Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Neko pravilo si prekrsio. Javice se neki moderator ovde i dobices informacije iz "prve ruke".
Zbog čega?Ukinut ti je pristup oglasima
Ne!Preprodajes telefone?!
Pa ja menjam telefone nekad i na nedelju dana, al nebitno@zaree
Bacih pogled na tvoje oglase, petnaestak telefona u poslednje dve godine u oglasima, verovatno je neko procenio da je to komercijalna prodaja. Samo, trebao je neko da se oglasi sa objasnjenjem a ne da korisnik visi i razmislja gde je pogresio.
Sve je lepo objasnjeno u Pravilima i MO, necemo gubiti vreme na dodatna objasnjavanja.Samo, trebao je neko da se oglasi sa objasnjenjem a ne da korisnik visi i razmislja gde je pogresio.
Administratorima su od 10 poruka 9 u vezi oglasa.kad vidim da mi niko od administratora nije ni odgovorio
Da, napisao sam 923 poruke u temi za oglase, uz sve to prodao sam tačno 0 telefona preko Benchmarka. Nisam znao da je zabranjeno da se postavljaju oglasi po pravilima foruma.Sve je lepo objasnjeno u Pravilima i MO, necemo gubiti vreme na dodatna objasnjavanja.
Administratorima su od 10 poruka 9 u vezi oglasa.
Iskreno ni ne citam ih vise niti imamo nameru da bilo sta objasnjavamo jer se isto vrti stalno u krug...
Ako ste na forumu prvenstveno zbog oglasa onda ovo nije forum za vas.
Drama je ako pitam zašto ne mogu da vidim neku temu ? 😀Eto... I opet se namece pitanje:
Cemu drama ako nije toliko bitno?
Stvar je vrlo jednostavna:
Nekom su zapali za oko tvoji oglasi, predmet je iznet na analizu pred 10+ clanova administracije, zakljuceno je da ti se ukinu oglasi.
Toliko.
To je ono kad te kažnjavamo zbog politike, a ti ignorišeš upozorenja i nastavljaš po starom.?šta je to
Do YouTube-a.jeli ovo do foruma ili youtuba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari