Imam ja, možda ti pomogne moj mini review na forumuDa li mozda neko sa foruma ima G502 X klot varijantu (zicani bez argb-a)?
Mozes da podesis taster da sluzi za menjanje profila, ja sam tako uradio. Mislim da g-shift ne moze da se "zakuca", ali baguje mi softver njihov pa sam ga obrisao.Hocu da kazem, koristim misa u profilu i samo da aktiviram G-Shift i otkljucan je podprofil. Dali jr to moguce?
Nemojte se smejati, ali meni je ovo najbolji form factor. 😅
Otkrio sam ga tek pre koju godinu i preporodio se.
Da, ili kao Viper V3 Pro, mada sad gotovo svi misevi furaju taj oblik.Deluje osti oblik kao superlight.
Neki drugi mozda da se preporuci u tom cenovnom rangu do 50e?Ja bih uzeo G305. Baterija traje mnogo duze. Niko ne pravi efikasne senzore i kontrolere kao Logitech.
Ako ga bas trosis, M4 menjas/punis bateriju jednom mesecno, G305 jednom u 3 meseca.
Asusov softver je krshina, mada kada ga podesis jednom, sacuvas na memoriju misa i moze uninstall.
M4 je PBT, kao kapice na mehanickim tastaturama. Teze se zamasti od G305.
Asus bi trebalo da ima dugotrajnije prekidace, mada ako imas lemilicu to se promeni relativno lako.
M4 je laganiji od G305.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari