Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Svi tako salju nije to nista neobicno kod nasih.. kod mene u kutijama za maticne, stare graficke tipa gt 710 i sl.

I ja podržavam, meni su tako spakovali ruter, originalna kutija pa kutija od maticne, bolje se zastiti sadržaj.

Neka zapakuju naravno, nije problem, ali je smešno jer se ljudi žale da im skuplje stvari nikako ne upakuju i još izlome kutiju a onda pišljivog miša ili usb upakuju u kutiju od matične ploče. Nigde logike

Poslednja izmena:
Ja sam dobijao u kutijama od maticnih i grafickih do sada SSD, flash disk i mobilni telefon.
Nista od toga nije bilo dodatno zasticeno, zaglavljeno u samim kutijama vec je landaralo okolo, telefon je preminuo posle 24h rada.
Ne mogu reci da je to uzrok ali ne iskljucujem...

I na Amazon.de by default salju u originalnim kutijama proizvoda sa nalepljenom DHL nalepnicom. Mora prilikom porucivanja eksplicitno da se izabere da ga isporuce u Amazon pakovanju (koje je cesto samo papirna velika koverta prko kutije).

Meni je svaki proizvod od sparka dolazio zapakovan perfektno uglavnom u njihove ananas kutije, koliko puta u ogromnu kutiju punu papira celofana sa malim proizvodom unutra, kako god uvek full zapakovano kako se ne bi ostetilo

Trebalo mi je 10rsd da predjem granicu za vaučer. Prodavac spark, sortirao sve proizvode i izabrao vlažne maramice od 20-30 rsd.
Stiglo je odvojeno.
1. Proizvod, malo veći sa zalepljenim raznim nalepnicama i malo prljavom kutijom. Što inače baš ne cenim. Svojim kolegama uvek insistiram da koriste streč foliju kada šalju original pakovanja bilo čega da se ambalaža zaštiti.
2. maramice u ananas kutiji, okvirno 20x15x10cm. Valjda da se zaštite od lomljenja.

Ispašće da sam počeo da ih pljujem, ali od 4 pošiljke do sada, sa 3 sam imao veliki problem.

I plus još na te 3 čekam 15 dana već da mi jave kad ce da preuzmu proizvod koji vraćam jer nisu poslali pravu boju (rok od 14 dana je bio i pored toga čekam i dalje ništa se ne mrda). Blagi užas i neorganizovanost

Trenutni problem sa jednim većim paketom je da je rok isporuke trebao biti do 30-og. Medjutim posto se ništa nije dešavalo a meni akumuliralo nezadovoljstvo sa njima pisao sam im mejl i onda naprasno u petak piše da kurir preuzima paket,medjutim do sad i dalje ni poruke da ce danas stici niti ičega od informacija

Inače da me razumete, ovaj paket čekam sad već ja mislim pa preko 15 dana, pa sa Alija bi stigao sunce mu

Patike su mi jedine stigle odmah 🙂
Od PC practica sam naručio inače, a City šalje. Moje mišljenje je da taj City puca po šavovima

Sigurno nije problem do City Express-a, imala sam dva paketa od Lilly online prodavnice u prethodne 2 sedmice, koji su stigli sutradan nakon slanja. Nisam zadovoljna CE kurirskom službom, ali u ovom slučaju, verujem da krivca treba tražiti na drugoj strani.

Prvi put vidim ovakav status, sad cekamo kao da je sa aliexpressa?

Status Pošiljka je u tranzitu iz inostranstva
Stiže od 30.10. do 03.11.
Dostavljač Ananas Express

Prvi put vidim ovakav status, sad cekamo kao da je sa aliexpressa?

Status Pošiljka je u tranzitu iz inostranstva
Stiže od 30.10. do 03.11.
Dostavljač Ananas Express
Cekaju da stigne sa TEMU, pa onda ide ka tebi :)

Kada izlistam proizvode u gridu, cena je 61 hiljada, kada stavim u korpu cena je 72 hiljade. Jel ovo postalo redovna pojava posto mi se isto sinoc desilo za jos par artikala na koje sam hteo da primenim vaucer a5000.

Screenshot from 2025-11-06 10-54-18.pngScreenshot from 2025-11-06 10-56-21.png

Imaju nekad te bagove, bice ta cena validna opet.

Isto mi se desavalo kad sam gledao procesor.

Ne znam sto se to desava.

Dzaba mi da bude opet ta cena ako nemam vaucer :(

Imaju nekad te bagove, bice ta cena validna opet.

Isto mi se desavalo kad sam gledao procesor.

Ne znam sto se to desava.
Dešava se kada upravo istekne period u kojem je trajalo sniženje, iz nekog razloga cene u gridu mogu da ostanu neažurirane neko vreme, ali kada otvoriš stranicu proizvoda imaš aktuelnu cenu.
Da li će opet biti na akciji - možda hoće, možda neće. Verpvatno hoće, ali pitanje je kada.

Treba proveriti kodnu oznaku jer se samo tako može znati šta je u pitanju.

Ovako mi deluje da je u Ananas ponudi laptop sa TN displem (čim nije navedeno da je IPS) a takav treba izbegavati.

U kom smislu? Ništa se nije promijenilo.

Vrh Dno