Sirius9
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.09.2007
- Poena
- 525
Jesi li stavio onu "fabričku" aplikaciju preko qr koda iz uputstva ili koristiš neku drugu?I meni dva komada stigla, rade posao.
Jesi li stavio onu "fabričku" aplikaciju preko qr koda iz uputstva ili koristiš neku drugu?I meni dva komada stigla, rade posao.
Treba mi samo da je podesim kao tajmer i da ne diram viseJa imam tu od 20A. Ako hoces da ti meri potrosnju ili da je palis i gasis naravno da ti treba wi-fi.
Moja (tuya) može, jednom kad joj odradiš schedule ostaje joj čak i kada je offline.Treba mi samo da je podesim kao tajmer i da ne diram vise
Iz ove radnje sam uzeo
Svi proizvodjaci telefona imaju razlicite protokole za punjenje, moras da trazis za svoj telefon.Da li je mozda neko kupio kabl za punjenje tip c na tip a od 5 ampera da podrzava brzo punjenje do 100 W ?
Ako moze preporuka ?
Da li je neko kupovao Sandisk SSD ili skuplje stikove sa AE? Gledam Extreme Pro USB, 3x je jeftiniji nego kod nas, jesu li to stvarno originali?
Ne znam da li se protokoli podudaraju, mislim da ja imam viska nov takav kabal.Radi se o realme 8 pokidao se kabl kod tip c konektora a nmg nigde da pronadjem nista slicno na domacim sajtovima.
Tip c na tip a, 5A do 100W i da je pleteni.
Da li je neko imao iskustva sa ovim brendom toocki ?
Komentari su okej, "buydig" store ima 4.9 ocenu od preko 20k prodaja, ne znam... deluje skroz okej ovako sa strane. 😄Nemoj da gajiš prevelika očekivanja. AliExpress je prepun kopija. Čak i prodavci koji imaju onaj stiker "Certified Original" valjaju kopije. Sve one memorijske kartice, Logitech miševi, pa verovatno i taj Sandisk. Pogledaj komentare i slike kupaca, pa proceni...
To zaboravi za bojler i one uticnice od 20A , samo nesto jace kao sto ti predlozio @faXcooLJa sam mislio na ovako nesto pošto se vezuje na postojeći prekidač za struju
![]()
16A 20A Tuya WiFi Smart Switch 2-way Control Mini Smart Breaker Work With Smart Life Alexa Google Home Alice
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com

pre 5 godina sam uzeo dva ssd Sandiska pro plus i bio skeptican. Tvrdim iskreno da bolji i sigurnii disk nisam imao. Tad sam 500gb placao oko 50dolara. Posle toga sam uzeo dva usb Sandisk ultra od 128gb, koje sam platio papreno, ali je taj usb i dan danas posle hiljade fajlova i dalje brz, ne greje se i slicnoDa li je neko kupovao Sandisk SSD ili skuplje stikove sa AE? Gledam Extreme Pro USB, 3x je jeftiniji nego kod nas, jesu li to stvarno originali?
Ima li neko preporuku za sobnu kamericu da bude kao baby monitor? Trenutno je akcija na xiaomi Srbija za C301, pa ne znam ima li šta bolje na aliju za tu cenu oko 3 hiljade.
Ako si mislio na ovaj preporuka , Samsung A52 dvaput napunim od 20% do 100% , imam dva komada praktican ima svoj kabli i laganMože li neko iskustvo nakon par meseci korišćenja onih Toocki power-bankova ko ih koristi intenzivno? Da li su ok? Mislim da ću morati da uzmem sebi par komada, pa da vidim da li ima smisla njih uzimati, ili ovde neki malo skuplji.

Ja imam iznad sto je kolega poslao, a talodje imam i ovaj sa linka.Može li neko iskustvo nakon par meseci korišćenja onih Toocki power-bankova ko ih koristi intenzivno? Da li su ok? Mislim da ću morati da uzmem sebi par komada, pa da vidim da li ima smisla njih uzimati, ili ovde neki malo skuplji.
Hvala puno. 🙏🏼pre 5 godina sam uzeo dva ssd Sandiska pro plus i bio skeptican. Tvrdim iskreno da bolji i sigurnii disk nisam imao. Tad sam 500gb placao oko 50dolara. Posle toga sam uzeo dva usb Sandisk ultra od 128gb, koje sam platio papreno, ali je taj usb i dan danas posle hiljade fajlova i dalje brz, ne greje se i slicno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari