Šta je novo?

Preporuka za inverter

Hvala na odgovoru
Sada bih preformulisao pitanje. U izboru izmedju LG S12EQ (65K u Enmonu), Hisense Energy Pro X 12 QH35XV3AG (64K u Gigatronu) i Midea AG-12NXD1.WIK EXTREME (65K u Gigatronu) sta mislite da je najbolja kupovina. Vise mi znace iskustva od tehnickih podataka o klimama. Hvala
Midea, podesis je na 10% brzine ventilatora i onda jako kulturno i precizno radi.
Hisense je poznat da pregreva prostor. Ja bih pre lg

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru
Sada bih preformulisao pitanje. U izboru izmedju LG S12EQ (65K u Enmonu), Hisense Energy Pro X 12 QH35XV3AG (64K u Gigatronu) i Midea AG-12NXD1.WIK EXTREME (65K u Gigatronu) sta mislite da je najbolja kupovina. Vise mi znace iskustva od tehnickih podataka o klimama. Hvala
LG. Jer i Midea i Hisense traže cinculiranje sa daljinskim i onim iFeel da bi se održavala temperatura koliko toliko preciNo

10% na 30 kv je malo, ja mideu extreme u 32kv ne spuštam ispod 50% na grejanje kada je minus dižem i više. Ne rasporedi dobro toplotu ako je mala brzina.
Generalno midea je tiha i na 50-60% , Gree na takvim brzinama dosta bučnija.

10% na 30 kv je malo, ja mideu extreme u 32kv ne spuštam ispod 50% na grejanje kada je minus dižem i više. Ne rasporedi dobro toplotu ako je mala brzina.
Generalno midea je tiha i na 50-60% , Gree na takvim brzinama dosta bučnija.
I jos sam podigao krilca, odrzava 23.5 stepeni u prostoru na zadatih 23 i jedva da se cuje na 10%. Kada padne temp na oko 0 postavim na 20% i pkjacam na 24 stepena da bude oko 23.5 stepeni. Sa pojacanim ventilatorom nije precizna i pregreva prostor. Tako je barem kod mene

planiram da kupim klimu, pa mi treba preporuka..

mesto montaze je hodnik u visokom potkrovlju gde ima 3 sobe, vrata od 2 sobe su direktno naspram klime, treca soba ima vrata pored klime (oko 86 m² sa hodnikom i kupatilom)
do sada sam imao "korel" klimu, 12ticu (nije inverter).
kuca ima "sendvic" zid, cigla pa 5cm stiropor pa pola cigle,izmalterisano spolja i naravno unutra, staklena vuna preko gornje ploce i kosina, stiropor na plafonima 1cm, petokomorna pvc stolarija koja dobro dihtuje.
imam centralno grejanje na cvrsto gorivo, tako da bi se klima koristila samo po nekad u ovom prelaznom periodu da ne moram da lozim kad je napolju od 5 do 15 stepeni i naravno leti, kad je najtoplije, preko 35 stepeni.
do sada je i ova prastara (17-20god :D ) "korel" klima zadovoljavajuce radila posao ali ovog leta je ispustila dusu i serviser kaze da joj nema pomoci i da je vreme za novu.
sta preporucujete za 50-60.000?

Nazad
Vrh Dno