve ostalo radi na wifi-u samo YT i YT Music neće. Probao i reset rutera i nema promene. Jel imao neko slično iskustvo?

Poslednja izmena:
Apdejtovao mi se android na 16-icu i prestade da radi YT Revanced a ni YT Music. Jel to do androida ili neki trenutni problem sa revanced-om?
To je po svoj prilici problem na relaciji tvoj konkretan telefon + android 16.
Android 16 inače radi sa revancedom uredno.
Probaj uraditi reset network settings (telefona), možda pomogne.

Nazad
Vrh Dno