Šta je novo?

Razmena slotova za streaming servise (pravila su u prvoj poruci)

Potreban Max premium, nudim VPN slot ili Deezer slot.

Nudim: HBO Max Standard, Skyshowtime Standard, Prime Video, Deezer Premium, Microsoft 365, Kaspersky VPN
Potreban: EON Smart TV slot, Disney+

Nudim srpski YouTube premium, Iris go za smart tv, tražim HBO Max Premium ili Eon slot za smart tv

Tražim Hbo 4k.
Nudim: Showtime, Dezzer, Voyo, Bookmate, Iris, Move.

I dalje trazim A1 Xplore i Yettel slot sa svim tv kanalima za smart tv u zamenu za youtube premium!!!

Nudim EON slot za SmartTV u zamenu za YouTube Premium

Нудим... (пајсад) Ф1 ТВ или ЕОН премијум у замену за јубећубе премијум.

Treba mi YouTube Premium za 3 uređaja u zamenu nudim HBO MAX Standard za maximalni broj uređaja koliko nude ja ga ne koristim a imam preko Yettela i Lifetime licencu za Android antivirus Kaspersky Premium, aktivira se na 90 dana pa kad istekne opet i tako lifetime originalna ruska licenca.

Nudim supernova move aktivaciju za tv,trazim orion tv aktivaciju za tv.

Ako je neko zainteresovan za jedan slot Xplore TV RS (za TV) paket Xplore TV plus u zamenu IRIS za Smart TV (koji god paket).
Gospodja kuka nema Diva kanal na XploreTV :(

Setio sam se da imam EON instaliran koji ne koristim(tastin).
Hvala svima na ponudjenoj pomoci.

Nudim slot za EON Full paket Telemach BiH za Arena Sport kanale, koje mogu gledati na Telemach mreži.

bump nije dozvoljen. javite kada nije aktuelno

Treba mi YouTube Premium za 3 uređaja u zamenu nudim HBO MAX Standard za maximalni broj uređaja koliko nude ja ga ne koristim a imam preko Yettela i Lifetime licencu za Android antivirus Kaspersky Premium, aktivira se na 90 dana pa kad istekne opet i tako lifetime originalna ruska licenca.
U ponudu dodajem za odabrati još jedan od sledećih servisa:
Deezer ili Voyo ili SkyShowtime ili Bookmate.

Pozdrav,
Nudim slotove za Spotify, YT Premium (Ukrajna), HBO Max, IrisGo, YettelTv, SkyShowtime, Voyo...
Trazim NBA League Pass ili EON za smart tv

Tazim Voyo i Apollon po 1 slot.
Nudim Surfshark VPN za po 2 uredjaja, aktivacija kodom.

Treba mi tidal, imam yettel (bez nova)

Tražim RTS planetu
nudim EON smart TV (TV Basic).

Trazim A1 Xplore slot za smart tv sa svim tv kanalima i Yettel smart tv slot sa svim tv kanalima a nudim Youtube premium Srbija

Nudim
1)SBB u mrezi Eon Light paket aktivacija za tv
2)Supernova move Super Plan 2S aktivacija za tv

Trazim

Netfilx gledao bi na apple tv-u
Orion tv aktivacija za tv

Nazad
Vrh Dno