evo uspeo sam ja nakon 5-6 meseci i ko zna koliko novih naloga... uz pomoc novog telefona.takodje nemam preko 5 meseci cc. moljakao sam podrsku, pretio d cu ugasiti nalog, trazio da mi vrate pare na racun, ali nista, tako da ako neko uspe da ih ubedi neka napise kako.
Probaj da kupis nešto bez korišćenja kupona, ja sam uzeo neku sitnicu i posle dva dana mi se opet pojavio cc.takodje nemam preko 5 meseci cc. moljakao sam podrsku, pretio d cu ugasiti nalog, trazio da mi vrate pare na racun, ali nista, tako da ako neko uspe da ih ubedi neka napise kako.
Ja sam kupio ali sa onim kuponom od 500din na preko 501din. Pazario oko 2k dinProbaj da kupis nešto bez korišćenja kupona, ja sam uzeo neku sitnicu i posle dva dana mi se opet pojavio cc.
A isto nisam imao cc par meseci
Nakon što sam kupio, platio kreditom. Možda je i slučajnost onda, ko zna..Ja sam kupio ali sa onim kuponom od 500din na preko 501din. Pazario oko 2k din
Evo i dalje nema CC...
Jel su ti vratili kad si kupio , ili kad ti je stigao paket?
ja mislim da je totalno random. Pocetkom godine sam ih za redom dobijao do marta, od tad nista. Pravio sam nove naloge, sa novim brojem/mejlom, pravio sam na PC-u kroz nekoliko emulatora... Pre neki dan sam kupio novi telefon, napravio nalog i odmah dobio CC. A sutradan dobio i drugi cc.Koliko dugo niste imali CC, jel ste u medjuvremenu imali kupovine od kad vam je ukinut, i da li ste cimali podrsku da vam vrati promociju?
Nisu mi nudili cc sigurno mesec ipo-dva, pre toga sam uglavnom dobijao ponudu 2100/3000+. Skoro tek se pojavio sa boljim ponudama koje sam iskoristio,pisao sam ranije. Sad su malo smanjili,daju 4100/5000+ i ne mogu da dodam proizvode iz korpe. Nisam pisao ni podrsci niti sta,kupovao sam sa kuponima ili ono kupis 2 proizvoda da dobijes kupone, tako da mislim da je random ili po nekom njihovom sistemu saraju sa ponudama.Koliko dugo niste imali CC, jel ste u medjuvremenu imali kupovine od kad vam je ukinut, i da li ste cimali podrsku da vam vrati promociju?
Neki razlog?poslat mini-pc sve redovno, al dobro leteće nazad
Meni je prosao carinu. Treba da stigne u ponedeljak. Ako neko ima neki drugi proizvod neka pise.poslat mini-pc sve redovno, al dobro leteće nazad
Za to mislim da dele ban na cc. Mozda je bolje da mini PC proda ovde pa i ispod cene, a kredit iskoristi za nesto sto mu stvarno treba.Covek je hteo da kupovinom dobije povrat kredita + da mu vrate novac od kupovine jer nisu slali te mini-pc, tako da dobije novac nazad i plus kredit na kupovinu, sada će ga vratiti i dobije nazad novac, a povrat kredita je već ostvario.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari