Hvala.Imas na ananasu za 56-57000. Ja koristim hisense x pro i prezadovoljan sam . Grejem oko 40 m2 potrosnja sada trenutno oko 220-250wat.
Hvala.Imas na ananasu za 56-57000. Ja koristim hisense x pro i prezadovoljan sam . Grejem oko 40 m2 potrosnja sada trenutno oko 220-250wat.
Midea, podesis je na 10% brzine ventilatora i onda jako kulturno i precizno radi.Hvala na odgovoru
Sada bih preformulisao pitanje. U izboru izmedju LG S12EQ (65K u Enmonu), Hisense Energy Pro X 12 QH35XV3AG (64K u Gigatronu) i Midea AG-12NXD1.WIK EXTREME (65K u Gigatronu) sta mislite da je najbolja kupovina. Vise mi znace iskustva od tehnickih podataka o klimama. Hvala
Hisense je poznat da pregreva prostor. Ja bih pre lgHvala.
Gde baš na 10% brzine ventilatora na grejanju i zbog čega?Midea, podesis je na 10% brzine ventilatora i onda jako kulturno i precizno radi.
LG. Jer i Midea i Hisense traže cinculiranje sa daljinskim i onim iFeel da bi se održavala temperatura koliko toliko preciNoHvala na odgovoru
Sada bih preformulisao pitanje. U izboru izmedju LG S12EQ (65K u Enmonu), Hisense Energy Pro X 12 QH35XV3AG (64K u Gigatronu) i Midea AG-12NXD1.WIK EXTREME (65K u Gigatronu) sta mislite da je najbolja kupovina. Vise mi znace iskustva od tehnickih podataka o klimama. Hvala
Pa tako je kod mene sada dok ne padne temp oko nule, onda mora da se pojaca na 20%, tako je kod mene u 30m2Gde baš na 10% brzine ventilatora na grejanju i zbog čega?
I jos sam podigao krilca, odrzava 23.5 stepeni u prostoru na zadatih 23 i jedva da se cuje na 10%. Kada padne temp na oko 0 postavim na 20% i pkjacam na 24 stepena da bude oko 23.5 stepeni. Sa pojacanim ventilatorom nije precizna i pregreva prostor. Tako je barem kod mene10% na 30 kv je malo, ja mideu extreme u 32kv ne spuštam ispod 50% na grejanje kada je minus dižem i više. Ne rasporedi dobro toplotu ako je mala brzina.
Generalno midea je tiha i na 50-60% , Gree na takvim brzinama dosta bučnija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari