Ja sam samo bacio oko. Izgledaju mi ok, mada mi je bolja Komuna ali samo po sadržaju - imaju neke stvari na početku, neke dodatke koje kod nekih drugih nijesam vidio, e sad, kod kojih, ne znam, gledao sam tonu kortovih stripova. ono što jekod komune baš loše je povez, listovi ispadaju poslije dva prelistavanja stripaDa li je neko čitao Korto Malteze stripove u izdanju Darkvuda? Kakva su iskustva?
Jel jos uvek nema neka fora da se skinu offline stripovi sa njihove aplikacije?
Na sajtu Carobne njige pise da ce novi Asterix moci da se kupi od 24.12.Zbog svih ovih neželjenih i neočekivanih okolnosti, ovogodišnja Stripomanija će biti produžena do 31. 12. u svim klubovima čitalaca Čarobne knjige, kao i na našem sajtu.
Mogao si nekoliko slika He-Man and the Masters of the Universe Newspaper Comic Strips da stavis u ovu temu.Meni strip nije strip bez Zagora
Jos ove godine ce na stripomaniji 120 stripova moci da se kupe na akciji.Čarobna knjiga odlučila je da od ove godine bolje prilagodi tiraže svojih stripskih izdanja potrebama tržišta, kao i da za sve naslove koji budu objavljivani od 2025. i nadalje ukine akcijske cene (500 dinara, 1.000 dinara, itd.).
Meni strip nije strip bez Zagora
Mr. No, Komandant Mark, Tex Wiler, Kapetan Miki, Alan Ford, Blek Stena . Od pisanih naših domaćih Lun kralj ponoći, jedan od omiljenih kao i Hejzi. Uff kakva su to vremena bila 😔. Ima li negde neka biblioteka gde se ovo može naći u digitalnom formatu? Imam od Alan Forda i dalje cd disk od kolege iz vojske davne 2001 godine gde mi je narezao brdo epizoda. Rado im se vraćam a disk i dan danas radi 😀.Imam i veliku kolekciju raznih "Masters of the Universe" stripova....posle neprikosnovenog Zagora,oni su mi omiljeni...pa posle njih ide Marti Misterija,pa onda Dilan Dog...
Jesam,jako davno jos kad je izadla igra....na CD-u 😄Jesi li igrao point & click avanturu Martin Mystere: Operation Dorian Gray?
Pogledaj longplay te avanture na youtube-u i procitaj recenziju na sajtu Sveta kompjutera.
Pogledajte prilog 519241Pogledajte prilog 519242![]()
Jos ove godine ce na stripomaniji 120 stripova moci da se kupe na akciji.Čarobna knjiga odlučila je da od ove godine bolje prilagodi tiraže svojih stripskih izdanja potrebama tržišta, kao i da za sve naslove koji budu objavljivani od 2025. i nadalje ukine akcijske cene (500 dinara, 1.000 dinara, itd.).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari