Makindzo
Poznat
- Učlanjen(a)
- 06.11.2023
- Poena
- 40
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 2600 | Arctic Freezer 34 eSports DUO
- Matična ploča
- ASRock B450M PRO4
- RAM
- 4x Corsair 8GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz
- GPU
- GeForce GTX 1660 OC 6G
- Storage
- Samsung 2TB M.2 NVMe 970 EVO PLUS
- Zvuk
- Wavemaster
- PSU
- Seasonic Focus GX-650w
- Kućište
- Thermaltake H100 TG
- Monitor
- LG LED 34WK500-P + 27" Full HD Philips
- Miš & tastatura
- Logitech MX Keys, MX Master 3S
- Ostale periferije
- StreamDeck XL, Wave3
- Mobilni telefon
- Iphone 16 Pro
- Pametni uređaji
- AWU 3
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Hvala za info.Važno je samo da imaš aktivnu pretplatu na AC+ vezanu za serijski broj uređaja. U slučaju bilo kakvog kvara / štete nosiš uređaj u neki od ovlašćenih Apple servisa i oni dalje rešavaju. Sve ostalo je nevažno, možeš da budeš prijavljen na uređaju na bilo koji Apple ID i da ga koristiš kako god želiš. Procedura je opisana XX puta u temi i to detaljno, po koracima.
Pomislio sam da sam se zeznuo sa icloud, uzeo sam 2tb plan, i do sada prebacio oko 150gb podataka sa OneDrive-a.
Oko 800GB sam prvo skinuo na win pa sad polako prebacujem preko win icloud drive app dok ne uzmem macbook pro.
App je uzasna, brda fajlova mi je obrisao jer sam prekinuo prenos (shut down) par puta.
Tako da, ako neko planira da radi isto, backup malo po malo, oko ~ 1GB.
Obavezno copy/paste, nikako drag&drop (u slucaju da nesto podje po zlu, nemate fizicku kopiju), mora ponovo da se skida sa drugog cloud provider-a. Pakao.
Meni je obrisao oko 20gb (icloud posalje u recently deleted, ali kada se odradi recover svi folderi su prazni).
Kada se pojavi zelena stiklirana ikonica onda sa win moze da se brise.
Ako mozes sibni mi na pm gde uzimas.Vidim da mnogi imaju problem sa plaćanjem, ja konkretno imam US nalog, novac na nalog dodam tako što kupim Apple Gift Card (ne znam jel smem da kažem na kojem sajtu), i onda Redeem-uejm Gift Card na App Store-u i to je to, sa tim balansom onda mogu da platim AC+ za Apple uređaje. Na tom sajtu, može da se plati direktno karticom, može i PayPal-om, nebtino iz koje si države i čiju karticu imaš.