Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Izgleda da ne moze. Mora da bude na internetu.
Edit: zeznuo sam stvar. Mozda i moze. Ne mogu da podesim timer kad uticnica nije upaljena :D. Aj probaću pa ti javim. Samo da nadjem utičnicu
Edit: Izgleda da moze. Stavio uticnicu u struju. Podesio tajmer preko telefona. Ugasio bluetoth na fonu i ugasio ruter. Stavio punjac za telefon i povezao fon. U zadato vreme fon je poceo da se puni.

Prilozi

• Screenshot_20251102_093145_Tuya.jpg
    Screenshot_20251102_093145_Tuya.jpg
    29.2 KB · Pregleda: 118
Poslednja izmena:

Liitokalla baterije, idu preko YFH pa izgleda mogu da se naruce i dodju do nas kao powerbankovi.

Li-jonske su doduse, mozda ima i Ni-MH u radnji, nisma gledao

I just found this on AliExpress:
US $1.99 | LiitoKala HG2 34B Lii-35A KING4000 18650 battery

Izvini, nisam bas upoznat sa tim tipom baterije posto ih pominjes.
Jel su dobre za nesto posebno... cena im je super sada... Sta tacno?

Da li je neko kupovao Sandisk SSD ili skuplje stikove sa AE? Gledam Extreme Pro USB, 3x je jeftiniji nego kod nas, jesu li to stvarno originali?

Da li je mozda neko kupio kabl za punjenje tip c na tip a od 5 ampera da podrzava brzo punjenje do 100 W ?
Ako moze preporuka ?

Radi se o realme 8 pokidao se kabl kod tip c konektora a nmg nigde da pronadjem nista slicno na domacim sajtovima.
Tip c na tip a, 5A do 100W i da je pleteni.
Da li je neko imao iskustva sa ovim brendom toocki ?

Prilozi

• Screenshot_2025-11-02-19-29-21-85_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    Screenshot_2025-11-02-19-29-21-85_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    97.7 KB · Pregleda: 76
Kida toocki. Provereno radi sa Honorom. Prođi kroz review sekciju, možda je neko pomenuo i Realme.

Da li je neko kupovao Sandisk SSD ili skuplje stikove sa AE? Gledam Extreme Pro USB, 3x je jeftiniji nego kod nas, jesu li to stvarno originali?

Nemoj da gajiš prevelika očekivanja. AliExpress je prepun kopija. Čak i prodavci koji imaju onaj stiker "Certified Original" valjaju kopije. Sve one memorijske kartice, Logitech miševi, pa verovatno i taj Sandisk. Pogledaj komentare i slike kupaca, pa proceni...

Radi se o realme 8 pokidao se kabl kod tip c konektora a nmg nigde da pronadjem nista slicno na domacim sajtovima.
Tip c na tip a, 5A do 100W i da je pleteni.
Da li je neko imao iskustva sa ovim brendom toocki ?
Ne znam da li se protokoli podudaraju, mislim da ja imam viska nov takav kabal.
Javi mi se u pp da se dogovorimo oko preuzimanja, poklonicu ti.

Nemoj da gajiš prevelika očekivanja. AliExpress je prepun kopija. Čak i prodavci koji imaju onaj stiker "Certified Original" valjaju kopije. Sve one memorijske kartice, Logitech miševi, pa verovatno i taj Sandisk. Pogledaj komentare i slike kupaca, pa proceni...
Komentari su okej, "buydig" store ima 4.9 ocenu od preko 20k prodaja, ne znam... deluje skroz okej ovako sa strane. 😄

pre 5 godina sam uzeo dva ssd Sandiska pro plus i bio skeptican. Tvrdim iskreno da bolji i sigurnii disk nisam imao. Tad sam 500gb placao oko 50dolara. Posle toga sam uzeo dva usb Sandisk ultra od 128gb, koje sam platio papreno, ali je taj usb i dan danas posle hiljade fajlova i dalje brz, ne greje se i slicno

Ima li neko preporuku za sobnu kamericu da bude kao baby monitor? Trenutno je akcija na xiaomi Srbija za C301, pa ne znam ima li šta bolje na aliju za tu cenu oko 3 hiljade.

Može li neko iskustvo nakon par meseci korišćenja onih Toocki power-bankova ko ih koristi intenzivno? Da li su ok? Mislim da ću morati da uzmem sebi par komada, pa da vidim da li ima smisla njih uzimati, ili ovde neki malo skuplji.

Ima li neko preporuku za sobnu kamericu da bude kao baby monitor? Trenutno je akcija na xiaomi Srbija za C301, pa ne znam ima li šta bolje na aliju za tu cenu oko 3 hiljade.

Bilo na prethodnim stranama.
Naručio jednu pa još dve, odlično rade. Jedna radi baš kao baby monitor.
Na popustu su bile oko 1200 dinara, ne znam da li je popust i dalje aktivan.

Može li neko iskustvo nakon par meseci korišćenja onih Toocki power-bankova ko ih koristi intenzivno? Da li su ok? Mislim da ću morati da uzmem sebi par komada, pa da vidim da li ima smisla njih uzimati, ili ovde neki malo skuplji.
Ako si mislio na ovaj preporuka , Samsung A52 dvaput napunim od 20% do 100% , imam dva komada praktican ima svoj kabli i lagan
Toocki.png

Ja imam iznad sto je kolega poslao, a talodje imam i ovaj sa linka.
Najvise koristim ovaj sa linka jer je duplo veci navedeni kapacitet.

pre 5 godina sam uzeo dva ssd Sandiska pro plus i bio skeptican. Tvrdim iskreno da bolji i sigurnii disk nisam imao. Tad sam 500gb placao oko 50dolara. Posle toga sam uzeo dva usb Sandisk ultra od 128gb, koje sam platio papreno, ali je taj usb i dan danas posle hiljade fajlova i dalje brz, ne greje se i slicno
Hvala puno. 🙏🏼
Poručeno, za 31$ stvarno mislim da nema boljeg i sigurnijeg stika.

Vrh Dno