Registruj i koristi ili ako neces zanemari. Ne moras da im vracas.I ja da potvrdim, posle zahteva za prenos u MTS, stigao poziv iz A1 i ponuda 6 meseci po 1 i ostalo 50%. Sad samo ne znam sta da radim sa ovim katicama sto su mi poslali iz MTSa 🙂
Registruj i koristi ili ako neces zanemari. Ne moras da im vracas.I ja da potvrdim, posle zahteva za prenos u MTS, stigao poziv iz A1 i ponuda 6 meseci po 1 i ostalo 50%. Sad samo ne znam sta da radim sa ovim katicama sto su mi poslali iz MTSa 🙂
Moze i tako.😀… kanta! 🙂
Postpaid, NEO 23 pre. Sad Neo Super… bio na prepaidu ili postpaidu…?!
Yettel 30 jer je bio najbliži mom starom Neo 23. I u yettel su mi dali 50% na 24 meseca. Konta ponuda je bila 6x1 i 18x50% za Neo SuperZa koji paket?
Pričam o postpejdu, jer je čoveku bitno da ako prebaci dete na ugovor/postpejd da ne može da nabije račun dete na nekakve servise..Jesi li siguran da može? Što se pripejda tiče, VAS se u A1 ne može zabraniti ni preko aplikacije, ni na lični zahtev.
Mozda nekom znaci informacija za A1 da ako zelite uredjaj uz tarifu daju popust od 30% na pretplatu, nece vise.
Internet bez problema neo je a za minute i poruke pitaj da ogranice na tih 300 min 300 sms il 300 jedinica trebalo bi da moguDa li se sada može ograničiti potrošnja na A1 postpejd?
Hoću detetu da uzmem neosurf (ako ponude onaj popust nakon podnošenja zahteva za prenos) ali bih hteo da podesim ograničenje potrošnje, da ne nabeša račun na neke vas gluposti
Pa pisao sam, podneo zahtev za prenos broja u MTS i posle toga me nazvao agent A1 sa ponudom. Ja pitao radi reda za uredjaj i dobio odgovor da je onda popust na tarifu 30% i da ne moze vise od toga.Je l ovo u poslovnicu ili agent?
Hteo bih jedan broj iz yetela da prebacim... Sutra mi istice uo.
Za dete Globaltel je najbolje ,plus ako neki drugi broj prebacis dobijes 200 gb , odrzavas sa 500 din 150 minuta i ! 1gbDa li se sada može ograničiti potrošnja na A1 postpejd?
Hoću detetu da uzmem neosurf (ako ponude onaj popust nakon podnošenja zahteva za prenos) ali bih hteo da podesim ograničenje potrošnje, da ne nabeša račun na neke vas gluposti
Što se pripejda tiče, VAS se u A1 ne može zabraniti ni preko aplikacije, ni na lični zahtev.
Niko me nije ispravio, ali se ispostavlja da je ovo što sam napisao zastarelo! To jest, u potpunosti sam propustio, a malopre slučajno primetio, da je ova opcija dodata, možda čak i tek u poslednjem ažuriranju. Opis mu je, doduše, "manja unapređenja i ispravke", ali nisam ni ranije primetio da su imali pomen toga. Ovo je, dakle, sada ipak moguće, ali izgleda tek odskora. Kako sam naveo, ranije definitivno nije bilo moguće, čak ni na lični zahtev, prosto su na upite tog tipa odgovarali da nemaju tu opciju, makar za pripejd, dok za postpejd baš ne znam otkad može. Sećam se da je tu informaciju na forumu podelio i @uji, pa ga, evo, sad označavam da mu skrenem pažnju na to da je sad moguće.jer je na pripejdu drugačije (za to mi ne bi trebala potvrda), i to samo u A1. Nisam znao, ali čudno mi je onda što nikako ne dozvoljavaju to za pripejd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari