Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Neko pravilo si prekrsio. Javice se neki moderator ovde i dobices informacije iz "prve ruke".

Kontaktirao sam 2-3 administratora nikom odgovorio nije, moderatori ne znaju
Nemam nikakve poene kad uđeš na profil

Ukinut ti je pristup oglasima

Ok, bolje onda vidi sa adminom... ovo je bila moja licna pretpostavka, unapred se izvinjavam ako sam pogresio !

@zaree

Bacih pogled na tvoje oglase, petnaestak telefona u poslednje dve godine u oglasima, verovatno je neko procenio da je to komercijalna prodaja. Samo, trebao je neko da se oglasi sa objasnjenjem a ne da korisnik visi i razmislja gde je pogresio.

Koliko puta treba da vam se kaže da niko od nas nije dužan da vam objašnjava bilo šta?

@zaree

Bacih pogled na tvoje oglase, petnaestak telefona u poslednje dve godine u oglasima, verovatno je neko procenio da je to komercijalna prodaja. Samo, trebao je neko da se oglasi sa objasnjenjem a ne da korisnik visi i razmislja gde je pogresio.
Pa ja menjam telefone nekad i na nedelju dana, al nebitno
Svejedno su oglasi limitirani da u nekom vremenskom periodu ne možeš da postaviš oglase.
Što se objašnjenja...iskreno kad vidim da mi niko od administratora nije ni odgovorio na pp poruku i ne očekujem. Jesu dva moderatora i svaka im čast

Samo, trebao je neko da se oglasi sa objasnjenjem a ne da korisnik visi i razmislja gde je pogresio.
Sve je lepo objasnjeno u Pravilima i MO, necemo gubiti vreme na dodatna objasnjavanja.

kad vidim da mi niko od administratora nije ni odgovorio
Administratorima su od 10 poruka 9 u vezi oglasa.
Iskreno ni ne citam ih vise niti imamo nameru da bilo sta objasnjavamo jer se isto vrti stalno u krug...
Ako ste na forumu prvenstveno zbog oglasa onda ovo nije forum za vas.

Sve je lepo objasnjeno u Pravilima i MO, necemo gubiti vreme na dodatna objasnjavanja.

Administratorima su od 10 poruka 9 u vezi oglasa.
Iskreno ni ne citam ih vise niti imamo nameru da bilo sta objasnjavamo jer se isto vrti stalno u krug...
Ako ste na forumu prvenstveno zbog oglasa onda ovo nije forum za vas.
Da, napisao sam 923 poruke u temi za oglase, uz sve to prodao sam tačno 0 telefona preko Benchmarka. Nisam znao da je zabranjeno da se postavljaju oglasi po pravilima foruma.

Eto... I opet se namece pitanje:
Cemu drama ako nije toliko bitno?

Stvar je vrlo jednostavna:
Nekom su zapali za oko tvoji oglasi, predmet je iznet na analizu pred 10+ clanova administracije, zakljuceno je da ti se ukinu oglasi.
Toliko.

Eto... I opet se namece pitanje:
Cemu drama ako nije toliko bitno?

Stvar je vrlo jednostavna:
Nekom su zapali za oko tvoji oglasi, predmet je iznet na analizu pred 10+ clanova administracije, zakljuceno je da ti se ukinu oglasi.
Toliko.
Drama je ako pitam zašto ne mogu da vidim neku temu ? 😀
Drama je jedino da su nekom oglasi zapali za oko a nije 913 ostalih poruka (ako se oduzme 10 poruka za teleofne)

Nisi dovoljno puta naveo koliko imas poruka...

Inace imali 300 ili 30000 poruka na forumu, svi se isto tretiraju kada su oglasi u pitanju.
Tretman je strog jer je tako zahtevano od samog vrha.
Pristup forumu je besplatan, svako moze da stekne pravo na oglase koji su takodje besplatni ali takodje to pravo/privilegija moze biti oduzeta, sa cim ste se slozili pristupajuci forumu.
'Ajd da je placen servis pa da razumemo dramu ali ovde je sve kristalno jasno.
Price "menjam telefone/sta vec na nedelju dana" smo culi x puta, zabrana ostaje do daljnjeg.
Hvala na razumevanju.

u pitanju je discourage / obeshrabrenje

pa onda recite da se bar izlogujem da mogu da čitam, ovako sam mislio da forum baguje
mada ako je ono bila politika onda je sve al ajd, na kraju je svakako tačna informacija. kao da je bitno da li je to preneo ovaj ili onaj

Poslednja izmena:
To je automatska kazna koja se aktivira kada član ima 10 kaznenih poena, i na članovima je da brinu o tome, jer moderator ne proverava da li već postoje neki poeni i koliko i da li će se aktivirati obeshrabrivanje.

jeli ovo do foruma ili youtuba?

u zadnje vreme se pojavljuje na svakom yt videu, pre mi se pojaviljivalo na ponekom.

Screenshot 2025-11-01 212606.png

Isto se dešava i meni bukvalno na svakom videu ne mogu da vidim prevideo čemu se radi sve dok ne pokrenem isti.

Kako se onda embeduje gde hoces na netu ili mesendzerima, kako treba?
Ovo je problem do foruma, hostinga...
Kao dokaz prilazem sliku iz teme "poslednje odgledani filmovi" gde je link preveden na sprsko nemacki cirilicni :)

Kako se onda embeduje gde hoces na netu ili mesendzerima, kako treba?
Ovo je problem do foruma, hostinga...
Mogli bi malo da posećujete i druge Xenforo based forume. Vidi ovo i ovo pre nego što odvališ još neku glupost i svališ krivicu na hosting.

I ja vidim na oba foruma dok na ovom i dalje ne vidim

Prilozi

• Screenshot_20251101_215658_com_android_chrome_SameTaskWebApkActivity.jpg
    Screenshot_20251101_215658_com_android_chrome_SameTaskWebApkActivity.jpg
    113.1 KB · Pregleda: 12
  • Screenshot_20251101_215725_com_android_chrome_SameTaskWebApkActivity.jpg
    Screenshot_20251101_215725_com_android_chrome_SameTaskWebApkActivity.jpg
    87.8 KB · Pregleda: 22
Nazad
Vrh Dno