Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Ja sam na nekim nalozima čekao skoro 5 meseci da vrate CC, pa sam ih na kraju obrisao i deinstalirao aplikaciju. Ni na jednom starom nalogu već duže vreme nisam dobio CC, samo na nekim novim + novi telefon/email

takodje nemam preko 5 meseci cc. moljakao sam podrsku, pretio d cu ugasiti nalog, trazio da mi vrate pare na racun, ali nista, tako da ako neko uspe da ih ubedi neka napise kako.

Danas m se pojavio neki CC....na 6000 vraca 4900 rsd ali artikle nisam mogao da biram iz korpe vec samo iz ponudjene stranice.
Inace i kod mene su ukinulu CC. kao i kod vecine.

Meni je taj izašao, ali radila lupa, mogla sam da biram artikle.

takodje nemam preko 5 meseci cc. moljakao sam podrsku, pretio d cu ugasiti nalog, trazio da mi vrate pare na racun, ali nista, tako da ako neko uspe da ih ubedi neka napise kako.
evo uspeo sam ja nakon 5-6 meseci i ko zna koliko novih naloga... uz pomoc novog telefona.
dobio sam ovaj 250%. Na potrosenih 14.000rsd vracaju 11.000

Dobih pre 20ak dana Redmi Note 14 8/256 za 99din, izasla mi reklama bukvalno 3min pre 20h i ja kao ajde da probam, udjem i pocnem da klikcem 15ak sec ranije kako je neko ovde savetovao, i dobijem. A i cc mi se vratio, sam od sebe pre 10ak dana, nisam slao nikakve zalbe nista. Prvo mi je dao dve bas dobre, 5750 na preko 5500 i 4700 na preko 5000. Posle je smanjio na 2100 na preko 3000. Ali zato pobrljao kupone, nudi mi neke bezveze, fazon 1000 din na preko 4000, 300din na sve, 2500 preko 8000 itd, ili ponudi normalne standardne kupone ali trazi da porucim 5 proizvoda umesto standardno 2. Verovatno je fora da negde dobijes negde izgubis, sigurno imaju neku kalkulaciju.
Sto se mene tice, za sad necu da gazim sefa Temua kolima 😆

Probaj da kupis nešto bez korišćenja kupona, ja sam uzeo neku sitnicu i posle dva dana mi se opet pojavio cc.
A isto nisam imao cc par meseci

• Like
Reagovanja: s5p
Probaj da kupis nešto bez korišćenja kupona, ja sam uzeo neku sitnicu i posle dva dana mi se opet pojavio cc.
A isto nisam imao cc par meseci
Ja sam kupio ali sa onim kuponom od 500din na preko 501din. Pazario oko 2k din
Evo i dalje nema CC...

Jel su ti vratili kad si kupio , ili kad ti je stigao paket?

Mislim da je to još uvek aktuelno, ali kredit treba potrošiti pre no što ga otkažu. Posle par narudžbi sledi višemesečni ban.

I meni se pojavio claim credit. Taman mi se nakupilo stvari u korpi. Ispucao stari kredit, doplatio 9000 i polako prikupljam novih 13.750 kredita.
1000009552.jpg

Koliko dugo niste imali CC, jel ste u medjuvremenu imali kupovine od kad vam je ukinut, i da li ste cimali podrsku da vam vrati promociju?

Koliko dugo niste imali CC, jel ste u medjuvremenu imali kupovine od kad vam je ukinut, i da li ste cimali podrsku da vam vrati promociju?
ja mislim da je totalno random. Pocetkom godine sam ih za redom dobijao do marta, od tad nista. Pravio sam nove naloge, sa novim brojem/mejlom, pravio sam na PC-u kroz nekoliko emulatora... Pre neki dan sam kupio novi telefon, napravio nalog i odmah dobio CC. A sutradan dobio i drugi cc.
Sad uzeo neki stari telefon na kom temu nikad nije instaliran. Napravim novi nalog i nista, nema

pravio sam porudzbine redovno. Neke sa kuponima, neke bez, neke vece, neke manje... Nista nije bio trigger da se vrati

Poslednji put put sam kupio početkom oktobra i tada sam dobio clam credit poslednji put. Od tada mi nije ni trebalo ništa da kupujem, pa sam tek sad i iskoristio taj kredit. Dakle, ništa nisam kupovao u međuvremenu niti kontaktirao podršku. Samo se pojavilo.

Evo stižu mini PC:

Sad mi nude novi claim credit svaki dan. Ali nemam još prokupljenih od prošlog, pa bi trebalo da trošim prave pare. I sad odbijam "ponudu"... a posle kad mi bude trebao, neće da mi nude.

Nisu mi nudili cc sigurno mesec ipo-dva, pre toga sam uglavnom dobijao ponudu 2100/3000+. Skoro tek se pojavio sa boljim ponudama koje sam iskoristio,pisao sam ranije. Sad su malo smanjili,daju 4100/5000+ i ne mogu da dodam proizvode iz korpe. Nisam pisao ni podrsci niti sta,kupovao sam sa kuponima ili ono kupis 2 proizvoda da dobijes kupone, tako da mislim da je random ili po nekom njihovom sistemu saraju sa ponudama.

Onda neka nas ne čudi ako povećaju cene i/ili smanje ponudu skupljih proizvoda. 🫠

Covek je hteo da kupovinom dobije povrat kredita + da mu vrate novac od kupovine jer nisu slali te mini-pc, tako da dobije novac nazad i plus kredit na kupovinu, sada će ga vratiti i dobije nazad novac, a povrat kredita je već ostvario.

Od kada nude CC povrat 16.000 za uloženih 14.000? Čini mi se dobra ponuda. Samo što čekam prethodni cc da se vrati da ne trošim keš bez veze.

Covek je hteo da kupovinom dobije povrat kredita + da mu vrate novac od kupovine jer nisu slali te mini-pc, tako da dobije novac nazad i plus kredit na kupovinu, sada će ga vratiti i dobije nazad novac, a povrat kredita je već ostvario.
Za to mislim da dele ban na cc. Mozda je bolje da mini PC proda ovde pa i ispod cene, a kredit iskoristi za nesto sto mu stvarno treba.

Nema šta da se misli, piše kad kupuješ unaprijed šta se dešava ako to probaš.

Koja je fora sa ovom flashsale promocijom? Citao sam par stranica unazad, ali nije bas jasno sta treba da uradim. Dodjem u 20:00 i da kliknem na "grab" dovoljno brzo?

Nazad
Vrh Dno