Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Bila je ovakva igra sa dijamantima. Sve ostale nagrade su bile ekstremno retke. Tada sam posle 2000 loptica jednom dobio najmanji kupon. Barem su novcici korisni ovoga puta

Preporuka za neku lampu koja se puni na usb c, da se koristi za osvetljene manjeg prostora, ne za usmerenu svetlost ili kombinovana, a da drži bateriju par sati?😊

Preporuka za neku lampu koja se puni na usb c, da se koristi za osvetljene manjeg prostora, ne za usmerenu svetlost ili kombinovana, a da drži bateriju par sati?😊
MOSLIGHTING Store

Da li je neko kupovao "strujne adaptere" koji idu u led plafonjerama,treba mi link od onih koji provereno rade?
Ja sam kupio 3 komada od razlicitih prodavaca i sa sva tri treperi plafonjera :(

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    11.1 KB · Pregleda: 65
Da li je neko kupovao "strujne adaptere" koji idu u led plafonjerama,treba mi link od onih koji provereno rade?
Ja sam kupio 3 komada od razlicitih prodavaca i sa sva tri treperi plafonjera :(

fora sa tim je da su posebni za sveke modele. Nisu univerzalni.

Imam jednu plafonjeru i na njoj je crkao taj adapter(kada se ukljuci svetlo lampa treperi) posle kupim drugu koja je nesto malo manjih dimenzija i da nebih skidao staru rekoh da probam da zamenim taj adapter i ova stara radi.
Sada mi je ostala nova viska a imao bih gde da je postavim ali nemam taj adapter posto sam ga prebacio na staru plafonjeru.

Dobri ste vi ako vam crkne samo strujni adapter pa zamjenite. Meni zajedno sa njim odu i diode na panelu (jer dodje visok napon). Malo me nervira to sto moram svaki put novi panel.

Mislim da nama ne daje kupone i nagrade besplatno, samo novčiće. Nek neko javi ako dobije nešto drugo osim novčića.
Dobio sam 3$ na 10$, rok za upotebu do 15og, tako da ce da zakaci 11.11. za nesto, verovatno neki dzojstik
0.79$ kroz MKD Coins

I just found this on AliExpress:
US $10.86 | CS42A 30W USB Type C Charger PD Fast Charge QC 3.0 Quick Charge for iPhone 14 13 pro Max Mini iPad - Charging Cable Not Included

Poslednja izmena:
RDT-20251106-1822542756968830295552970.png

Imam gomilu nekih stvari u listi za kupovinu, baš ću da ispratim :)
Sta je na spisku, ako nije tajna?

Na osnovu ovog videa, trebalo bi da može da se okreće.

Probao sam ona dva rsh smart taga, oba neće da se spoje sa Google hub aplikacijom, sve dozvole dao sve popalio i ništa, oni mogu da se ugase upale, zvučno se javljaju ali ovako su mrtvi.

Probao sam ona dva rsh smart taga, oba neće da se spoje sa Google hub aplikacijom, sve dozvole dao sve popalio i ništa, oni mogu da se ugase upale, zvučno se javljaju ali ovako su mrtvi.

I ja sam isto pokušavao 15ak minuta, nisam uspevao i onda se se odjednom povezaše. Kako pojma nemam.

Update vezano za smart tagove, nece sa samsung s23 ultra, nece sa s25, ali radi iz prve sa nekim realme telefonom, oba sam dodao najnormalnije, na prva dva se nista nije desilo, jednostavno se ne vide u aplikaciji.

Већи су попусти, и до 95%, док су за Србију занемарљиви.

Koliko bi me Carina odrala za ovako nesto
Screenshot_2025-11-09-09-57-36-454_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
I da li je neko narucivao Celestron ili bilo kakav dvogled sa Ali-ja?

Ovaj pinball je takva nameštaljka da se vidi na prvi pogled, Staje samo na 200, 300 i pinball i to je to.

Nego, probao sam (i nije mi uspelo) da pronađem "metalne" nalepnice, kvadratne, sa brojevima, one što lepe u
zgradama na poštanske sandučiće. Slika dole.
Brojevi su oko 3 x 3 cm. Zvao sam čak i prodavca koji je isporučio te sandučiće, oni to nisu lepili, nemaju brojeve.
Na aliju sam našao samo okrugle metalne pločice, što bi bio prihvatljivo, ne idealno ali u nedostatlu kvadratne
može i okrugla ali meni treba broj 79 a na aliju imaju samo do 30-35, to što sam ja pronašao .
1762727987125.png

Za brojeve za sanduče jesi li razmišljao o letraset brojevima i lepljivoj aluminijumskoj traci ili samolepivi tapet u odgovarajućoj boji a zadnja solucija je da naručiš da ti se odštampa. Može i samo broj na sanduče i eventualno scotch traka preko da zaštitiš.

Nazad
Vrh Dno