Šta je novo?

Koje stripove čitate?

• Začetnik teme Začetnik teme ABET
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li je neko čitao Korto Malteze stripove u izdanju Darkvuda? Kakva su iskustva?

^
Imas nekoliko recenzija na sajtu stripovi a verovatno na forumu tog sajta ili youtube recenzijama mozes da nadjes dodatne informacije tim stripovima.
@involver
Novi Gaston kosta 1100 dinara u striparnicama i na sajtu izdavaca stripa od kada se pojavio kod nas.
Preporucujem ti da kupis stripove Umpah-Pah i Spiru tokom sajamskih i praznicnih popusta u knjizari Carobna knjiga.
Cini mi se da su tri puta godisnje stripovi u toj knjizari na velikom popustu a ja sam Spiru tvrdokoricene trobroje placao hiljadu dinara.
Najkulin Spiru sa slike trenutno kosta hiljadu dinara.
spiru01sc-800x1090.jpg

Da li je neko čitao Korto Malteze stripove u izdanju Darkvuda? Kakva su iskustva?
Ja sam samo bacio oko. Izgledaju mi ok, mada mi je bolja Komuna ali samo po sadržaju - imaju neke stvari na početku, neke dodatke koje kod nekih drugih nijesam vidio, e sad, kod kojih, ne znam, gledao sam tonu kortovih stripova. ono što jekod komune baš loše je povez, listovi ispadaju poslije dva prelistavanja stripa

@N3n0
Nema na cemu.
U Italiji je izasao Korto Malteze album a na youtube-u mozes da pogledas Corto Maltese crtanjce. U youtube pretrazi napisi i Korto Malteze a ne samo strani naziv stripa.

@involver
Nema na cemu.
Guglaj Carobna knjiga vesti ili Carobna knjiga stripomanija pa pogledaj spisak stripova cije cene su bile na popustima prethodnih godina.
Neki stripovi ce biti jos ove godine na popustu jer se povlace iz prodaje tj. prodaje se preostala remitenda.
Prosle godine je novogodisnja Stripomanija pocela 20. decembra.

Poslednja izmena:
^
Nikada nisam kupovao njihove stripove preko aplikacije.

@involver

Od 19. do 28. decembra ce stripovi biti na popustu u knjizari Carobna knjiga.
Uskoro stize novi Asteriks.
1765359246_Asteriks%2041%2000naslovna.jpg

Zbog svih ovih neželjenih i neočekivanih okolnosti, ovogodišnja Stripomanija će biti produžena do 31. 12. u svim klubovima čitalaca Čarobne knjige, kao i na našem sajtu.
Na sajtu Carobne njige pise da ce novi Asterix moci da se kupi od 24.12.

Poslednja izmena:
Meni strip nije strip bez Zagora 😁

Prilozi

• 20251217_200503.jpg
    20251217_200503.jpg
    364.3 KB · Pregleda: 60
Meni strip nije strip bez Zagora
Mogao si nekoliko slika He-Man and the Masters of the Universe Newspaper Comic Strips da stavis u ovu temu.

Poslednja izmena:
Imam i veliku kolekciju raznih "Masters of the Universe" stripova....posle neprikosnovenog Zagora,oni su mi omiljeni...pa posle njih ide Marti Misterija,pa onda Dilan Dog...

Pocela je stripomanija u knjizari Carobna knjiga i na njihovom sajtu moze da se vidi spisak stripova koji su na popustu. Pogledajte spisak na sajtu Carobna knjiga vesti.
Čarobna knjiga odlučila je da od ove godine bolje prilagodi tiraže svojih stripskih izdanja potrebama tržišta, kao i da za sve naslove koji budu objavljivani od 2025. i nadalje ukine akcijske cene (500 dinara, 1.000 dinara, itd.).
Jos ove godine ce na stripomaniji 120 stripova moci da se kupe na akciji.
Na sajtu moze da se procita preview vecine stripova ali ovaj put u vest o novogodisnjoj stripomaniji nisu stavili linkove za sve stripove.
Mozete da pogledate vest o letnjoj stripomaniji ili sajamskom popustu jer cete tamo naci vise linkova.

Poslednja izmena:
Meni strip nije strip bez Zagora

Zagore , Zagore - ručak ti zagore. Ja sam počeo ponovo, ali ne kao nekad da sakupljam stripove. Mada veći akcenat sam stavio na meni nove junke, kao na primer Dampyr ili BRAD BARRON.

Imam i veliku kolekciju raznih "Masters of the Universe" stripova....posle neprikosnovenog Zagora,oni su mi omiljeni...pa posle njih ide Marti Misterija,pa onda Dilan Dog...
Mr. No, Komandant Mark, Tex Wiler, Kapetan Miki, Alan Ford, Blek Stena . Od pisanih naših domaćih Lun kralj ponoći, jedan od omiljenih kao i Hejzi. Uff kakva su to vremena bila 😔. Ima li negde neka biblioteka gde se ovo može naći u digitalnom formatu? Imam od Alan Forda i dalje cd disk od kolege iz vojske davne 2001 godine gde mi je narezao brdo epizoda. Rado im se vraćam a disk i dan danas radi 😀.

Prvi link radi i ovo je neverovatno. Kako da se kontaktira gospodin koji je napravio ovo i pošalje neki 💲za trud? A drugi app prijavljuje da se ne može instalirati jer je predviđen za starije Android verzije.

Meni su obe app na Androidu 16.

Jesi li igrao point & click avanturu Martin Mystere: Operation Dorian Gray?
Pogledaj longplay te avanture na youtube-u i procitaj recenziju na sajtu Sveta kompjutera.
Pogledajte prilog 519241Pogledajte prilog 519242
Jesam,jako davno jos kad je izadla igra....na CD-u 😄

Ali nikada niaam stigao do kraja,point click avanture mi nikada nisu bile kaca strana....ali igra mi je bila zanimljiva jer sam je posmatrao kao neki interaktivni svet Martija Misterije......da razgledam kako izgleda njegov stan itd

Evo kod mene na Mi 14T Pro. E sad, kada direktno kliknem na ovaj link otvara mi aplikaciju na Google play, u pretrazi kada kucam naziv ne nalazi je. Cak kada kliknem na ime autora izlista njegove aplikacije bez ove.

1000107451.jpg

Morao sam da izguglam apk varijantu na netu i uspešno instalirao 🍻

Je l skuplja neko Teks Vilerove goblene? 😉

11.jpg

Poslednja izmena:
Kupio sam nekoliko stripova u knjizari Carobna knjiga a nadam se da je jos neko iskoristio da ih kupi dok su na velikom popustu.
Planiram da procitam strip Zagor Antarktik a mozete i vi da ga prelistate na youtube-u.

Nazad
Vrh Dno