Šta je novo?

iPhone 17

17 pro. Sinoc podešen prvi put. Sve peške instalirao, nisam prebacivao ništa sa androida.
Ovo malo dopunjeno je dok je bila aktivirana navigacija i stajao mi na wirelles Chargeru u autu.

Prilozi

• IMG_0035.png
    IMG_0035.png
    134.8 KB · Pregleda: 88
Kad smo kod (eksterne) memorije, može li nekako da se namesti da veliki video fajlovi idu direktno na tu memoriju, a ostalo iz Photos aplikacije na iCloud?
Mislim da samo radi snimanje na externi disk za ProRes 4k 60 i 120 frejma. Trenutno ne mogu nigde da nadjem da po defaultu video snimanja idu na disk kad je attached.

Da li neko moze da potvrdi ovu problematiku, treba da porucim ProMax, da se ne nerviram dzabe.

Ja neman ovih problema- americki model . Koristim Anker kabal i punjac.

Napokon nakon 46 dana od kad sam poručio iPhone 17 pro 256gb silver preko Yettela ,on je i stigao u poslovnicu u Lazarevac.

sa telefonima kao i sa softverom, sacekati 3 meseca pre bilo kakve akcije.

Upravo naručio svoj komad. 17 Pro 256 silver. Uzeo sam ga u BC za 165k sa dostavom. Sad treba sačekati kurira :geek:
Da li se svi pro prave u Kini ili ih ima i iz Indije? Da li može nekako po serijskom broju da se vidi gde je proizveden?

sta ste rekli za primerke iz USA? upitna garanca za neke delove, kao i nema fizicki sim slot?
da li postoji jos neka prepreka

gledam za suprugu, ja bih najradije 16 pro, ali me vuce americka verzika 17pro zbog baterije. Realno u odnosu na moj 15pm za nijansu ima slabiju bateriju, na tu dijagonalu ekrana terbalo bi da ima bolju ako ne i istu autonomiju kao 15pm

Koliko god prakticni i nekome potrebni (licno sam veoma ZA takve opcije nadogradnje), sve te naknadne skalamerije utico na prakticnost i jednostavnost koriscenja samog uredjaja.
Ako mu stavimo cage, dodatnu bat, dodatno osvetljenje, dodatni mikrofon, dodatni ext ekran.... dobicemo nesto veoma upotrebljivo za necije potrebe, ali daleko od "stavi me u dzep" price.
No, kako je krenulo, integracije postaju toliko normalne, da smatram kroz manje od 5 god cemo telefon kad dodjemo u kanc ili stan staviti na docking i on postati centralni igrac personalnog racunara, stavimo u rig i postaje centralni deo vlog/cinema snimanja, kombinacije su neverovatne.

Uopste ga nisam voleo dok nije krenuo sa svojim silikonom, toliko sad postajem fanboy te firme.
Rusim samom sebi najjacu predrasudu koju sam imao.

Good job, Apple. Iphone 17 Pro max here I come ;)

Nazad
Vrh Dno