Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za iPhone

Vidim da Spigen ima svoj store na AE. Što ne naručite od njih? Mislim i da su cene ok

Zvoni danas postar, kaze dobar dan, za vas... Ja gledam, isto pakovanje kao kad je maska stigla. Otvorim kad ono jos jedna liquid air maska 😂 Apsolutna preporuka za Spigen Pl, haha

Je l’ moze neko da preporuci dobar brzi punjac sa 2 izlaza, tako da moze da puni i lightning i USBC uredjaje istovremeno, a da je pouzdan i ne preskup?

Imao sam jedan takav uzet u Istyleu pre oko godinu dana, posle par meseci je poceo da iskri/varnici i zavrsio je u kontejneru. Ne mora original Apple, i Anker, Xiaomi, Samsung i slicni dolaze u obzir.

Takodje koje je najbolje privacy staklo koje moze da se kupi kod nas?

Imas u Ikei za 15ak evra sa dva usb c, ukupne snage 45w.

Ja ga imam i super je, posebno sto je rigorozno sertifikovan (nije Ali varijanta), i sto kosta 15ak evra.

Danas posle skoro mesec dana stigla Spigen maska. Negde se zaglavila u transportu...

Skidam danas sa 15 PM, staklo koje mi je stavljeno pre 2 godine, stvarno mrdnulo nije. Mada realno izgreban katastrofa.Vidim na samim ivicama, svasta se nakupilo, kapiram da je zato i crno na ivicima jer ne legne skroz staklo na krajevima pa da se i ne vidi necistoca koja se nakupi.

Da li postoji uopste neko stako koje legne korektno, ili ne moze jer su ivice zaobljene? Gledam sta da jurim za 17 PM da stavim. Trenutno drzim neko tuturutu privremeno dok mi ne stigne krstena maska, samo gledam koje staklo da izaberem jos.

Porucio spigen 17pm rugged armor masku. Koristio je na 15pm i bio prezadovoljan.

Sad sam porucio dbrand Grip black leather masku za malo elegantnije prilike :D i njihov dbrand prism 2.0 staklo valjda je ok.

Skidam danas sa 15 PM, staklo koje mi je stavljeno pre 2 godine, stvarno mrdnulo nije. Mada realno izgreban katastrofa.Vidim na samim ivicama, svasta se nakupilo, kapiram da je zato i crno na ivicima jer ne legne skroz staklo na krajevima pa da se i ne vidi necistoca koja se nakupi.

Da li postoji uopste neko stako koje legne korektno, ili ne moze jer su ivice zaobljene? Gledam sta da jurim za 17 PM da stavim. Trenutno drzim neko tuturutu privremeno dok mi ne stigne krstena maska, samo gledam koje staklo da izaberem jos.
Ako bi staklo islo do samih ivica svaka maska bi to podigla. Zato se prave za 0.2, 0.3mm uze

Vrh Dno